• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtisi

Bende çok merak ediyodum hamile kalmadan önce hissedicekmiyim nasıl belirtiler olacak kasığım ağrıyacak mı göğüslerim büyüyecekmi hassalaşacakmı hiç biri olmadı sadece ben adet olucağım zaman hissederim 1 2 gün önceden ıslaklık olur geliyomuş gibi hissederim başım ağrır hafif sancım olur falan...hiç biri yoktu hiç biri..ne zaman adetim gecikti hamile olduğumu öğrendim sonra o herkesin beklediği belirtileri yaşadım..herkesin bünyesi farklı bence internette yazan belirtileri yaşamaya şartlama kendini ve sakın stres yapma ben ne zaman düşünmeyi bıraktm adet takvimimi sildim yumurtlama takibi yapmadım o ay hamile kaldım..
Kan testi yaptirabilirsin. Yada erken gebelik testleri var. İkinci hamileligim . İki hamilelik belirtilerim cok farkli. İlkini adetten once anladim. Ovulasyon testi yaptim koyu cift cizgiydi. Sonra normal gebelik testi yaptim. Kasik agrim ve akintim oldu. Bu gebeligimde hic bir belirtim yoktu. 40. Ginden sonra mide bulantim oldu baska agri sanci birseyim olmadi. İkisinde degismeyen sey halsizlik , uykuya meyillilik oldu.

Son düzenleme:
Canım yazmak istedim sana bak olabilirse olmayabilirde ümitsiz olma ama bir kaşık ağrısına bağlama neden mi İnan on ay senin gibi hiç düşünmedim sadece adetime yakın göğüs bel kaşık ağrısını bağladım ona emin ol hepsi yanıltıyor beyninin oyun oynamasına izin verme ve ummadığım anda hamile kaldım bende ama düzenli ilişkide bulundum sadece olmayacak zaten dedim stres etmedim kendimi dört gün gecikti ve öyle test yaptım hala aklımda yok gebelik şimdi mesela hamileyim sadece göğüs ağrısı çekiyorum duygusal iniş çıkış arada kaşık ağrısı o kadar ama şunu söyleyebilirim ben adetten bi hafta önce kasıkta minik batmalar yaşadım onun harici bişey olmadı uzun oldu biraz ama aydınlarmışımdır seni inşaşşh ben isteyince değil rabbim isteyince verdi şükrüler olsun kendini sıkma vakti zamanı gelince o Şen'inle olacak
Bugün göğüs üçlarımda koyulaşma fark ettim ve biraz sızlıyor. Kasık ağrılarım devam ediyor sol tarafta otururken yürürken anlık batmalar halen var ve giydiğim pantolonlarım inanılmaz sıkıyor rahatsızlık veriyor kasık bölgeme. Şimdi fark ettimki akıntımın renginde koyulaşma olmuş çok değil ama nokta nokta kahverengi minik parçalar var

beklediğin için kendini dinliyorsun ister istemez ..daha çok erken stres yapma tutacağı varsa da tutmaz ..sabırlı olmak lazım umarım hayırlı haberi alırsın 12 gün sonra

Canım korunmadığın sürece kasıkta karında agrı olur o bir belirti değil. Ben 1 hafta öncesinde öğrenmşştim hem testte hem de hissetmiştim . Kokulara asırı duyarlıydım ve midem de dalgalanmalar oluyordu

bende de hiç bir belirti olmadı hatta planlı olmadığı için adetim gecikince bile test yapma gereği duymadım bi kaç ay önce tatile gitmeden adet geciktirici hap kullanmıştım gecikmeyi de ona bağladım 8 gün gecikince arkadaşım test almış o benden daha meraklıydı iyi yapalım bari dedik ve çift çizgi görünce şok oldum.
ayrıca bende bi kere bile mide bulantısı kusma olmadı herkesin bünyesi farklı demek ki

Bugün göğüs üçlarımda koyulaşma fark ettim ve biraz sızlıyor. Kasık ağrılarım devam ediyor sol tarafta otururken yürürken anlık batmalar halen var ve giydiğim pantolonlarım inanılmaz sıkıyor rahatsızlık veriyor kasık bölgeme. Şimdi fark ettimki akıntımın renginde koyulaşma olmuş çok değil ama nokta nokta kahverengi minik parçalar var adete daha 11 gün var test nezaman sonuç verir acaba

Bugün göğüs üçlarımda koyulaşma fark ettim ve biraz sızlıyor. Kasık ağrılarım devam ediyor sol tarafta otururken yürürken anlık batmalar halen var ve giydiğim pantolonlarım inanılmaz sıkıyor rahatsızlık veriyor kasık bölgeme. Şimdi fark ettimki akıntımın renginde koyulaşma olmuş çok değil ama nokta nokta kahverengi minik parçalar var
İhtimal var ama aceleci davranmayın, adet gününü bekleyin. Yaşınızı sorabilir miyim?

Bugün göğüs üçlarımda koyulaşma fark ettim ve biraz sızlıyor. Kasık ağrılarım devam ediyor sol tarafta otururken yürürken anlık batmalar halen var ve giydiğim pantolonlarım inanılmaz sıkıyor rahatsızlık veriyor kasık bölgeme. Şimdi fark ettimki akıntımın renginde koyulaşma olmuş çok değil ama nokta nokta kahverengi minik parçalar var adete daha 11 gün var test nezaman sonuç verir acaba
bence kan esti yaptir. Çok erken ama . Görüşte koyulasma varsa kanda çıkar.

Gebeliğin kanda Beta-HCG değeriyle tespit edilmesi en erken yumurtlamadan 10 gün sonra olur.Bu da yaklaşık olarak adet gecikmesi günlerine denk gelmektedir.Gebelik şüphesi olan kadınların kanda gebelik testi yaptırmak için beklenen adet tarihini bekleyip adet gecikmesinden sonra kanda gebelik testini yaptırmaları tavsiye edilir.

bir doktor sitesinden alıntı yaptım

İhtimal var ama aceleci davranmayın, adet gününü bekleyin. Yaşınızı sorabilir miyim?
Adetime kadar bekleyeceğim zaten yanlış sonuç çıkarsa yanılmak istemiyorum. Reformer yaptığım için merak ediyorum ama bu haftaki derslerimi iptal ettim bekleyeceğim. 22 yaşındayım

bence kan esti yaptir. Çok erken ama . Görüşte koyulasma varsa kanda çıkar.

Gebeliğin kanda Beta-HCG değeriyle tespit edilmesi en erken yumurtlamadan 10 gün sonra olur.Bu da yaklaşık olarak adet gecikmesi günlerine denk gelmektedir.Gebelik şüphesi olan kadınların kanda gebelik testi yaptırmak için beklenen adet tarihini bekleyip adet gecikmesinden sonra kanda gebelik testini yaptırmaları tavsiye edilir.

bir doktor sitesinden alıntı yaptım
Anladım. Reformer yaptığım için ihtimal varsa düşük yapmaktan korkuyorum bir an önce öğrenmek istiyorum. Bu haftaki derslerimi iptal ettim bekleyeceğim bakalım

Genç kadınlarda belirtiler daha erken oluşabilir ondan sordum. Ama sizi yersiz ümitlendirmek ya da üzmek istemem. Bu nedenle sakin kalın. Derslerinizi iptal etmenize gerek yok diye düşünüyorum. Bu arada reformer nedir?

Genç kadınlarda belirtiler daha erken oluşabilir ondan sordum. Ama sizi yersiz ümitlendirmek ya da üzmek istemem. Bu nedenle sakin kalın. Derslerinizi iptal etmenize gerek yok diye düşünüyorum. Bu arada reformer nedir?
Reformer hani şu kocaman bi aletle yapılan pilates varya o. Normalde derste karın bölgesinde baya zorlanıyordum ihtimal olunca hocamada danıştım. Eğer hamilelik olursa İlk 3 ay tutunma evresi olduğundan sakıncalı olabilirmiş 3 ay sonra doktorunun kontrolünde devam edebiliriz dedi. Bazı doktorlar sıkıntı yok diyor bazılarıysa ilk 3 ay sadece yürüyüş diyor. benimde belirtiler olunca arayıp bu hafta gitmemeye karar verdim en azından belli olana kadar

Reformer hani şu kocaman bi aletle yapılan pilates varya o. Normalde derste karın bölgesinde baya zorlanıyordum ihtimal olunca hocamada danıştım. Eğer hamilelik olursa İlk 3 ay tutunma evresi olduğundan sakıncalı olabilirmiş 3 ay sonra doktorunun kontrolünde devam edebiliriz dedi. Bazı doktorlar sıkıntı yok diyor bazılarıysa ilk 3 ay sadece yürüyüş diyor. benimde belirtiler olunca arayıp bu hafta gitmemeye karar verdim en azından belli olana kadar

Merhabalar arkadaslar benim adetim 13 gün geçti. İdrar testi yaptım 4 tane 2 ser gün ara ile . Hepsi negatif. Doktora gittim gebelik veya keseye dair hiç bir belirti yoktu. Kan testi mi yapmalıyım. İdrar da neden çıkmadi gebelik oluştuysa. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

A Alprsvd canım geç yumurtlama olmuş olabilir. Akıntı takibi yaparsan bir sonraki adetin için tarihi takip edebilirsin. Ama için rahat etsin istiyorsan en doğru sonucu kan testi verecektir

A Alprsvd canım geç yumurtlama olmuş olabilir. Akıntı takibi yaparsan bir sonraki adetin için tarihi takip edebilirsin. Ama için rahat etsin istiyorsan en doğru sonucu kan testi verecektir
Akıntı takibi de yapıyorum. Bigün kuru bı gün akıntı var . Bu ay yaşadıklarıma anlam veremiyorum . Bat tarihine 3 gün kala karın ve kasık ağrım oldu. Hala da devam ediyor. Sadece bu var . Başka da belirti Yok bende.

O zaman bir kan testi yaptır tatlım. Eğer negatif olursa yeni yumurtladigini düşünebiliriz. Gerçi doktora girmişsin yumurtanın çatlayıp catlmadigini söylemedi mi

Akıntı takibi de yapıyorum. Bigün kuru bı gün akıntı var . Bu ay yaşadıklarıma anlam veremiyorum . Bat tarihine 3 gün kala karın ve kasık ağrım oldu. Hala da devam ediyor. Sadece bu var . Başka da belirti Yok bende.
Iki ihtimal var kafamda ya ben bu ay yumurtlamadım O yüzden de adet olmadım (11 yaşımdan beri hiç gecikme olmasa da) ya da adete 3gün kala eşimle yaşadığımız cinsel birliktelikte hamile kaldım o da erken olduğu için çıkmıyordur testlerde. Bu arada bu arada bat tarihi 6 nisan.

O zaman bir kan testi yaptır tatlım. Eğer negatif olursa yeni yumurtladigini düşünebiliriz. Gerçi doktora girmişsin yumurtanın çatlayıp catlmadigini söylemedi mi
Canim ya bana sadece çok sayida yumurtan oluşmuş tekrar dedi. Hatta görüntüsünü bile aldım . 5 tane hemde. Bunu söylerken de geç dollenme olabilir dedi bide . Göremiyorum önceden catlamis yumurtan varsa. Rahime düşmemiş daha demekki

Yani üç Nisan da yaşadığın ilişkide bebek nasip olduysa şu an kan testinde çıkar canım.

Back