Menopoz Erken Menopoz ve Bitkisel Tedavi

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
micra canım nerelerdesin.bende maranki kürünü yapıyorum.inş. regl olurum artık.çünkü çok üzülüyorum

Nerelerdesin micracım
Canım psikolojik olarak kendini yıpratma herşeyden önce.3 gün değil en azından 3 hafta yapıp öyle sonuçlarına bakalım.Bak ,ben senden yaşça daha büyük olduğum halde ve doktor menapoza girmişsin dediği halde sonuç aldım.Ben de çok üzüldüm ama üzüntü çözüm değil.Kimyasal ilaçlarla sonuç alamadığım için bu yola geçmeye karar verdim ,iyiki de vermişim.Yanlız sadece tek bir kür yap,ben öyle yaptım canım.

3 gün oldu yeni başladım.kasıklarımda çok ağrı var ama iyimi acaba

Ben de regl öncesi göğüs ağrısı falan yaptı,kasık ağrısı fazla olmadı.Bu ay yıllar sonra ilk kez kırmızı kan gördüm.Hep kahverengi ve lekelenme şeklinde oluyordu reglim daha önceleri.

2 haftadayım şu an inşallah sonuçlarını alırım.senin dediğin gibi.rabbim emeklerimizin karşılığını versin.

Micra senin kaç çocuğun var.

2 haftadayım şu an inşallah sonuçlarını alırım.senin dediğin gibi.rabbim emeklerimizin karşılığını versin.

Micra senin kaç çocuğun var.

Benim 1 tane var.Ama başka düşünmüyorum zaten.41 yaşındayım zaten.Umarım sen de en kısa zamanda bir bebek alırsın kucağına canım.

bence evet bu sorunu nasıl çözdüklerini anlatmamızı soruyor mehtap arkadaşımız.
bende regl olursam maranki kürüyle buraya yazıcam.
maranki kürü işe yaradı diye

Micra canım dün doktora gittim kasıklarımda ağrı vardı regl olacammı diye.hiç folikül görmedi. Rahim zarı 2 mm dedi çok ince dedi.üzüldüm
3 haftaya girecem maranki küründe 24 gün kullanacaktım değilmi kürü.

Ee folükül yok rahim duvarıda ince nasıl ben regl olucam
24 gün kullandıktan sonra kaç gün ara verip başlıcam tekrar küre.

Adet nasıl olacamki ben folikül yok rahim duvarı ince.10 gün yetecekmi regl olmam için.sonuçta 10 gün sonra 24 gün tamamlanmış olacak.sonra adet olmayımı beklicem micracım.adet olursam ne zaman tekrar küre başlıcam

Micra canım dün doktora gittim kasıklarımda ağrı vardı regl olacammı diye.hiç folikül görmedi. Rahim zarı 2 mm dedi çok ince dedi.üzüldüm
3 haftaya girecem maranki küründe 24 gün kullanacaktım değilmi kürü.

Ee folükül yok rahim duvarıda ince nasıl ben regl olucam
24 gün kullandıktan sonra kaç gün ara verip başlıcam tekrar küre.

Adet nasıl olacamki ben folikül yok rahim duvarı ince.10 gün yetecekmi regl olmam için.sonuçta 10 gün sonra 24 gün tamamlanmış olacak.sonra adet olmayımı beklicem micracım.adet olursam ne zaman tekrar küre başlıcam
Semoşcum bence 2-3 ay daha devam et hemen sonuç alınamayabiliyor.Rahim kendini toparlar zamanla,sonuçta yeni bir küre başladın.24 günden sonra 1 hafta ara ver ve sonra tekrar devam et canım.Hadi hayırlısı olur inşallah...

bence evet bu sorunu nasıl çözdüklerini anlatmamızı soruyor mehtap arkadaşımız.
bende regl olursam maranki kürüyle buraya yazıcam.
maranki kürü işe yaradı diye
Semoşcum sen ne zamandır menapozdasın?Çocuk yok dimi?Menapoz sıkıntıların varmı?

Ya bazen oluyor tabii sinirlilik oluyor asabiyet.olmazmı sıcak basması ara ara oluyor evet

MİCRA cım sen 3 hafta maranki kürünü uyguladıktan kaç gün sonra regl oluyordun.benim daha 3 haftam bitmedi.
sence bende regl olurmuyum.bu kürüm bitince kaçıncı gün regl olmam lazım
regl olmazsam küre tekrar başlıyım değilmi canım

MİCRA cım nerelerdesin sen bu kürünü 3 hafta yapınca ne zaman regl oluyordun.benim 3 .haftam daha bitmedi.inş. bende regl olurum.ne zaman olmam lazım sence benim olursam inş.

Semoşcum bu kürde adaçayı,civan perçemi,çoban çantası ve aslan pençesi kullanılıyor.1.gün adaçayı çoban çantası,2.gün adaçayı civan perçemi 3.gün ise adaçayı aslan pençesi demleyip içiyorsunuz. Demlikte kaynatmayın,ben süzgeçli fincanda 10 dakika demleyerek içtim. Geçen ay regl oldum bu ay henüz 3 hafta oldu,tekrar olunca yazıcam.Semoş sen bu küre başladınmı?

Sormak istediğim birşey var...

Adaçayı ve diğer çayları ayrı ayrı hazırlayıp mı içiyoruz, yoksa karıştırıyormuyuz?

Eğer ayrı ayrı içiyorsak, sabah adaçayı akşam diğer çayı içme şeklinde mi oluyor?

X