Menopoz Erken Menopoz ve Bitkisel Tedavi

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Adaçayında östrojen var dolayısıyla sıkıntılara iyi geliyor.Ben adet bile görüyorum.

ben marankinin kürünü yapıyorum bir haftadır.kürün dışında adaçayı içmemi önerirmisin yoksa günde bir kere yeterlimi?

ben marankinin kürünü yapıyorum bir haftadır.kürün dışında adaçayı içmemi önerirmisin yoksa günde bir kere yeterlimi?

1 kez yeterliymiş canım fazlası karaciğer rahatsızlığı yapıyor.Ben de 1 kez içiyorum.Maalesef tadı pek güzel diil:KK43:

Byanlar şimdi son durum hayıt tohumu kullanmalımızı kullanmamalımıyız.? Ben trisequens içiyorum yeni başladım mavi haplarım daha bugun bitti.Beyazlara başlıcam..günde 3 kez hayıt tohumu çayı içiyoru...ilaçdanmı yoksa tohumun etkisi varmı bilmiyorum ama 2 aydır hiç olmayan beyaz akıntım 3 gündür azda olsa başaldı nasıl sevindim bilsenizz?..daha önce yazmışdım bnm fsh 52 çıktı adet görmeyi bekliyorum ilk adetimde tekrar doktor ve tahlillerim olucak sanırım en iyi cevabı o zman alıcam tohum işe yarıyormu yoksaa ilaçla birlikte tam ters mi etki yaptı ögrenicem:KK43: daha yolun başındayım ne tecrübeler kazanıcaz bu rahatsızlık yüzünden kim bilir...bu arada trisequens kullananlar yan etkileri görüp görmediklerini yazarsa sevinirim..

Benim fsh 3 ay içinde 47'den 70e fırladı. Bu dediğiniz karışım çaylarını yaptığım halde...

Ne yapacağımı şaşırdım daha bu yaşımda... :sinifsinif:

Byanlar şimdi son durum hayıt tohumu kullanmalımızı kullanmamalımıyız.? Ben trisequens içiyorum yeni başladım mavi haplarım daha bugun bitti.Beyazlara başlıcam..günde 3 kez hayıt tohumu çayı içiyoru...ilaçdanmı yoksa tohumun etkisi varmı bilmiyorum ama 2 aydır hiç olmayan beyaz akıntım 3 gündür azda olsa başaldı nasıl sevindim bilsenizz?..daha önce yazmışdım bnm fsh 52 çıktı adet görmeyi bekliyorum ilk adetimde tekrar doktor ve tahlillerim olucak sanırım en iyi cevabı o zman alıcam tohum işe yarıyormu yoksaa ilaçla birlikte tam ters mi etki yaptı ögrenicem:KK43: daha yolun başındayım ne tecrübeler kazanıcaz bu rahatsızlık yüzünden kim bilir...bu arada trisequens kullananlar yan etkileri görüp görmediklerini yazarsa sevinirim..

Ben trisequens kullandım ,menapoz sıkıntılarını yok ediyor ve beyaz akıntıyı da o yapıyor.Çok rahat ettim ancak kilo ve göğüslerde kistler olarak geri döndü bana.Bu nedenle de bir süredir uzunca bir süredir trisequens kullanmıyorum.Adaçayı karışımı bana iyi geldi o nedenle onu kullanıyorum ya da gıda takviyesi olan bitkisel östrojenlerden kullanmak gerekiyor.

Bu ay gene regl olamadım ve sıkıntılarım başladı off.Semoş sen ne ilaç kullanıyorsun?

canım ben cyclo içiyordum.sende soğan yapsana canım micra.maranki kürünü yapıyonmu peki.ben soğan maranki yapıyorum hep

arkadaşlar 2 aydır adet görmüyordum. saraçoğlunun soğan kürüne başladım. 10 gündür içiyordum. neyse adet gordum 2 gün önce. çok sevindim. soğan kürü bitince 15 gün aslanpençesi kullanmam gerekiyormuş. ona başlıycam

arkadaşlar 2 aydır adet görmüyordum. saraçoğlunun soğan kürüne başladım. 10 gündür içiyordum. neyse adet gordum 2 gün önce. çok sevindim. soğan kürü bitince 15 gün aslanpençesi kullanmam gerekiyormuş. ona başlıycam

Kaç yaşındasın naz?fsh'ın kaçtı?Menapoz durumu varmıydı?

canım ben cyclo içiyordum.sende soğan yapsana canım micra.maranki kürünü yapıyonmu peki.ben soğan maranki yapıyorum hep

Kürü biraz aksattım ama her ay biraz aksatıyordum zaten yasmin kullanıyorum.Adaçayına da devam tabiiki.Sana cycloyu doktormu verdi?

selam arkadaşlar aslında sitenizi uzun zamandır takip ediyorum fakat üye olmak bugüne nasipmiş..

Geçen sene 48 yaşında olan annem menopoza girdi, doktor vs gitti isede sonuç alamadı... tabi sinirleri had safhada.. Alternatif tıpa merakı olan ben, bu alanda çok güvendiğim isimlerden biri olan prof. İbrahim Saraçoğlunun bir kürünü annemde uygulamaya karar verdik..

Sabah akşam Soğan kürünü uyguladık ve hamdolsun annem girdiği menopozdan çıktı... Aynı zamanda bende her ay bu soğan kürünü uyguluyorum. Yumurtalık vs temizliyor..

Kadriye34 canım nasıl çıktı menopozdan.bende kullandım çıkamıyorum menopozdan canım.nasıl yaptı bu soğan kürünü.kaç gün ve kaç ay kullandı canım biraz ayrıntılı yazarmısın

X