Erken Hamilelik Belirtisi

Allah im sana şükürler olsun Allah im nasil bak benim adetime 4 gun var arada sol kasigima sol karın altıma hafif böyle çok çok şiddetli değil agri giriyor yumurtlama ağrısı gibi acaba bende hamile miyimdir
Yani bilemiyorum çünkü benimle aynı şeyleri yaşayıp hamile olmayan çok kişi tanıdım. O yüzden umutlandırmak istemem sizi ama ben tüm bunları yaşadım ve hamile olduğumu öğrendim o yüzden ihtimal var sonuçta. Test yapın isterseniz ben 5 gün kala yaptım poizitifi gördüm

Hadii Allah im.sen kerim sin benimde 4 gün var

Mrb hanimlar 9zunda iliski 10da yumurtlama 11de kasik sirt bel agrisi basladi ve devam etti adete 5gun kalagogu arim basladi bugun adet olmam gerekli dun butun agrilar gitti sadece göğüs kenarlari ve yanlari dokununca agiriyor bugun adet gunum test yaptim negatif 2saat once bel ve kasik yine basladi

Merhaba göğüslerde koyu halka oldu mu ve bir de kahverengi halkada kabarcıklar görünmeye başladı mı sizde ve ne zamana kadar bu göğüste şişlik devam etti sizde

Merhaba göğüslerde koyu halka oldu mu ve bir de kahverengi halkada kabarcıklar görünmeye başladı mı sizde ve ne zamana kadar bu göğüste şişlik devam etti sizde
Evet göğüslerim koyulaşmaya başladı ve yukarı doğru mavi yeşil damarlar belirginleşti. 13. Haftama kadarda hassasiyet her gün devam etti sonra azaldı

Ben ilişkiye girdikten bir hafta içinde göğüs büyümesi şişkinlik mavi damarların belirginleşmesi ve kahverengi halkada beyaz nokta şeklinde kabarcıklar oluştu acaba ilişkiye girdikten sonra bir hafta içinde görülen bu belirti hamilelik midir sizce

Ben hamilelik midir diyemem çünkü bazen adet belirtilerindede böyle olabiliyor. Ancak ben yaşamıştım ve hamile olduğumu öğrendim bir kaç gün daha bekleyip kan verin bence

Bi kaç gündür bunu araştırıyorum yorumunuz bana umut oldu gerçekten. Ben de pcos var bir dış gebelik yaşadım ve ilk defa yumurtlama akıntısı gördüm değerlendirdik şimdi adetime 8 gün var ama bir haftaya yakındır inanılmaz bi gaz sıkışması yaşıyorum karnıma hafif baskı uygulayınca bi ağrı var ve sanki tuvalete gitsem rahatlayacak ama olmuyor hamile olduğumu düşünüyorum ama okadar çok negatif gördüm ki ümitlenmek de istemiyorum. Bu Arada hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Amin inşallah hamilelerin duası kabul olur derler inşallah hamilesinizdir ve en kısa sürede güzel haberi alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…