Kan testi yaptirabilirsin. Yada erken gebelik testleri var. İkinci hamileligim . İki hamilelik belirtilerim cok farkli. İlkini adetten once anladim. Ovulasyon testi yaptim koyu cift cizgiydi. Sonra normal gebelik testi yaptim. Kasik agrim ve akintim oldu. Bu gebeligimde hic bir belirtim yoktu. 40. Ginden sonra mide bulantim oldu baska agri sanci birseyim olmadi. İkisinde degismeyen sey halsizlik , uykuya meyillilik oldu.Bende çok merak ediyodum hamile kalmadan önce hissedicekmiyim nasıl belirtiler olacak kasığım ağrıyacak mı göğüslerim büyüyecekmi hassalaşacakmı hiç biri olmadı sadece ben adet olucağım zaman hissederim 1 2 gün önceden ıslaklık olur geliyomuş gibi hissederim başım ağrır hafif sancım olur falan...hiç biri yoktu hiç biri..ne zaman adetim gecikti hamile olduğumu öğrendim sonra o herkesin beklediği belirtileri yaşadım..herkesin bünyesi farklı bence internette yazan belirtileri yaşamaya şartlama kendini ve sakın stres yapma ben ne zaman düşünmeyi bıraktm adet takvimimi sildim yumurtlama takibi yapmadım o ay hamile kaldım..
Son düzenleme: