Sevucim o dua MERYEM SURESI BIRDE FETIH SURESI VAR BUNLARI TAM 41 kez okuyacaksin hic araliksiz adet oldugun zamanda bilen varsa baskasi takip edecek yani o bosluk dolacak ben onceden cok okurdumda boyle 41 kez ve bu sayi tamamlanacagini bilmiyodum canim birde suvar canim.
YA CELIL ETME ZELIL GONDER DELIL
BIRDE GECE NAMAZI VAR TEHECCUT ORDA EDILEN DUA
CUMA VAKTI EDILEN DUA BEYTULLAHIN HUZURUNDA EDILEN DUA
RABBIM HERKESIN DUASINI KABUL AMELLERIMIZI MAKBUL EYLESIN
INSEALLAHHHHH AMINNNNNNN
HAAA BIRDE SU VAR UNUTMUSUM 500 yasin ama bunu herkes tek tek okuyacak yani bir kisinin agzindan birtane olacakmis bana okundu bakalim hayirlisi EYYY BUYUK MEVLAM SANA ACILAN ELLERIMIZI BOS CEVIRME RABBIM SU YARALI GONULLERIMIZI SEVINDIR SEN RAHMAN VE RAHIMSIN ALLAHIM SEN BIR SEYE OL DERSEN O ANINDA OLUR YETERKI EMRET RABBIM YETERKI OL DE SANA ACILAN ELLERIMIZI BOS CEVIRME YARADANIM KAPINA GELDIK SENDEN BASKA GIDECEGIMIZ KAPIMIZ YOK TESLIMIYET VE SABIRLA YALVARIYORUZ MEVLAM DUAMIZI KABUL ETTTT
AMINNNNNNNNNNNN BIZLERE HAYIRLI SAGLIKLI SALIH EVLATLAR NASIP ET MEVLAM AMINNNN::asigim::asigim:buyrunnnnnnnnn
Selam Kaya,
tebrik ederim dilerim Allah evlatlarini kucagina almayi nasip eder. Ama bana göre cok aceleci davranmissin. Yasin henüz 25 mis. Bak Semos427, 35sevi35 herkes mücadele ediyo, Türkiyedeki doktorlar icin Kibris kolay cözüm artik geliri güzel. O yüzden tereddüt etmeden Kibrisa yönlendiriyorlar. Ne diyelim sen öyle uygun görmüssün. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin[/B]
Merhaba kader arkadaslarim,rabbbim dert vermis beraberinde dermeninida vermis ,burda hep beraber yazismamiz paylasmamiz sadece ben degilim bu dunyada diye teselli bulmamiz cok guzel.Yanimda kagit kalem not aliyorum uyguluyacaklarim var.Bende sizlerle benim icin yapilan dualari yazayim ,duanin ne zarari olacak demi denememizde inanmamizda hicbi sakinca gormuyorum.Hac oncesi tam kirkbir hamile kadindan allah rizasi icin ufak tefek paralar toplandi allah rizasi icin verdiler sonrasinda tam besyuz ayri ayri insandan birer birer yasini serif okutuldu sonra toplanan para ve yasini serifi haca giden birine emenat olarak veriyorsun o senin icin kabede rabbine duani iletiyor yasinleri orda allah rizasi icin senin adina bagisliyor,goturdugu paraylada sana o mubarek topraklardan bi bebek kiyafeti aliyor sende onu evinine asiyorsun duanin kabulunu bekliyorsun.Ben duydum yaptirdim,yaptirali bes sene oluyor hala bebek kiyafeti asili duruyor evimde,dua su bu hep bi vesile alnimiza ne yazilmissa onu yasiyoruz,ben kafayi yemek uzereydim cok asiri kafaya taktiydim problem 30 yasindayim simdi ,menepoz kapimi calali on yil oldu adet olmuyorum cocugum yok,inanilmaz yiprattim kendimi taki uc yil oncesine kadar,oncelikle namaza basladim ,kuranimi okuyorum gunluk tesbihlerim var bunlar beni rahatlatyor,aman ne yapayim ben duydugumu yapiyorum olmazsada olmasin diyebiliyorum ama vazgecmiyorumda,kismetden otesi yok varsa alnimizda saati vakti gelince birsey bahane olacak ;;;;;;rabbim yar ve yardimcimiz olsun aminnnnnnnnnnnnnnnnn
canım üzülme aynı yıkıntıyı bende 3 ay önce yaşadım şimdi bitkisel kürler içiyorum
inşallah düzelicek arkadaşımm bu ay gidicem gelişme varmı bakalım
bildiriirim sanada :teselli:
arkadaşlar, erken menopoza girip de sonrasında hamile kalabilen varsa ve bizimle paylaşırsa hepimiz için bir umt olur....
Merhaba arkadaşlar ben de 2008 yılında kanser tedavisi sonucu erken menopoza girmiştim. 35 yaşındaydım. Neler hissettiğimi ve yaşadığım bunalımlı günleri bunları yaşayanlara anlatmaya gerek yok yaşamayan zaten senin ruh halini anlayamıyor bir de bu durum var zaten. Neyse , doktorum 108 fsh ile geri gönüş konusunda pek de umutlu konuşmadı doktorun karşısında hüngür hüngür ağlamamı asla unutamam. Ama tıpta tam olarak şöyledir denemez diye de çok az da olsa açık kapı bıraktı ama ümitlenme dedi. Ama önce ilk şoku atlatmam biraz zaman aldı depresyon ilaçlarına başladım bu arada Ben doktordan böyle bir haber almadım, gayet sağlıklı bir kadınım diye diye kendime telkinde bulundum, çok dua ettim, ve Adnan Saraçoğlu'nun aslanpençesi kürünü uyguladım, fsh değerim de yavaş yavaş düşmeye başladı ve tam 8 ay sonra adet gördüm sonra yine kesildi doktorum adet söktürücü bir ilaç verdi onunla tekrar adet oldum ama sonra yine kesildi derken ben yine adet düzensizliği yaşadığımı sanıyorken hamile kaldığımı öğrendim. Şimdi 5,5 aylık hamileyim ve ikinci çocuğum olacak inşallah. Rabbime sonsuz kere hamdolsun. Burada kısaca özetlemeye çalıştım hatta o günleri unutmak istediğim için de gerçekten unuttum süreci tam olarak ayrıntısıyla anlatamadım ama LÜTFEN ÜMİTSİZLİĞE KAPILMAYIN, DUA EDİN , bitkisel kürlerin de bunda çok etkisi olduğuna inanıyorum. Saraçoğlu Hocama da vesile olduğu olduğu için Allah razı olsun diyorum.
benim yaşım 37 iken bende adet düzensizliği başladı 2 yl sonrda menepoz dedi doktor değerlerimFSH 46.61 LH de 84.88 çıktı ilaç kulandım adet oluyordum 2 ay ilaç içmedim adet yine olmadım sandım menepoza girdim ama hamile oldugum öğrendim kendiliğinden ilaç falan kullanmadan hamile kalmışım sonra bir oğlum oldu allah esirgesin kazadan beladan üzülme inşallah seninde düzelir hormonların allah dileğini verir dua etolumunekankayizsmile
Nasil güzel yaziyorsun, Allahim yavrunu sag salim kucagina almayi nasip etsin.
Allahim seninde evladini sana bagislasin. Sizin gibi örnekler öyle güzel ki. Allah ikinizdende razi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?