benim östrojen hormonum düşük. peki adaçayı yükseltiyomu?
Adaçayında östrojen var dolayısıyla sıkıntılara iyi geliyor.Ben adet bile görüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim östrojen hormonum düşük. peki adaçayı yükseltiyomu?
Adaçayında östrojen var dolayısıyla sıkıntılara iyi geliyor.Ben adet bile görüyorum.
ben marankinin kürünü yapıyorum bir haftadır.kürün dışında adaçayı içmemi önerirmisin yoksa günde bir kere yeterlimi?
Byanlar şimdi son durum hayıt tohumu kullanmalımızı kullanmamalımıyız.? Ben trisequens içiyorum yeni başladım mavi haplarım daha bugun bitti.Beyazlara başlıcam..günde 3 kez hayıt tohumu çayı içiyoru...ilaçdanmı yoksa tohumun etkisi varmı bilmiyorum ama 2 aydır hiç olmayan beyaz akıntım 3 gündür azda olsa başaldı nasıl sevindim bilsenizz?..daha önce yazmışdım bnm fsh 52 çıktı adet görmeyi bekliyorum ilk adetimde tekrar doktor ve tahlillerim olucak sanırım en iyi cevabı o zman alıcam tohum işe yarıyormu yoksaa ilaçla birlikte tam ters mi etki yaptı ögrenicem daha yolun başındayım ne tecrübeler kazanıcaz bu rahatsızlık yüzünden kim bilir...bu arada trisequens kullananlar yan etkileri görüp görmediklerini yazarsa sevinirim..
arkadaşlar 2 aydır adet görmüyordum. saraçoğlunun soğan kürüne başladım. 10 gündür içiyordum. neyse adet gordum 2 gün önce. çok sevindim. soğan kürü bitince 15 gün aslanpençesi kullanmam gerekiyormuş. ona başlıycam
canım ben cyclo içiyordum.sende soğan yapsana canım micra.maranki kürünü yapıyonmu peki.ben soğan maranki yapıyorum hep
Tabii bana doktor iç diyor cyclo canım
Cyclo hormon ilacı canım.ama folikülde varsa geliştirir demişti doktor bana
Çok iğrenç bir durum acaip moralim bozuldu.Nereye kadar hormon alıcaz böyle.
evt haklısınız bende kullnıyorum hormon ilacı erken menapoz bazıları kanser ypar diyor aklım çok karışık moralim bozk