• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtisi

Evet 2 yorum öncede belirttim 4 gün sürdü ağrılarım şiddetlenince doktora gittim bugün ve kist varmış patlamış. İçindeki sıvı rahmime yayıldığı için ağrı yapıyormuş. Tahlil sonuçlarına göre tedavi konuşulacak
Geçmiş olsun canım.. Ne çok istiyoruz neler yaşıyoruz allahım hayırlısıyla nasip etsin bizlerede

Bıraktım zamana. Ağrıların sebebi yüzünden acaba doktora gitsemmi diye düşünüyorum hamilelik yoksa bi sıkıntımı var diye. Alttan muayene falan yaptırsam acaba bi sakıncası varmıdır

İnşallah darısı başıma Çevremde kasık ağrımdan bahsediyorun tabi gebelikle ilgili pek bişey diyemiyorum. Ya reglin yaklaşmıştır yada yumurtlama dönemindesindir diyorlar. Ben kendimi bildim bileli yumurtlama dönemimde ağrı yada bi belirti hissetmem. Reglimden 1 gün önce ağrım başlar 2. Gün geçerdi. Dün akşama doğru ağrılarım şiddetlendi. Gece uyuyup uyanınca geçiyor gibi biraz ayakta vakit geçirince tüm gün ağrım başlıyor anlayamadım doğrusu. Yine başlıyor hafiften. Doktora gidip alttan muayene olsam gebelik görünürmü yada bi sakıncası olurmu acaba

bende de kist patlaması olmuştu dediğin gibi iki üç gün ağrı ve bulantı yaşadım gebelik sanıp dr gitim ultrasonda gördü kistin patlatığını tekrar kontrole gittiğimde rahmin arkasına akan sıvıyı vücut emmiş bi sıkıntı olmadı

bende de kist patlaması olmuştu dediğin gibi iki üç gün ağrı ve bulantı yaşadım gebelik sanıp dr gitim ultrasonda gördü kistin patlatığını tekrar kontrole gittiğimde rahmin arkasına akan sıvıyı vücut emmiş bi sıkıntı olmadı
Banada öyle söyledi kendi gider normalde ama bi bakalım yinede dedi. İlaç verirse gebelik ihtimalim varsa diye korktum

Kızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 3 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün avuç içlerimde yanma ve kaşıntı var çok fazla. Ayrıca ayak uçlarım çok üşüyo 2 gündür çorap patikle geziyorum bğtün gün. Ateşimi ölçtüm biraz önce 37.8. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?

Hamile olabilirsin , özellikle göğüs uçlarındaki hassasiyet gebelikte oluyor , varmı bir gelişme ?

Hamile olabilirsin , özellikle göğüs uçlarındaki hassasiyet gebelikte oluyor , varmı bir gelişme ?

4 gün sürdü ağrılarım şiddetlenince doktora gittim bugün ve kist varmış patlamış. İçindeki sıvı rahmime yayıldığı için ağrı yapıyormuş. Tahlil sonuçlarına göre tedavi konuşulacak yarın. Ama bu ay korunmadığım için gebelik ihtimali var. Yumurtam bikaç gün önce çatlamış şuan daha tüpteymiş rahme inmemiş göremedi. İlaç verirse nasıl kullanıcam güvenip bilmiyorum

4 gün sürdü ağrılarım şiddetlenince doktora gittim bugün ve kist varmış patlamış. İçindeki sıvı rahmime yayıldığı için ağrı yapıyormuş. Tahlil sonuçlarına göre tedavi konuşulacak yarın. Ama bu ay korunmadığım için gebelik ihtimali var. Yumurtam bikaç gün önce çatlamış şuan daha tüpteymiş rahme inmemiş göremedi. İlaç verirse nasıl kullanıcam güvenip bilmiyorum
Çok geçmiş olsun doktor kontrolündesin herşeyi danışarak konuşarak ilerlersin ...

Banada öyle söyledi kendi gider normalde ama bi bakalım yinede dedi. İlaç verirse gebelik ihtimalim varsa diye korktum
kanda çıkar gebelik varsa o yüzden kaygılanma. birde yumurta çatlayınca da rahme sıvı salınımı oluyormuş bazen onunla da çok karıştırılabiliyormuş kist yırtılması. çünkü kist yırtıldığında eğer tehlikeliyse kan değerlerinde oynama yaparmış belki seninki de yumurta çatlamasıdır.

kanda çıkar gebelik varsa o yüzden kaygılanma. birde yumurta çatlayınca da rahme sıvı salınımı oluyormuş bazen onunla da çok karıştırılabiliyormuş kist yırtılması. çünkü kist yırtıldığında eğer tehlikeliyse kan değerlerinde oynama yaparmış belki seninki de yumurta çatlamasıdır.
Şimdi geldim test sonuçlarını aldım gösterdim. Hepsi temiz çıkmış ve dün akşamdan beri ağrım yok. Ağrımın bittiğini söyleyince doktorum baya şaşırdı bikaç gün sonra yine gel bakalım emiliyor olabilir vücut tarafından dedi. Değerlerimde çok iyi çıkmış neyle besleniyosan devam et dedi

Şimdi geldim test sonuçlarını aldım gösterdim. Hepsi temiz çıkmış ve dün akşamdan beri ağrım yok. Ağrımın bittiğini söyleyince doktorum baya şaşırdı bikaç gün sonra yine gel bakalım emiliyor olabilir vücut tarafından dedi. Değerlerimde çok iyi çıkmış neyle besleniyosan devam et dedi
O şey kist değilde yumurta olsaydı anlardı bence doktor ayan beyan görünüyordu ultrasonda kafam karıştı şimdi. İlaç vermedi zaten ağrım yok deyince tekrar gidicem bikaç gün sonra bakalım gebelik varsa belki ozaman görünür

O şey kist değilde yumurta olsaydı anlardı bence doktor ayan beyan görünüyordu ultrasonda kafam karıştı şimdi. İlaç vermedi zaten ağrım yok deyince tekrar gidicem bikaç gün sonra bakalım gebelik varsa belki ozaman görünür

Benim dr öyle demişti ikisinde de rahim arkasında sıvı birikir ve vücut onu emer demişti tabi druna güveniyorsan teşhisi doğrudur canım zaten geçtiğine göre ciddi bişey değil demekki tabi insan böyle bi durumla karışınca afallıyor panik oluyor. heralde stresten oluyor bunlar ya hayırlısıyla bi sağlıklı bi hamilelik yaşarız inş

Back