Bursa Kaplıcaları | Oylat Kaplıcaları | Osmaniye Kaplıcaları | Bursa Termal Kaplıcalar | Bursa Şifalı Sular
Bursa Kaplıcaları
semoscum buralarıda bir incele istersen. Rabbim inş. şifanızı verecektir. benim her güne uyguladığım bir şifa duam vardı. bir arkadaşım bu dua sayesinde üçüzlerine hamileyken okuya okuya kanamaları dindi üçünüde kucağına aldı maş. bende doktora kontrole gittiğimde bana hani dedi bi hastalığın vardı ya dedi. işte o hastalığın tamamen gitmiş dedi. bende o arkadaştan almıştım. zaten doktorun bu yorumundan sonraki çalışmalarımızda hamile kaldım çok şükür. Büyük bir zatın önerdiği şifa duası. Allah ın izniyle kanser dahi iyileşir demiş. onuda uygulamanızı isterim. dünya dualar üstüne kurulmuş sonuçta.
birde kuran kursu hocamın kayınpederi kendini bildiği bileli bal yerken nahl 69. sureyi okuyarak yermiş ve maş. kulaklarının hafif işitmesi dışında hiçbir sağlık sorunu yokmuş. ondan duyarakta arı sütü bal polen vs. gibi ballı karışımlarımı yerken hep bu şifa duasını okuyarak yedim. sonuçta ayet-i kerimede buyurduğu gibi kuranda insanlar için şifa vardır. yeterki insan inansın inanarak uygulasın. kul kendi kaderini ölüm dışında dua ile değiştirebiliyorsa yeterince dua etmek lazım diye düşünüyorum. Rabbimin doğal eczanesine inandım (bitkilere) O'nun insanlara ikram ettiği bu şifalı sularada inandım. Kuran'dan da istifade ettim elhamdülillah. inş. sizlerde tez vakitte yaptıklarınızın karşılığını alırsınız. biraz tevekkülle herşey hallolur. zaman lazım ben ikinizinde FSH değerinin çok yüksek olduğuna inanmıyorum. başaracağınıza kalpten inanıyorum arkadaşlar. Rabbim ikram eylesin hanenizi evlat sesleriyle donatsın inş.
duanın kabul saatlerini araştırıp onları değerlendirmeye çalıştım. en güzeli herkesin uyuduğu bir saatte gözyaşlarıyla seccadeyi ıslatmak. sonuçta biz bu kadar şey yapıyoruz Rabbim şifayı neyin içine koyacak bilemeyiz. araştıra araştıra bulacağız inş. Allah ım kolaylıklar versin. şifa duasını isterseniz yazarım. her gün aç karnına ve 19 defa yapılıyor. öpüyorum a.s.