bi kullan canım aç tok ve sabah akşam nasıl kullanıldığını bi araştır ona göre düzenli kullan belki faydası olabilirPolen var evde hakiki bal da var
Çörek otu bal tarcın kullanıyorumbi kullan canım aç tok ve sabah akşam nasıl kullanıldığını bi araştır ona göre düzenli kullan belki faydasolabilir
peki faydası olmuş muyduÇörek otu bal tarcın kullanıyorum
Corek otu bal tarcini ben denedim faydasi olmadi bana. Simdi saracoglunun kurlerini deniyorumBilmiyorum ki
Rabbim şifamızı bol eylesin inşallah. İnşallah etkisini faydalı bir şekilde görürüsünüzCorek otu bal tarcini ben denedim faydasi olmadi bana. Simdi saracoglunun kurlerini deniyorum
Amin inşalla teşekkür ederimRabbim şifamızı bol eylesin inşallah. İnşallah etkisini faydalı bir şekilde görürüsünüz
Rica ederim canım faydasını görüyor musun kürlerin nasıl gidiyorAmin inşalla teşekkür ederim
Ya ben nigdedeyim burda zaten bitane özel var 5 ay oldu burayada taşınalı.ne bilim bi umut aşılamayla falan başlar diye düşünmüştüm adam tüp bebek için bile belki belki diye konuştu ya hiç umursamadı daha kan sonucum çıkmamış yani.buarada tüp bebek merkezinden önereceğiniz yer varmı?
Fsh 25 cikti bugünFsh kac
Allah bağışlasın maşallah.benim dr.da resmen geçiştirdi beni ama umudumu kaybetmiyorum incir kürüne başladım bugün inşallah ise yarar bu ay :)bende adet düzensizliği yaşadığım ay doktora gittim fsh 13 gibi bişey çıkmıştı doktorun biri tüp bebek bile zor semin için dedi. İyi bir profesöre gittim önemli olan fsh değil ultrasonda yumurtalıkların durumu dedi tadaviye bile gerek duymadı. Ben yinede bazı kürler denemiştim kendim. Tahlilden sonraki ayda hamile kaldım bebeğim doğdu sağlıkla. Doğumdan 7ay sonra ilk adetimde fsh baktım yine aynı Yüksek. Benim tsh falanda yükselmiş emziriyorum diye prolaktinde yüksek. Bu defa kaza ile İkinci adetimde yine hamile kaldım. Adet olmayınca yine düzensizlikten sandım bebeği 2.5aylıkken öğrendim .
Geçenlerde yine fsh baktırayım dedim bu defa 8e düşmüş . Hiç üzülmeyin fsh ne çıkmış diye. Her doktora inanmayın. Benim fsh yüksekti ama ultrasonda herşey normaldi zaten bu fshta çok stresli bir dönemde aniden bir ayda fırlamıştı yine de hamileliğe hiç engel olmadı şimdide normale dönmüş . Soğan kürü yapmıştım miyom var diye belkide o düşürdü bilmiyorum.
Umudunu sakın kaybetme, her doktorun sözüne kulak asma . Banada olmaz bu değerle dedi inandım ve ne kadar çok üzüldüm iki defa hamile kaldım beklemeden Hemde. O doktoruda rezl ettim hemşiresinin yanında . Bana tüp bebekle bile işin zor demişti. Profesöre gittim bunu diyen doktora inanma dedi. Fsh tek başına etkili değilmiş ki. Gebeliği stress etkiliyor kesinlikle . En kısa sürede bebeğine kavuşursun umarım.Allah bağışlasın maşallah.benim dr.da resmen geçiştirdi beni ama umudumu kaybetmiyorum incir kürüne başladım bugün inşallah ise yarar bu ay :)
Ay inşallah umut oldun içime sagolasin :)Umudunu sakın kaybetme, her doktorun sözüne kulak asma . Banada olmaz bu değerle dedi inandım ve ne kadar çok üzüldüm iki defa hamile kaldım beklemeden Hemde. O doktoruda rezl ettim hemşiresinin yanında . Bana tüp bebekle bile işin zor demişti. Profesöre gittim bunu diyen doktora inanma dedi. Fsh tek başına etkili değilmiş ki. Gebeliği stress etkiliyor kesinlikle . En kısa sürede bebeğine kavuşursun umarım.
Olumlu yazınız için çok sağolun. Bana da dr.um hiç yumurtan yok görünmüyor demişti 2aydır düzenli adet görüyorum o da anca ilaçlabende adet düzensizliği yaşadığım ay doktora gittim fsh 13 gibi bişey çıkmıştı doktorun biri tüp bebek bile zor semin için dedi. İyi bir profesöre gittim önemli olan fsh değil ultrasonda yumurtalıkların durumu dedi tadaviye bile gerek duymadı. Ben yinede bazı kürler denemiştim kendim. Tahlilden sonraki ayda hamile kaldım bebeğim doğdu sağlıkla. Doğumdan 7ay sonra ilk adetimde fsh baktım yine aynı Yüksek. Benim tsh falanda yükselmiş emziriyorum diye prolaktinde yüksek. Bu defa kaza ile İkinci adetimde yine hamile kaldım. Adet olmayınca yine düzensizlikten sandım bebeği 2.5aylıkken öğrendim .
Geçenlerde yine fsh baktırayım dedim bu defa 8e düşmüş . Hiç üzülmeyin fsh ne çıkmış diye. Her doktora inanmayın. Benim fsh yüksekti ama ultrasonda herşey normaldi zaten bu fshta çok stresli bir dönemde aniden bir ayda fırlamıştı yine de hamileliğe hiç engel olmadı şimdide normale dönmüş . Soğan kürü yapmıştım miyom var diye belkide o düşürdü bilmiyorum.