Kadriye34 canım nasıl çıktı menopozdan.bende kullandım çıkamıyorum menopozdan canım.nasıl yaptı bu soğan kürünü.kaç gün ve kaç ay kullandı canım biraz ayrıntılı yazarmısın
Semos hanım, annem birkaç doğum kadın uzmanına gittiği halde sonuç alamayınca bizde şifamızı alternatif tıpta aramaya niyet ettik. Hamdolsun annem soğan kürünü kullanmaya başladıktan 2 ay sonra netice aldı.. Halende devam ediyor bende düzenli olarak içiyorum,(hayatım boyunca soğan yememiş biri olarak, tadı kötü diyen arkadaşlara tavsiyem, sağlığımız damak tadımızdan çok çok önemli) çünkü soğan kürü menopozun yanı sıra tüm yumurtalıkları temizliyor,adeti düzene sokuyor vs..
Size kısaca nasıl yaptığımızı tarif edeyim..
Kuru beyaz soğanı 4-5 parçaya bölüp,kaynamakta olan 2 bardak klorsuz suda 5 dk kaynatıyoruz. (Soğanı doğrarken lütfen sadece üst kabul kısmını kesin,çünkü soğandaki en etkili kısım en dışa olan kısmıdır..) 5 dakikayı geçirmememiz çok önemli. kaynadıktan sonra ocaktan alıp ılımaya bırakıyoruz,ılıdıktan sonra süzüp içiyoruz. Bunu günde 2 kez yemekten yarım saat önce kullanıyoruz... 15 gün yapıp ara veriyoruz diğer ay devam ediyoruz..
(Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.)
Sabırla düzenli uygularsanız sonuç alırsınız inşAllah.. Allah şifanızı versin..
Semoş başladınmı soğan kürüne?Ne durumdasın?İlaçlarla adet olabildinmi canım?
evet canım doğru söylüyorsun.Annen devam ediyormu küre yoksa tek seferlikmi yani sadece 15 günmü yaptı?tek seferde düzene girdiyse süper.mikra hanım psikolojik sıkıntısı çok oluyordu, ve aşırı sinir,terleme vs .. Kürlerde en çok dikkat edilmesi unsur düzenli yapılması... Düzenli yaparsanız sonuç alacağınız düşüncesindeyim inş..
ilaçla oldun ama dimi canım?Ben de ilaç başladım gene ama soğan kürüne de başlıycam.Çok canım sıkılıyor.Bugün adet oldummikracım soğana p.tesi başlarım herhalde
sen neler yapıyon canım
Evet micracım ilaçla oldum canım.p.tesi başlarım herhalde soğana.rabbim yardımcımız olsun inşşş.
semoş durumun nedir?tüp bebek olayına girdinmi?soğan suyu kullanıyormusun?
Sana östrojen yükselten bişi daha söylüyüm.Soya sütü.Anormal östrojen veriyormuş ve dolayısıyla yumurta oluşumunu hızlandırıyormuş.Ben kullanmaya başladım.Tadı da gayet iyi ve kendimi iyi hissetmeye başladım.
Merhaba GnotiSeavton,soğan kürü kanama düzensizliklerine ve yumurtlamaya yardımcıymış.Saraçoğlu kürün,Hamile kalmaya da yardımcı olduğunu daha doğrusu rahimi temizlediğiniBu bahsettiğiniz soğan kürü kanamayı oluşturuyormu yoksa sadece menopoz sıkıntılarınımı gideriyor?
Tam olarak hangi hastalıklarda güvenle kullanabiliriz?
Ben siteyi inceledim ancak artık neye inanacağımı bilemiyorum açıkçası.Soya Uzak doğuda çok kullanılan bir bitki ve orada bu tür sorunlar ne kadar var acaba bilemeyiz.Öyle bir şey olsaydı bu kadar çok tüketmezlerdi diye düşünüyorum.Ben kendimi iyi hissediyorum.Sonuçta kimyasal ilaçlardan daha az zararlı,en azından doğal.Tabiiki çok tüketmemek gerekir.Ben gün aşırı bir fincan içiyorum.Bu ay regl olduğum zamanlardaki gibi göğüslerim ağrımaya başladı.Canım fakat soya sütü için,"soyanın kısırlık ve adet düzensizliklerine neden olacağına dair uyarılar vardır." ibaresi yer alıyor sağlık sitelerinde...
Bu da onu söyleyen sağlık sitelerinden bir tanesi... Soya Faydaları - Soya Fasülyesi
Of, her konuda neredeyse böyle... Birşey tam işe yarıyormu yaramıyormu nasıl anlayacağız...
çok sevindim,durum iyi gidiyor o zaman .Umarım en kısa zamanda alırız iyi haberlerini.bugün hürriyet gazetesinde soya ve ürünlerinin tüp bebek tedavisinde iyi sonuçlar verdiğini okudum.bence soya iyi.
geçen ayki tedavimde kullandım soya lesitin.
rahim kalınlığımda süper dedi doktor.yumurtada olgun çıktı.bence soya faydalı.ostrojen açısından
Merhaba GnotiSeavton,soğan kürü kanama düzensizliklerine ve yumurtlamaya yardımcıymış.Saraçoğlu kürün,Hamile kalmaya da yardımcı olduğunu daha doğrusu rahimi temizlediğini
ve ortam hazırladığını söylemişti.Sen kaç yaşındasın?Erken menapoz durumu mu var sende de?