Erken menapozda tüp bebek amh düşük fsh çok yüksek

Rica ederim drdan şüphe duymuş yada emin değilseniz değiştirin . O güven bağıda çok önemli . Yazdıklarınız olurken dr dedikleri bana da biraz farklı geldi . Hadi vücutda normal kist olur önce o tedavi edilir rahim sağlığa kavuştuktan donra yumurta geliştirilir. Benim dr önce rahim sağlığına değerlere bakıp vücut tamamen hazır olduktan sonra işlem yapıyor.çok okuyorum böyle önce deneyip tutmadıktan sonra araştırmaya giden doktorlarda varmış çok şaşırıyorum. O kadar maddiyat kolay değil ki! Benim eşimin sperm sonucuda bile genetik istedi bu durum genetikse embriyoda gen incelemesi yapalım çocuga geçmesin dedi . Rabbim önce sizi iyi insanla karşılaştırsın.Allah tez zamanda özleminizi dindirsin Hiç korkmayın

Beslenmenizle de destek olabilirsiniz gluteni ben bıraktım her gün 45 dakika yürüdüm clife kullandım omepa q10 , follatro kullandım. Kafeini kesin kesinlikle yanancı kaynakalrdan bakabilirsiniz her bir fincan kahvedeki kafein bile dhea hormonunu ve östojen progesteronu düşürüyor kafein tam bir yumurtalık düşmanı. Şekeri bıraktım 0.07 amh yüksek fsh ile bana da olmaz çok zor tüp bebek bile tutmaz dediler doğal yolla hamile kaldım

Maşallah gerçekten acaba kaç yumurta ile gebe kaldınız bilginiz var mı ?

Bana bu ay yumurta görmediklerini söylediler korkuyorum diğer ayda olmazsa diye. Çabalıyorum elimden geldiğince ama sanki biseyler hep engel. Fsh niz kaçtı ve dusmusmuydu?

Canım 3 yıl önce neydi amh

benim arkadaşım kullandı,kisti yok oldu ben de çocuğumun olması ve detoks için şans vermiştim faydasını gördüm tekrar kullanacağım inşallah rabbimin izniyle:)

benim arkadaşım kullandı,Clife ile kisti yok oldu ben de çocuğumun olması ve detoks için şans vermiştim faydasını gördüm tekrar kullanacağım inşallah rabbimin izniyle:)

Eksozom tedavisi ne oluyor tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…