Zor işler bunlar, insan doğru doktoru bulana dek epeyce yıpranıyor :bbo: Ben Almanya'da 3 yıl düzenli neden olmuyor diye 3 doktor değiştirdim ve sürekli yumurta takibi ile herşeyin normal olduğu söylenip durdu bana ... Endo kist ameliyatı olmuştum diye sürekli kontrol ettirdim burada, ona da hep sorun yok dendi, laparoskopi bile yaptırmıştım burada oysaki... Halbuki daha yeni öğrendim ki küçük kist odakları da varmış, FSH da yüksekmiş kötükedihüso O yüzden çok kızgındım ben Almanya'daki doktorlara, bir de şu terminlerin çok uzak günlere verilmesi beni deli ediyordu, ben tüp bebeğe başladığımda bu 3 yıllık sonuçsuz takip ve termin beklemelerinden o kadar yorgundum ki anlatamam benneyaptımki Türkiye'ye karar vermemde en büyük etken bunlar oldu.. Orada ilk tüp denemesine çok hızlıca giriştim buradaki yavaşlıktan sonra, FSH a bakılmamıştı bile galiba, Gonal F 450 uygulandı, ultrason ve kana sürekli bakarak devam ettiler burada da, 2 yumurta gelişti, döllendi, biri kaliteliydi ama tutmadı...
Şimdi de iki tarafa birden bakıyorum bu şartlarda tabii yine ... Galiba en iyisi 1-2 kez daha İstanbul'da deneyip olmazsa burayı da değerlendirmek...Ne kadar daha deneyeceğimiz belli olmadığı için maliyet de önemli tabii .. Bu arada verdiğin sitelere biraz baktım, iyi fikir verdi, çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan
Zink ve Selenyum demişsin..Vallahi Aycancığım, ne yiyip içeceğimi şaşırdım artık kafamçokkarıştı Şu anda bir sürü şeyi denerken onu da alsam olur mu acaba bilemedim CADIARZU DHEA, soğan kürü, tarçın-çörekotu, hayır çayı, balık yağı, folik asit şu anda aldıklarım.. ...Agnucaston ve kümmel kapselni de eklersem bir de üstüne selenyum çinko fazla olmayacak mı hepsi CADIARZU Hepsi birden zararlı olmasın, kafam karıştı :uhm: Bir de endometriosis diyeti yapıyorum, hayvansal birşey yemiyorum ...
3 gündür soğan kürünü yapıyorum, yumurtalıklarımda bir hareket, dolgunluk hissi var... Sizde de oldu mu böyle şeyler, kistimi kötü etkilemiyordur inşallah ...
Bu arada alternatif yöntemler sayfanızı okudum, bitkisel yöntemlerinizi destekliyorum canım :1rolleyes: Bu arada bende de endokrinologie sorunu var, hipotiroid... Regl gecikmesi sorunu yazmışsın diğer sayfada, tiroid ayarlanırken olabiliyor regl düzensizlikleri, başta bende de olmuştu, aklında olsun yerimseniben
Çok teşekkürler bilgiler için kaydirigubbakcemile5