erken menapoz, amh 0,01 , yüksek fsh ile hamile kalan var mı ? umut ışığı olur musunuz bana ve benim

Slm kızlar bende uzun zamandır erken menopoz tanısı konmuş biriyim.3 yıllık evliyim başlarda çocuk istemiyordum 3-5 aydır düşünüyorum adetim olmuyordu takip edemiyordum iki gün önce adet oldum bugün bi dr.a gittim gitmez olaydım daha tahlil sonuçları çıkmadan ve ultrasonda bi kaç yumurta var demesine rağmen okadar olumsuz konuştuki dünya başıma yıkıldı bişey yapamam der gibi yolladı ya ölüyorum sinirden(((

Ya ben nigdedeyim burda zaten bitane özel var 5 ay oldu burayada taşınalı.ne bilim bi umut aşılamayla falan başlar diye düşünmüştüm adam tüp bebek için bile belki belki diye konuştu ya hiç umursamadı daha kan sonucum çıkmamış yani.buarada tüp bebek merkezinden önereceğiniz yer varmı?

Fsh kac

bende adet düzensizliği yaşadığım ay doktora gittim fsh 13 gibi bişey çıkmıştı doktorun biri tüp bebek bile zor semin için dedi. İyi bir profesöre gittim önemli olan fsh değil ultrasonda yumurtalıkların durumu dedi tadaviye bile gerek duymadı. Ben yinede bazı kürler denemiştim kendim. Tahlilden sonraki ayda hamile kaldım bebeğim doğdu sağlıkla. Doğumdan 7ay sonra ilk adetimde fsh baktım yine aynı Yüksek. Benim tsh falanda yükselmiş emziriyorum diye prolaktinde yüksek. Bu defa kaza ile İkinci adetimde yine hamile kaldım. Adet olmayınca yine düzensizlikten sandım bebeği 2.5aylıkken öğrendim .
Geçenlerde yine fsh baktırayım dedim bu defa 8e düşmüş . Hiç üzülmeyin fsh ne çıkmış diye. Her doktora inanmayın. Benim fsh yüksekti ama ultrasonda herşey normaldi zaten bu fshta çok stresli bir dönemde aniden bir ayda fırlamıştı yine de hamileliğe hiç engel olmadı şimdide normale dönmüş . Soğan kürü yapmıştım miyom var diye belkide o düşürdü bilmiyorum.

Son düzenleme:
Allah bağışlasın maşallah.benim dr.da resmen geçiştirdi beni ama umudumu kaybetmiyorum incir kürüne başladım bugün inşallah ise yarar bu ay :)

Allah bağışlasın maşallah.benim dr.da resmen geçiştirdi beni ama umudumu kaybetmiyorum incir kürüne başladım bugün inşallah ise yarar bu ay :)
Umudunu sakın kaybetme, her doktorun sözüne kulak asma . Banada olmaz bu değerle dedi inandım ve ne kadar çok üzüldüm iki defa hamile kaldım beklemeden Hemde. O doktoruda rezl ettim hemşiresinin yanında . Bana tüp bebekle bile işin zor demişti. Profesöre gittim bunu diyen doktora inanma dedi. Fsh tek başına etkili değilmiş ki. Gebeliği stress etkiliyor kesinlikle . En kısa sürede bebeğine kavuşursun umarım.

Ay inşallah umut oldun içime sagolasin :)

Olumlu yazınız için çok sağolun. Bana da dr.um hiç yumurtan yok görünmüyor demişti 2aydır düzenli adet görüyorum o da anca ilaçla ilaçsız adet göremiyorum. İnşallah düzelirim bende ve benim gibi sıkıntı çekenlerde şifa bulur inşallah. Ben Ankara’da devlette bi profa gittim bu değerle tüp bebek bile olmaz yumurtan yok demişti ama bi gün o doktorlara gidip hesap soracağım nasip olurda hamile kalır da doğurursam sağlıcakla kucağıma alırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…