Arkadaşalr ben incir kürünü başlayali bugn 5 gün olacak ama p.tesi şehirdişina bayram için kayinvaldemlere gidiyoruz 1 inde dönücez orda yapamicam ara vericem acaba sakincasi olurmu
merhaba pink rose sorunumuz aynı bende 34 yaşındayım.başarız bir aşılamam oldu.daha doğrusu aşılama olamadı çünkü yumurta yeterli büyüklüğe ulaşmadı.önümüzdeki ay tekrar aşılama deniycem bakalım.sen doğal yollamı deniyorsun?soğan ve inciri karıştırmak çok kötü olacak.inciri kaynatıp suyunu içsek ,soğanla sumak yesek olurmu acaba?ya bu arada ben hiç sumak yemedim acımı tatlımı bilmem.
merhaba pink rose sorunumuz aynı bende 34 yaşındayım.başarız bir aşılamam oldu.daha doğrusu aşılama olamadı çünkü yumurta yeterli büyüklüğe ulaşmadı.önümüzdeki ay tekrar aşılama deniycem bakalım.sen doğal yollamı deniyorsun?soğan ve inciri karıştırmak çok kötü olacak.inciri kaynatıp suyunu içsek ,soğanla sumak yesek olurmu acaba?ya bu arada ben hiç sumak yemedim acımı tatlımı bilmem.
yarın incir kürüne başlayacağım bende,soğan suyunun adet söktürücü özelliği vardı yanlış hatırlamıyorsam.adetin ilk onbeş güünü yenicek sanırım.
incir kürünü hangi dr tavsiye etmiş
hayırlısı olsun maat,
yumurta takibi yada tedavi görüyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?