1) arı sütü bal polen tarçın karışımı yedim sabah öğle akşam günde 3 defa
2) ısırgan tohumu bal karışımı yedim aynı şekilde ve bunları tahta kaşıkla eşimle birlikte yedilk
3) adetten önce soğan suyu içmiştim. adetim sökülmeyince devam etmiştim
4) maydanozlu suyla oturma banyosu yapıp maydanoz suyuda içtim. 1 su bardağı kadar. bunu birkaç gün yaptım ve 15 gün sürdü adetim. yüksek FSH lılar yapmamalılar bunu
5) folik asit balık hapı, arginmax men's multi vitamin alıyordum. geceleri üzüm çekirdeği kapsülü
6) organik beslenmeye özen gösterdim ve yeme alışkanlığıma çeki düzen verdim
7) yumurtlama evresinde kalite için incir suyu içtim
8) beni mutsuz edecek şeylerden uzaklaştım mutlu eden şeylerle ilgilendim
9) bunların yanında bol tevekkül ve sevdiğim ihlaslı arkadaşlarımdan özel dualar, hamilelerden istediğim özel dualar sizlerin ve ailemin duası
10) her gün büyük bir zatın önerdiği şifa duasını aç karnına uyguladım
11) hastalığım için fetih suresini okumaya çalıştım
12) arkadaşlarım hatim indirdiler ve tefriciye okudular
13) bal karışımlarını yerken nahl suresi 69 ayeti okuyarak yedim
14) yürüyüş yapmaya çalıştım
15) eşimle birlikte şifalı sulara gittik ve havuzuna oturdum
16) hacet namazı kılmaya çalıştım
birde 70.000 ihlas okundu ama sanırım yarım kaldı. şimdilik aklıma gelenler bunlar arkadaşlar. azmi tevekkülü yitirmemek gerek ne zaman ne olacağı belli değil işte:
birde eşimle yaklaşık olarak 1 çuval ceviz yemişiz tabi ağırlıklı olarak ben yedim. kayınvalidem erik suyu yapıyor. netten araştırdım ki erik menepoz sıkıntılarını gideriyormuş. elinizden geldiğince hazır hiçbirşey tüketmeyinç özellikle yoğurt. asitli içecekler vs. arada bir kaçamak herkesde oluyor tabi:))
2) ısırgan tohumu bal karışımı yedim aynı şekilde ve bunları tahta kaşıkla eşimle birlikte yedilk
3) adetten önce soğan suyu içmiştim. adetim sökülmeyince devam etmiştim
4) maydanozlu suyla oturma banyosu yapıp maydanoz suyuda içtim. 1 su bardağı kadar. bunu birkaç gün yaptım ve 15 gün sürdü adetim. yüksek FSH lılar yapmamalılar bunu
5) folik asit balık hapı, arginmax men's multi vitamin alıyordum. geceleri üzüm çekirdeği kapsülü
6) organik beslenmeye özen gösterdim ve yeme alışkanlığıma çeki düzen verdim
7) yumurtlama evresinde kalite için incir suyu içtim
8) beni mutsuz edecek şeylerden uzaklaştım mutlu eden şeylerle ilgilendim
9) bunların yanında bol tevekkül ve sevdiğim ihlaslı arkadaşlarımdan özel dualar, hamilelerden istediğim özel dualar sizlerin ve ailemin duası
10) her gün büyük bir zatın önerdiği şifa duasını aç karnına uyguladım
11) hastalığım için fetih suresini okumaya çalıştım
12) arkadaşlarım hatim indirdiler ve tefriciye okudular
13) bal karışımlarını yerken nahl suresi 69 ayeti okuyarak yedim
14) yürüyüş yapmaya çalıştım
15) eşimle birlikte şifalı sulara gittik ve havuzuna oturdum
16) hacet namazı kılmaya çalıştım
birde 70.000 ihlas okundu ama sanırım yarım kaldı. şimdilik aklıma gelenler bunlar arkadaşlar. azmi tevekkülü yitirmemek gerek ne zaman ne olacağı belli değil işte:
birde eşimle yaklaşık olarak 1 çuval ceviz yemişiz tabi ağırlıklı olarak ben yedim. kayınvalidem erik suyu yapıyor. netten araştırdım ki erik menepoz sıkıntılarını gideriyormuş. elinizden geldiğince hazır hiçbirşey tüketmeyinç özellikle yoğurt. asitli içecekler vs. arada bir kaçamak herkesde oluyor tabi:))