Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne için yapacaksın canım Hindistan cevizi yağını merak ettim :)) nasıl oluyormuş ki =)Hindistan cevizi yağı yapmak için zeytinyağına ihtiyacım vardı.Hindistan cevizini aldım sıra yağa geldi bir de ne göreyim yağların fiyatı uçmuş.Almadım tabiki.
Hindistan cevizini de kırıp suyunu içerim diye düşünüyordum taki yarışmayı görene dek.
Bana yemelik değil sürmelik lazım.
İnşallah bana çıkar hayrına.Bana bol şanslar.
![]()
Hindistan cevizinin içindeki beyaz kısmı rendeleyip zeytinyağında bekletecektim onbeş gün kadar.Hindistan cevizi yağı yapacaktım yani.Saçlara çok iyi geliyormuş:)ne için yapacaksın canım Hindistan cevizi yağını merak ettim :)) nasıl oluyormuş ki =)
Ben yemeyeceğim zati bebişime ıcircem.
Yok buradan bahsetmiyorum önceki katıldığım yarışmaları kastetmiştimZaten üye olduğun tarihten sonraki bu ilk yarışma. Birden fazla üyeliğin mi var
Yok buradan bahsetmiyorum önceki katıldığım yarışmaları kastetmiştim
Önemli değilHımm pardon o zaman. Ben buradan gibi anladım
Ahh bu yarışmaların çoğalması ümidiyle katılıyorum bende salladım Bi şık. Şansımız varsa çıksın
Hindistan cevizi yağı yapmak için zeytinyağına ihtiyacım vardı.Hindistan cevizini aldım sıra yağa geldi bir de ne göreyim yağların fiyatı uçmuş.Almadım tabiki.
Hindistan cevizini de kırıp suyunu içerim diye düşünüyordum taki yarışmayı görene dek.
Bana yemelik değil sürmelik lazım.
İnşallah bana çıkar hayrına.Bana bol şanslar.
![]()