Zeytinyağlılar Erken Hasat 26 Derece Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağı

Bu yıl şubat 29 mu çekiyormuş yarışma sayesinde öğrendim

Bir katılımda benden. Bayadır bişi kazanamıyorum bu sefer olacak hissediyorum.

Bende ilk defa bu yarışmaya katıldım yaptığım araştırma sonuçu da doğru cevabı verdim sıra beklemeye geldi. Benden önce 738 küsür kişi katılmış biraz imkansız ama bakalım hayırlısı. Herkese bol şans.

Bende katıldım. Daha önce katıldığım bir yarışmada kazandığım hediyenin resmini paylaşmadım, bazı teknik nedenlerden ötürü :)
Bu sefer kazanırsam ilk işim resim yollamak olacak Kazen
Bunu göz önünde bulundur olur mu

Hayırlı olsun yeni yarışmamız , herkese bol şans ...

Gazamız mübarek olsun kazanırsam şansım döndü diye 2 rekat şükür namazı kılıcam

Bu sefer olacak biliyorum, kazanacağıııımmmmmm yöremin zeytinyağı, tamda yağım bitmek üzereyken çok iyi gelecek.

Hindistan cevizi yağı yapmak için zeytinyağına ihtiyacım vardı.Hindistan cevizini aldım sıra yağa geldi bir de ne göreyim yağların fiyatı uçmuş.Almadım tabiki.Hindistan cevizini de kırıp suyunu içerim diye düşünüyordum taki yarışmayı görene dek.Bana yemelik değil sürmelik lazım.İnşallah bana çıkar hayrına.Bana bol şanslar.

Bilet alsam amorti çıkmaz, çekilişe katılsam oda hiç çıkmadı ama inatla katılmaya devam, şeytanın bacağını kıracağım elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…