- 23 Temmuz 2024
- 327
- 324
- 25
-
- Konu Sahibi kartalice1903fe
Hamileymişim o yüzden oluyormuşCanım.merhaba ne oldu nedenmiş o kasık ağrıları şuan benimde oyle
Allah im sana şükürler olsun Allah im nasil bak benim adetime 4 gun var arada sol kasigima sol karın altıma hafif böyle çok çok şiddetli değil agri giriyor yumurtlama ağrısı gibi acaba bende hamile miyimdirHamileymişim o yüzden oluyormuş
Yani bilemiyorum çünkü benimle aynı şeyleri yaşayıp hamile olmayan çok kişi tanıdım. O yüzden umutlandırmak istemem sizi ama ben tüm bunları yaşadım ve hamile olduğumu öğrendim o yüzden ihtimal var sonuçta. Test yapın isterseniz ben 5 gün kala yaptım poizitifi gördümAllah im sana şükürler olsun Allah im nasil bak benim adetime 4 gun var arada sol kasigima sol karın altıma hafif böyle çok çok şiddetli değil agri giriyor yumurtlama ağrısı gibi acaba bende hamile miyimdir
Hadii Allah im.sen kerim sin benimde 4 gün varYani bilemiyorum çünkü benimle aynı şeyleri yaşayıp hamile olmayan çok kişi tanıdım. O yüzden umutlandırmak istemem sizi ama ben tüm bunları yaşadım ve hamile olduğumu öğrendim o yüzden ihtimal var sonuçta. Test yapın isterseniz ben 5 gün kala yaptım poizitifi gördüm
Bence kan verin çünkü varsa kesin çıkarHadii Allah im.sen kerim sin benimde 4 gün var
Bence kan verin çünkü varsa kesin çıkar
Ettim kardeşim ezan okunurken ettim hemdeSen hamilesin adım harika ne olur bana dua et hiç bebegim yok inşallah bu ay Allah katından tertemiz bir evlat nasip etsin bana yada bebekler
Allah kabul etsin inşallah Allah razı olsun bacımEttim kardeşim ezan okunurken ettim hemde
Merhaba göğüslerde koyu halka oldu mu ve bir de kahverengi halkada kabarcıklar görünmeye başladı mı sizde ve ne zamana kadar bu göğüste şişlik devam etti sizdeKızlar merhaba. Sizlere bir kaç sorum olacak lütfen cahilliğime verin. Ayın 18-19 u ovülasyon testinde yumurtalama pikti ve değerlendirdik. Akabinde 2-3 gün sonra çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım ve hala daha devam ediyor. Artık ağrı yayıldı çok şiddetli karın ağrısına dönüştü ve şuan bunları ağlayarak yazıyorum canım çok yanıyor. 2-3 günde belirti vermesinin imkansız olduğunu biliyorum imkansızında ötesinde farkındayım ama hamilelik belirtisi olabilir mi doktora gidemiyorum çalışıyorum ancak cumartesi gidebilirim. Ama cumartesiye kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum. Hiç böyle bir kasık ağrısı yaşamadım çok şiddetli bir adet sancısı gibi. Adetime 10 gün var. Göğüs hassasiyeti, sık idrara çıkma, gaz problemi sağ kasıkta batma ve sağ bacağa vuran ağrı. Gerçekten dalga geçmeyin ama ne yaşadığımı anlayamadığım bir dönemdeyim sizce hamilelik olabilir mi?
Kızlar yorumu güncelliyorum aradan 15 gün geçti: HAMİLEYMİŞİMMMM
arkadaşlar gerçekten iç sesinizi dinleyin bir kadın cidden hissediyor. Kimse demesinki ilk haftadan ilk aydan belirti olmaz bal gibide belirtinin dibine kadar yaşadım. Vucunuzda farklı bir durum olduğunu ve vücudunuzun buna tepki vermeye çalıştığını çok iyi anlıyorsunuz. Vucudunu gerçekten çok iyi tanıyan insan hemen anlıyor. Bu yukarıda saydığım belirtilere ek olarak son günler göğüs hassasiyeti ve göğüs ucunun siyahlaşması ve aşırı dolgunluk eklendi. Umarım isteyen herkes hamile kalabilir
Evet göğüslerim koyulaşmaya başladı ve yukarı doğru mavi yeşil damarlar belirginleşti. 13. Haftama kadarda hassasiyet her gün devam etti sonra azaldıMerhaba göğüslerde koyu halka oldu mu ve bir de kahverengi halkada kabarcıklar görünmeye başladı mı sizde ve ne zamana kadar bu göğüste şişlik devam etti sizde
Ben hamilelik midir diyemem çünkü bazen adet belirtilerindede böyle olabiliyor. Ancak ben yaşamıştım ve hamile olduğumu öğrendim bir kaç gün daha bekleyip kan verin benceBen ilişkiye girdikten bir hafta içinde göğüs büyümesi şişkinlik mavi damarların belirginleşmesi ve kahverengi halkada beyaz nokta şeklinde kabarcıklar oluştu acaba ilişkiye girdikten sonra bir hafta içinde görülen bu belirti hamilelik midir sizce
Bi kaç gündür bunu araştırıyorum yorumunuz bana umut oldu gerçekten. Ben de pcos var bir dış gebelik yaşadım ve ilk defa yumurtlama akıntısı gördüm değerlendirdik şimdi adetime 8 gün var ama bir haftaya yakındır inanılmaz bi gaz sıkışması yaşıyorum karnıma hafif baskı uygulayınca bi ağrı var ve sanki tuvalete gitsem rahatlayacak ama olmuyor hamile olduğumu düşünüyorum ama okadar çok negatif gördüm ki ümitlenmek de istemiyorum. Bu Arada hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar merhaba. Sizlere bir kaç sorum olacak lütfen cahilliğime verin. Ayın 18-19 u ovülasyon testinde yumurtalama pikti ve değerlendirdik. Akabinde 2-3 gün sonra çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım ve hala daha devam ediyor. Artık ağrı yayıldı çok şiddetli karın ağrısına dönüştü ve şuan bunları ağlayarak yazıyorum canım çok yanıyor. 2-3 günde belirti vermesinin imkansız olduğunu biliyorum imkansızında ötesinde farkındayım ama hamilelik belirtisi olabilir mi doktora gidemiyorum çalışıyorum ancak cumartesi gidebilirim. Ama cumartesiye kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum. Hiç böyle bir kasık ağrısı yaşamadım çok şiddetli bir adet sancısı gibi. Adetime 10 gün var. Göğüs hassasiyeti, sık idrara çıkma, gaz problemi sağ kasıkta batma ve sağ bacağa vuran ağrı. Gerçekten dalga geçmeyin ama ne yaşadığımı anlayamadığım bir dönemdeyim sizce hamilelik olabilir mi?
Kızlar yorumu güncelliyorum aradan 15 gün geçti: HAMİLEYMİŞİMMMM
arkadaşlar gerçekten iç sesinizi dinleyin bir kadın cidden hissediyor. Kimse demesinki ilk haftadan ilk aydan belirti olmaz bal gibide belirtinin dibine kadar yaşadım. Vucunuzda farklı bir durum olduğunu ve vücudunuzun buna tepki vermeye çalıştığını çok iyi anlıyorsunuz. Vucudunu gerçekten çok iyi tanıyan insan hemen anlıyor. Bu yukarıda saydığım belirtilere ek olarak son günler göğüs hassasiyeti ve göğüs ucunun siyahlaşması ve aşırı dolgunluk eklendi. Umarım isteyen herkes hamile kalabilir
Amin inşallahBi kaç gündür bunu araştırıyorum yorumunuz bana umut oldu gerçekten. Ben de pcos var bir dış gebelik yaşadım ve ilk defa yumurtlama akıntısı gördüm değerlendirdik şimdi adetime 8 gün var ama bir haftaya yakındır inanılmaz bi gaz sıkışması yaşıyorum karnıma hafif baskı uygulayınca bi ağrı var ve sanki tuvalete gitsem rahatlayacak ama olmuyor hamile olduğumu düşünüyorum ama okadar çok negatif gördüm ki ümitlenmek de istemiyorum. Bu Arada hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin inşallahhamilelerin duası kabul olur derler inşallah hamilesinizdir ve en kısa sürede güzel haberi alırsınız