Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sormak istediğim birşey var...
Adaçayı ve diğer çayları ayrı ayrı hazırlayıp mı içiyoruz, yoksa karıştırıyormuyuz?
Eğer ayrı ayrı içiyorsak, sabah adaçayı akşam diğer çayı içme şeklinde mi oluyor?
MİCRA cım nerelerdesin sen bu kürünü 3 hafta yapınca ne zaman regl oluyordun.benim 3 .haftam daha bitmedi.inş. bende regl olurum.ne zaman olmam lazım sence benim olursam inş.
benim bugün 4. günüm ama regl olmadım yarın sabah tekrar küre başlıcam bende.ama moralim bozuldu regl olmadım diye.sence bende regl olurmuyum.
ne zaman regl olurum ben acaba
sen değişiklik hissetmişmiydin.sen ne gibi değişiklik hissettin peki
Inş. Ben de regl olurum maranki kürüyle micracım
MİCRAMI yok hiç o aşamaya gelemedim ki.İNŞ. RABBİM YARDIM EDER.GÖRÜMCEN NE KULLANDI PEKİ NELER YAPTI.
AMA BELKİ TAM GİRMEMİŞTİ MENOPOZA YENİDİR .YAŞI KAÇTI PEKİ. CANIM
İNŞ. GÖRÜMCEN SAĞLIKLI ŞEKİLDE BEBEĞİNİ KUCAĞINI DA ALIR CANIM
arkadaşlar bendede erken menopoz tehlikesi var.ilaç kullanmadan regl göremiyorum.bu durum çok üzücü.bebek düşünüyorum.bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varmı?civanperçemi kürünü yaptım ama pek etkili olmadı.hayır tohumu kullanan yada başka önerisi olan varmı??
29 yaşındayım.bu yaşta böyle bir sorun yaşamak üzücü.allahım daha büyük dertler vermesin tabii.inş.bir önce çözüm bulurum bu dfuruma