merhaba arkadaşlar. 8 aylık evliyim ve artık bebek sahibi olmak istiyorum. Adet tarihim 29 unda olacak yani 12 gün var. Ayın 15 i yumurtlamamdı ve o haftayı iyi değerlendirdim. Dünde ilişki yaşadım ve bugün evde ütü temizlik yapıyordum ki kasıklarımda birden ağrı hissettim. Tuvalete girdim kasıklarım adet olacakmışım gibi şişmiş ve sümüksü bir akıntı geliyor. Ağrıyı hissedince işimi bırakıp yattım ama hala geçmedi. Hamilelik söz konusu olabilirmi sizce ve bukadar erken anlaşılırmı. Test yapamıyorum adetimin gecikmesini bekleyeceğim ama içimde hamile olduğuma dair bi his var değilsem üzülmektende korkuyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken hamilelik belirtisi
- Konu Sahibi Pudra16
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamilelik hamilelikbelirtileri kasikagrisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aslında biliyorum kafaya takımca tutmuyor günlük hayatıma devam etmeye çalışıyorum düşünmüyorum çok. Birden adet ağrısı gibi başlayınca aklıma düştü bi sorayım dedim. Halada geçmedi ağrım devam ediyorbeklediğin için kendini dinliyorsun ister istemez ..daha çok erken stres yapma tutacağı varsa da tutmaz ..sabırlı olmak lazım umarım hayırlı haberi alırsın 12 gün sonra
- 17 Mart 2016
- 451
- 184
- 33
- 32
Canım korunmadığın sürece kasıkta karında agrı olur o bir belirti değil. Ben 1 hafta öncesinde öğrenmşştim hem testte hem de hissetmiştim . Kokulara asırı duyarlıydım ve midem de dalgalanmalar oluyordumerhaba arkadaşlar. 8 aylık evliyim ve artık bebek sahibi olmak istiyorum. Adet tarihim 29 unda olacak yani 12 gün var. Ayın 15 i yumurtlamamdı ve o haftayı iyi değerlendirdim. Dünde ilişki yaşadım ve bugün evde ütü temizlik yapıyordum ki kasıklarımda birden ağrı hissettim. Tuvalete girdim kasıklarım adet olacakmışım gibi şişmiş ve sümüksü bir akıntı geliyor. Ağrıyı hissedince işimi bırakıp yattım ama hala geçmedi. Hamilelik söz konusu olabilirmi sizce ve bukadar erken anlaşılırmı. Test yapamıyorum adetimin gecikmesini bekleyeceğim ama içimde hamile olduğuma dair bi his var değilsem üzülmektende korkuyorum
Korunmadığımda hiç böyle olmaDı ama ilk kez olumca şüphe düştü içime. Hala var ağrım ve biyere otururken sol tarafa doğru anlık batma gibi bişey oluyor geçiyorCanım korunmadığın sürece kasıkta karında agrı olur o bir belirti değil. Ben 1 hafta öncesinde öğrenmşştim hem testte hem de hissetmiştim . Kokulara asırı duyarlıydım ve midem de dalgalanmalar oluyordu
Korunmadığımda hiç böyle olmaDı ama ilk kez olumca şüphe düştü içime. Hala var ağrım ve biyere otururken sol tarafa doğru anlık batma gibi bişey oluyor geçiyorCanım korunmadığın sürece kasıkta karında agrı olur o bir belirti değil. Ben 1 hafta öncesinde öğrenmşştim hem testte hem de hissetmiştim . Kokulara asırı duyarlıydım ve midem de dalgalanmalar oluyordu
- 6 Şubat 2017
- 35
- 24
- 3
- 33
Bende çok merak ediyodum hamile kalmadan önce hissedicekmiyim nasıl belirtiler olacak kasığım ağrıyacak mı göğüslerim büyüyecekmi hassalaşacakmı hiç biri olmadı sadece ben adet olucağım zaman hissederim 1 2 gün önceden ıslaklık olur geliyomuş gibi hissederim başım ağrır hafif sancım olur falan...hiç biri yoktu hiç biri..ne zaman adetim gecikti hamile olduğumu öğrendim sonra o herkesin beklediği belirtileri yaşadım..herkesin bünyesi farklı bence internette yazan belirtileri yaşamaya şartlama kendini ve sakın stres yapma ben ne zaman düşünmeyi bıraktm adet takvimimi sildim yumurtlama takibi yapmadım o ay hamile kaldım..
- 6 Şubat 2017
- 168
- 79
- 13
- 33
bende de hiç bir belirti olmadı hatta planlı olmadığı için adetim gecikince bile test yapma gereği duymadım bi kaç ay önce tatile gitmeden adet geciktirici hap kullanmıştım gecikmeyi de ona bağladım 8 gün gecikince arkadaşım test almış o benden daha meraklıydı iyi yapalım bari dedik ve çift çizgi görünce şok oldum.
ayrıca bende bi kere bile mide bulantısı kusma olmadı herkesin bünyesi farklı demek ki
ayrıca bende bi kere bile mide bulantısı kusma olmadı herkesin bünyesi farklı demek ki
Kızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 3 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün avuç içlerimde yanma ve kaşıntı var çok fazla. Ayrıca ayak uçlarım çok üşüyo 2 gündür çorap patikle geziyorum bğtün gün. Ateşimi ölçtüm biraz önce 37.8. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?
- 6 Şubat 2017
- 35
- 24
- 3
- 33
erken gebelik testleri var canım döllenmeden 5 gün sonra doğru sonuç veriyor adetine 3 gün kaldıysa test yapabilirsin 16 tl gibi bir fiyatı var en azından varsa erkenden öğrenmiş olursun yoksa da düşünüp umutlanmazsın.. belirtiler kişiye göre değişiyor oyüzden hamile olabilirsin olamazsın demek doğru olmaz..Allah gönlüne göre versin canım en kısa zamanda bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallahKızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 3 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün avuç içlerimde yanma ve kaşıntı var çok fazla. Ayrıca ayak uçlarım çok üşüyo 2 gündür çorap patikle geziyorum bğtün gün. Ateşimi ölçtüm biraz önce 37.8. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?
Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için önereceğin bi marka var mı acaba?erken gebelik testleri var canım döllenmeden 5 gün sonra doğru sonuç veriyor adetine 3 gün kaldıysa test yapabilirsin 16 tl gibi bir fiyatı var en azından varsa erkenden öğrenmiş olursun yoksa da düşünüp umutlanmazsın.. belirtiler kişiye göre değişiyor oyüzden hamile olabilirsin olamazsın demek doğru olmaz..Allah gönlüne göre versin canım en kısa zamanda bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah
- 6 Şubat 2017
- 35
- 24
- 3
- 33
Ovula markasını kullanmıştım canım benTeşekkür ederim canım cevap verdiğin için önereceğin bi marka var mı acaba?
- 9 Şubat 2016
- 435
- 271
- 23
Kızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 3 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün avuç içlerimde yanma ve kaşıntı var çok fazla. Ayrıca ayak uçlarım çok üşüyo 2 gündür çorap patikle geziyorum bğtün gün. Ateşimi ölçtüm biraz önce 37.8. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?
Bence gebelik var canım sende
- 9 Şubat 2016
- 435
- 271
- 23
Birde artık adetine 3 gün kalmış test yapabilirsin clearblue erken hamilelik testi dijital onu yapabilirsin canım
Canım yazmak istedim sana bak olabilirse olmayabilirde ümitsiz olma ama bir kaşık ağrısına bağlama neden mi İnan on ay senin gibi hiç düşünmedim sadece adetime yakın göğüs bel kaşık ağrısını bağladım ona emin ol hepsi yanıltıyor beyninin oyun oynamasına izin verme ve ummadığım anda hamile kaldım bende ama düzenli ilişkide bulundum sadece olmayacak zaten dedim stres etmedim kendimi dört gün gecikti ve öyle test yaptım hala aklımda yok gebelik şimdi mesela hamileyim sadece göğüs ağrısı çekiyorum duygusal iniş çıkış arada kaşık ağrısı o kadar ama şunu söyleyebilirim ben adetten bi hafta önce kasıkta minik batmalar yaşadım onun harici bişey olmadı uzun oldu biraz ama aydınlarmışımdır seni inşaşşh ben isteyince değil rabbim isteyince verdi şükrüler olsun kendini sıkma vakti zamanı gelince o Şen'inle olacak
Canım yazmak istedim sana bak olabilirse olmayabilirde ümitsiz olma ama bir kaşık ağrısına bağlama neden mi İnan on ay senin gibi hiç düşünmedim sadece adetime yakın göğüs bel kaşık ağrısını bağladım ona emin ol hepsi yanıltıyor beyninin oyun oynamasına izin verme ve ummadığım anda hamile kaldım bende ama düzenli ilişkide bulundum sadece olmayacak zaten dedim stres etmedim kendimi dört gün gecikti ve öyle test yaptım hala aklımda yok gebelik şimdi mesela hamileyim sadece göğüs ağrısı çekiyorum duygusal iniş çıkış arada kaşık ağrısı o kadar ama şunu söyleyebilirim ben adetten bi hafta önce kasıkta minik batmalar yaşadım onun harici bişey olmadı uzun oldu biraz ama aydınlarmışımdır seni inşaşşh ben isteyince değil rabbim isteyince verdi şükrüler olsun kendini sıkma vakti zamanı gelince o Şen'inle olacak
Nasıl heyecanlandım bak şimdi inşallah siz de yaşamış miydiniz böyle belirtilerBence gebelik var canım sende