nahl 69. ayet: Sonra meyvaların hepsinden ye de, Rabbinin (sana) kolay kıldığı yollara gir, diye ilham etti. Onların karınlarından renkleri çeşitli bir bal çıkar ki, onda insanlar için şifâ vardır. Şüphesiz ki bunda düşünen bir millet için, büyük bir ibret vardır
arapçası: Yahrucu mimbutûnihê şerâbüm mühtelifün elvânühü fîhi şifâün linnâs. Tı durağından tı durağına kadar olan kısım. uzatmalar falan olduğu için kuranından bakarsan daha iyi olur. arapça bilmeyende türkçesinden okuyarak yemeli. ^işaretlerde meddi tabi olduğu için 1 harf uzatıyoruz. şeraabüm gibi.
--
70 bin ihlas-ı Şerifeninde çok faydasını gördüğüme inanıyorum arkadaşlar. herkese dağıtmaya çalıştım. ailem arkadaşlarım yardımcı oldular. Efendimizin (SAV) buyurduğu gibi "mümin bir kulun mümin kardeşine edeceği dua günahsız ağızdan çıkan dua gibidir REDDOLUNMAZ" hadisini aklınızdan çıkarmayın. sizin sevdiğiniz dostlarınızın duasını alın inş.
--
Kur'an-ı Kerim'de insanlar için şifa olduğundan ötürü gücü yeten hatim okusun. yada okuttursun çevresinden rica etsin. bilmeyen anlamını okusa bile olur inş. Allah ın izniyle çünkü bilmiyor.
--
gelelim şifa duasına
Şifa duası:
Allahü Ekber (8 defa)
Bismillahirrahmanirrahim
Ferdün, Hayyün, Kayyûmün, Hakemün, Adlün, Kuddûsün
Yuzîgune ferîhine bimâ âtâhüm
Selâmün gavlen mirrabbirrahîm
Lillezine âmenû hüden ve Şifâü.
her gün aç karnına 19 defa okunacak. her okuyuştan sonra 1 yudum su içilecek. zemzem, su gibi sıvılardan içilecek. sürekli olarak bu duaya devam edilecek. Allah'ın izni ile kanser bile iyileşirmiş. "Ferdün, Hayyün, Kayyûmün, Hakemün, Adlün, Kuddûsün" özellikle bu 6 Esmanın çok büyük önemi ve şifresi olduğundan bu isimlerle dualarınızı süsleyin arkadaşlar. (î, û, â
harfleri böyle yazmamın sebebi bunlar tecvid kuralında meddi tabi oluyor. bilmeyenler için yazmak istedim. 1 elif miktarı kadar uzatarak okuyacaksınız. yoksa anlam değişir. yani aataahüm, Kudduusün, yüziguune gibi...diğer harflerinde mahreçleri var ama burdan söylemek zor. siz uzatmaları yapın inş. Rabbim doğru okumuş kabul etsin.
kim hastaysa onun okuması uygulaması gerekiyor. Allah şifa versin inş. zaruri şartlar dışında belki sizde bir hastaya okuyup suyu içirebilirsiniz.
-
Hacet namazı kılabilirsiniz. bir arkadaşımın halası kuran hocası o söyledi bana. 2 rekat hacet namazı kılarken secdede Subhane rabbiyel ala (3 defa) dedikten sonra "inna fetahna leke fetham mübînâ" Biz sana apaçık bir fetih indirdik. yine bunu secdedeyken 3-5-7 defa tekrarlıyoruz.
-
hastalığımı yenmek için ona yenilmemek için fetih suresinide okurdum. 4 sayfa zaten.
-
Rabbimin hep Şafi ismine yalvarırdım şifa dilenirdim. cuma günleri 1000 ya Evvel (çocuk için) 1000 ya Şafi (şifa için) tesbih çekerdim. tövbe çekerdim.zamanımı boş geçirmemeye gayret ederdim malesef insan oğluyuz şimdi daha çok dua etmem lazım ama işte o zamanki gibi dua ve ibadet edemiyorum şimdi. belkide şuan ondan böyle rahatsızlıklar geçiriyorum mevlam beni yeni duaların kucağına atıyor hamdolsun. Sizlerde şifanıza kavuşun inş. arkadaşlar.