Menopoz Erken Menopoz ve Bitkisel Tedavi

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
MİCRA canım benim perşembe günü 3 hafta olacak kürü yapalı.kaç gün ara vericem canım.ne zaman regl olmam lazım sence
sen ne zaman olmuştun reglini merak ettim

Sormak istediğim birşey var...

Adaçayı ve diğer çayları ayrı ayrı hazırlayıp mı içiyoruz, yoksa karıştırıyormuyuz?

Eğer ayrı ayrı içiyorsak, sabah adaçayı akşam diğer çayı içme şeklinde mi oluyor?

Bilen kimse yok mu? bilmiyorumkismile

canım marankinin kürü
3 haftalık
cezveye su doldur 1 kupa bardağı kadar olsun.suyu kaynat.hergün 2 bitki koy bir tutam.ama adaçayı sabit.o hep olacak.diğer 3 bitki değişiyor hergün
1.gün adaçayı civanperçemi
2 .gün adaçayı aslanpençesi
3. gün adaçayı çobançantası
4 .gün yine adaçayı civanperçemi
5 .gün adaçayı aslanpençesi
6 .gün adaçayı çobançantası
hep böyle tekrarlıyorsun.
3 hafta yapıp 1 hafta ara veriyorsun.
benim 3 haftam yarın bitiyor.sonra ara vericem
tekrar başlıcam
adaçayı çok iyi bir bitki.
ben sabah kahvaltısından sonra içiyorum.
kaynatmış olduğum suyu bitkilerin üzerini geçecek kadar su koyup ağzını kapatıyorum.ılıyana kadar kahvaltımı ediyorum.ılıyınca süzüp içiyorum.

Teşekkür ederim semoş :1hug:

Gelişmelerini merak ediyorum, yaz muhakkak...Umarım faydasını görürsün.

Bende denemeye başlayacağım en kısa zamanda...

MİCRA cım nerelerdesin sen bu kürünü 3 hafta yapınca ne zaman regl oluyordun.benim 3 .haftam daha bitmedi.inş. bende regl olurum.ne zaman olmam lazım sence benim olursam inş.

Semoşcum tatildeydim dün geldim.Ben kürü 24 gün yapıp 4 gün ara verdim.Kürü bıraktıktan sonra 4.gün falan kanama başladı bende.Hala aynı şekilde regl oluyorum.Bu ay 1 hafta ancak içmişimdir ama tam zamanında oldum gene.Vücut düzene giriyor bir şekilde canım.Sen ne durumdasın Semoşcum?Sakın pes etme devam et içmeye.

benim bugün 4. günüm ama regl olmadım yarın sabah tekrar küre başlıcam bende.ama moralim bozuldu regl olmadım diye.sence bende regl olurmuyum.
ne zaman regl olurum ben acaba

benim bugün 4. günüm ama regl olmadım yarın sabah tekrar küre başlıcam bende.ama moralim bozuldu regl olmadım diye.sence bende regl olurmuyum.
ne zaman regl olurum ben acaba

24 gün kullanıp daha sonra ara ver Semoşcum.Küre tekrar başla mutlaka.Kür sonucunda kendinde herhangi bir değişiklik falan hissetmedinmi?

sen değişiklik hissetmişmiydin.sen ne gibi değişiklik hissettin peki

Canım benim sıkıntılarım ve gece uykusuzluklarım bitti öncelikle.Kendimi çok daha iyi hissettim,sinirliydim daha sakinleştim.İlaç kullandığım zaman dışında yumurtlama akıntısı olmazdı tekrar başladı.

MİCRAMI yok hiç o aşamaya gelemedim ki.İNŞ. RABBİM YARDIM EDER.GÖRÜMCEN NE KULLANDI PEKİ NELER YAPTI.
AMA BELKİ TAM GİRMEMİŞTİ MENOPOZA YENİDİR .YAŞI KAÇTI PEKİ. CANIM
İNŞ. GÖRÜMCEN SAĞLIKLI ŞEKİLDE BEBEĞİNİ KUCAĞINI DA ALIR CANIM

arkadaşlar bendede erken menopoz tehlikesi var.ilaç kullanmadan regl göremiyorum.bu durum çok üzücü.bebek düşünüyorum.bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varmı?civanperçemi kürünü yaptım ama pek etkili olmadı.hayır tohumu kullanan yada başka önerisi olan varmı??

MİCRAMI yok hiç o aşamaya gelemedim ki.İNŞ. RABBİM YARDIM EDER.GÖRÜMCEN NE KULLANDI PEKİ NELER YAPTI.
AMA BELKİ TAM GİRMEMİŞTİ MENOPOZA YENİDİR .YAŞI KAÇTI PEKİ. CANIM
İNŞ. GÖRÜMCEN SAĞLIKLI ŞEKİLDE BEBEĞİNİ KUCAĞINI DA ALIR CANIM

Görümcem menapoza girmişti canım ama iğnelerle tekrar ufakta olsa yumurta oluştu ve aşılama yöntemi ile hamile kaldı.Şimdi 3 yaşında bir kızı var.Menapoz falan da kalmadı.Düzenli olrak regl oluyor.Bu arada 43 yaşında doğum yaptı.Şu an 46 yaşında.

arkadaşlar bendede erken menopoz tehlikesi var.ilaç kullanmadan regl göremiyorum.bu durum çok üzücü.bebek düşünüyorum.bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varmı?civanperçemi kürünü yaptım ama pek etkili olmadı.hayır tohumu kullanan yada başka önerisi olan varmı??

Kaç yaşındasın Esra?

29 yaşındayım.bu yaşta böyle bir sorun yaşamak üzücü.allahım daha büyük dertler vermesin tabii.inş.bir önce çözüm bulurum bu dfuruma

29 yaşındayım.bu yaşta böyle bir sorun yaşamak üzücü.allahım daha büyük dertler vermesin tabii.inş.bir önce çözüm bulurum bu dfuruma

Yaşın daha çok genç canım.Eminim dönemsel bir şeydir.Doğum kontrol hapı kullandınmı?Kullanım sonrası olabiliyor böyle şeyler.Hormon testlerin ne durumda?

X