• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtisi

Canim ya bana sadece çok sayida yumurtan oluşmuş tekrar dedi. Hatta görüntüsünü bile aldım . 5 tane hemde. Bunu söylerken de geç dollenme olabilir dedi bide . Göremiyorum önceden catlamis yumurtan varsa. Rahime düşmemiş daha demekki
Şimdiye kadar her gittiğimde dr yumurtaliklarimin çok iyi olduğunu söyledi. Bi kaç dr söyledi. Çok şükür sorun da yok. Ben anlamadım bu işten bişey . Bugün gitcem acilden kan testi yapcam.

merhaba arkadaşlar. 8 aylık evliyim ve artık bebek sahibi olmak istiyorum. Adet tarihim 29 unda olacak yani 12 gün var. Ayın 15 i yumurtlamamdı ve o haftayı iyi değerlendirdim. Dünde ilişki yaşadım ve bugün evde ütü temizlik yapıyordum ki kasıklarımda birden ağrı hissettim. Tuvalete girdim kasıklarım adet olacakmışım gibi şişmiş ve sümüksü bir akıntı geliyor. Ağrıyı hissedince işimi bırakıp yattım ama hala geçmedi. Hamilelik söz konusu olabilirmi sizce ve bukadar erken anlaşılırmı. Test yapamıyorum adetimin gecikmesini bekleyeceğim ama içimde hamile olduğuma dair bi his var değilsem üzülmektende korkuyorum
Bebek istedigin ilk zamanlar hamile hissetmen normal dusunme akisina birak hayati. Varsa ve hersey yolundaysa zaten adetine yakin testte cikar. Hakkinda hayirlisi olsun.

Şimdiye kadar her gittiğimde dr yumurtaliklarimin çok iyi olduğunu söyledi. Bi kaç dr söyledi. Çok şükür sorun da yok. Ben anlamadım bu işten bişey . Bugün gitcem acilden kan testi yapcam.
Tamam canım haber ver bize de bakalım ne çıkacak

Tamam canım haber ver bize de bakalım ne çıkacak
Tabiki hbr veririm arkadaşlar mutlaka. Negatif olması deil de beni sinir eden . İlk adet olduğum günden beri yıllardır her ay olan adetim bu ay yok. Ona sinir oldum. 11 yaşımdan beri her ay gördüm. Ve hiç bir sorunum yok. Gerekli bütün testlerim de yapıldı. Hamilelik duygusu da yok . Hiç bişey hissetmiyorum. Sadece neden 15 gündur yok ona kafa yoruyorum. Yapmadığım bi kan testi var onu da yapıp söktürücü kullanacağım.

merhaba arkadaşlar. 8 aylık evliyim ve artık bebek sahibi olmak istiyorum. Adet tarihim 29 unda olacak yani 12 gün var. Ayın 15 i yumurtlamamdı ve o haftayı iyi değerlendirdim. Dünde ilişki yaşadım ve bugün evde ütü temizlik yapıyordum ki kasıklarımda birden ağrı hissettim. Tuvalete girdim kasıklarım adet olacakmışım gibi şişmiş ve sümüksü bir akıntı geliyor. Ağrıyı hissedince işimi bırakıp yattım ama hala geçmedi. Hamilelik söz konusu olabilirmi sizce ve bukadar erken anlaşılırmı. Test yapamıyorum adetimin gecikmesini bekleyeceğim ama içimde hamile olduğuma dair bi his var değilsem üzülmektende korkuyorum
Bende de aynı şey olmuştu adetime 1 hafta vardı o gun ucakla gunubirlik yolculuk yapmistik ve gece geç saatte eve gelmistik. Bir anda bir akıntı oldu ben adet oldum erken geldi sandım. Çünkü bazen 5 gün erken geldiği oluyordu.o gun Uçakla yolculukta yapınca ben direk yorgunluktan erken geldi diye yorumladım. Lavaboya gittiğimde çamaşırım ıpıslaktı. Hiç böyle olmamıştı. Aynen yapışkan bir akıntı gelmişti. Sonra adetin 5 gun gecikti idrar teti yaptım pozitif çıktı. Şu an 7 haftalik hamileyim. Inşallah sende hamilesindir.

Canim ayni seyleri yasiyoruz seninle bende de aynisi oldu 13 u yumurtlama gunumdu degerlendirdik bizde simdi akimtim var arada belim ve kasiklarim da cok agriyo

Kızlar ovülosyan testi yaptım sizce sonuç nedr

Eklentiler

• IMG_3681.JPG
    IMG_3681.JPG
    38,8 KB · Görüntüleme: 57
Bebek istedigin ilk zamanlar hamile hissetmen normal dusunme akisina birak hayati. Varsa ve hersey yolundaysa zaten adetine yakin testte cikar. Hakkinda hayirlisi olsun.
Bıraktım zamana. Ağrıların sebebi yüzünden acaba doktora gitsemmi diye düşünüyorum hamilelik yoksa bi sıkıntımı var diye. Alttan muayene falan yaptırsam acaba bi sakıncası varmıdır

Bende de aynı şey olmuştu adetime 1 hafta vardı o gun ucakla gunubirlik yolculuk yapmistik ve gece geç saatte eve gelmistik. Bir anda bir akıntı oldu ben adet oldum erken geldi sandım. Çünkü bazen 5 gün erken geldiği oluyordu.o gun Uçakla yolculukta yapınca ben direk yorgunluktan erken geldi diye yorumladım. Lavaboya gittiğimde çamaşırım ıpıslaktı. Hiç böyle olmamıştı. Aynen yapışkan bir akıntı gelmişti. Sonra adetin 5 gun gecikti idrar teti yaptım pozitif çıktı. Şu an 7 haftalik hamileyim. Inşallah sende hamilesindir.
İnşallah darısı başıma Çevremde kasık ağrımdan bahsediyorun tabi gebelikle ilgili pek bişey diyemiyorum. Ya reglin yaklaşmıştır yada yumurtlama dönemindesindir diyorlar. Ben kendimi bildim bileli yumurtlama dönemimde ağrı yada bi belirti hissetmem. Reglimden 1 gün önce ağrım başlar 2. Gün geçerdi. Dün akşama doğru ağrılarım şiddetlendi. Gece uyuyup uyanınca geçiyor gibi biraz ayakta vakit geçirince tüm gün ağrım başlıyor anlayamadım doğrusu. Yine başlıyor hafiften. Doktora gidip alttan muayene olsam gebelik görünürmü yada bi sakıncası olurmu acaba

Adetin geciksin oyle git bence yada adetin 2. Gunu git hormin testi de yaptirirsin aradan cikar. Daha cok yeni bence hmn kuruntu yapma. Birsey yoktur insAllah. Agrilar gebelikten de olabilir yumurtan catlamamis da olabilir. Takinti yaptigindan agriyor olabilir ayaklarini usutmus olabilirsin. İliskide kendini kasmis olabilirsin zorlama olabilir. Hemen kotuyu dusunmeyin bence relaxx

Canim ayni seyleri yasiyoruz seninle bende de aynisi oldu 13 u yumurtlama gunumdu degerlendirdik bizde simdi akimtim var arada belim ve kasiklarim da cok agriyo
Gebelik yoksa eğer nedendir bişeymi var diyede korkuyorum. İnşallah hamileyizdir ikimizde canım :KK16:

Bende senden bekliyorum canim sen ne zaman test yapmayi dusunuyosun ben haftaya mi yapsam diyorum cok mu erken
Haftaya salı sabahtan yapmayı düşünüyorum aslında adetime 4 gün kalmış oluyor. 1 hafta öncesine kadar sonuç verenler varmış. Çünkü spora gidiyordum ihtimal var diye bu hafta iptal ettim dersleri. Haftayada gitmeden öğrensem diye yapmak istiyorum. Şuan adete 10 gün var nasıl beklerim bilmiyorum

Haftaya salı sabahtan yapmayı düşünüyorum aslında adetime 4 gün kalmış oluyor. 1 hafta öncesine kadar sonuç verenler varmış. Çünkü spora gidiyordum ihtimal var diye bu hafta iptal ettim dersleri. Haftayada gitmeden öğrensem diye yapmak istiyorum. Şuan adete 10 gün var nasıl beklerim bilmiyorum
Aynen ya beklemek o kadar zor bi surecki insallah hamileyizdir

Merhabalar arkadaslar benim adetim 13 gün geçti. İdrar testi yaptım 4 tane 2 ser gün ara ile . Hepsi negatif. Doktora gittim gebelik veya keseye dair hiç bir belirti yoktu. Kan testi mi yapmalıyım. İdrar da neden çıkmadi gebelik oluştuysa. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
gecikme için bisey söylemedi mi doktorunuz?

beklediğin için kendini dinliyorsun ister istemez ..daha çok erken stres yapma tutacağı varsa da tutmaz ..sabırlı olmak lazım umarım hayırlı haberi alırsın 12 gün sonra

Canım korunmadığın sürece kasıkta karında agrı olur o bir belirti değil. Ben 1 hafta öncesinde öğrenmşştim hem testte hem de hissetmiştim . Kokulara asırı duyarlıydım ve midem de dalgalanmalar oluyordu

Bende çok merak ediyodum hamile kalmadan önce hissedicekmiyim nasıl belirtiler olacak kasığım ağrıyacak mı göğüslerim büyüyecekmi hassalaşacakmı hiç biri olmadı sadece ben adet olucağım zaman hissederim 1 2 gün önceden ıslaklık olur geliyomuş gibi hissederim başım ağrır hafif sancım olur falan...hiç biri yoktu hiç biri..ne zaman adetim gecikti hamile olduğumu öğrendim sonra o herkesin beklediği belirtileri yaşadım..herkesin bünyesi farklı bence internette yazan belirtileri yaşamaya şartlama kendini ve sakın stres yapma ben ne zaman düşünmeyi bıraktm adet takvimimi sildim yumurtlama takibi yapmadım o ay hamile kaldım..

Canım yazmak istedim sana bak olabilirse olmayabilirde ümitsiz olma ama bir kaşık ağrısına bağlama neden mi İnan on ay senin gibi hiç düşünmedim sadece adetime yakın göğüs bel kaşık ağrısını bağladım ona emin ol hepsi yanıltıyor beyninin oyun oynamasına izin verme ve ummadığım anda hamile kaldım bende ama düzenli ilişkide bulundum sadece olmayacak zaten dedim stres etmedim kendimi dört gün gecikti ve öyle test yaptım hala aklımda yok gebelik şimdi mesela hamileyim sadece göğüs ağrısı çekiyorum duygusal iniş çıkış arada kaşık ağrısı o kadar ama şunu söyleyebilirim ben adetten bi hafta önce kasıkta minik batmalar yaşadım onun harici bişey olmadı uzun oldu biraz ama aydınlarmışımdır seni inşaşşh ben isteyince değil rabbim isteyince verdi şükrüler olsun kendini sıkma vakti zamanı gelince o Şen'inle olacak

bence kan esti yaptir. Çok erken ama . Görüşte koyulasma varsa kanda çıkar.

Gebeliğin kanda Beta-HCG değeriyle tespit edilmesi en erken yumurtlamadan 10 gün sonra olur.Bu da yaklaşık olarak adet gecikmesi günlerine denk gelmektedir.Gebelik şüphesi olan kadınların kanda gebelik testi yaptırmak için beklenen adet tarihini bekleyip adet gecikmesinden sonra kanda gebelik testini yaptırmaları tavsiye edilir.

bir doktor sitesinden alıntı yaptım

Anladım canım şimdi. Ben okuyorsun sandım :)

Bende ilk koku hassasiyeti ve göğüs ağrıları ile belli oldu

Adetin geciksin oyle git bence yada adetin 2. Gunu git hormin testi de yaptirirsin aradan cikar. Daha cok yeni bence hmn kuruntu yapma. Birsey yoktur insAllah. Agrilar gebelikten de olabilir yumurtan catlamamis da olabilir. Takinti yaptigindan agriyor olabilir ayaklarini usutmus olabilirsin. İliskide kendini kasmis olabilirsin zorlama olabilir. Hemen kotuyu dusunmeyin bence relaxx

Kızlar dün ağrım hafiflemişti. Akşamına eşimle ilişki yaşadım ve o sırada soldan yine batmalar oldu ve sonrasında ağrım yine başladı. Gece geçti ve busabah kramp şeklinde şiddetli ağrım oldu tüm kasığımda. Bende korkup doktora gittim. Alttan muayenemi yaptı doktor ve kamerayla baktı. Rahmimin sol tarafında bi kist varmış ve patlamış. Ağrım o yüzdenmiş. Rahmin sol tarafına yayılmış görünüyor. Şoka girme bayılmaya kadar gidebilirmiş sonucu. Ama korunmadığımız için gebelik ihtimaline karşı Bhcg yaptırdı idrar tahlili ve başka tahliller istedi. Yumurtlamamın üstünden 2 3 gün geçti hemen çıkarmıki dedim. Belli olmaz çıkabilir daha önceki aylardanda olma ihtimali var biz yinede bakalım ona göre ilaç tedavisi vericem dedi. Bthcg sonucum 2.0 yani negatif çıkmış. Ama benim içimde hala kulku var bu ay korunmadık ya döllenme olduysa diye. Yarın diğer testlerde çıkacak kistin içinden yayılan sıvı önemlimi değilmi diye bakılacak ona göre tedavi verecek. Bu durumu daha önce yaşayan duyan varmı çok kafam karıştı

Kızlar dün ağrım hafiflemişti. Akşamına eşimle ilişki yaşadım ve o sırada soldan yine batmalar oldu ve sonrasında ağrım yine başladı. Gece geçti ve busabah kramp şeklinde şiddetli ağrım oldu tüm kasığımda. Bende korkup doktora gittim. Alttan muayenemi yaptı doktor ve kamerayla baktı. Rahmimin sol tarafında bi kist varmış ve patlamış. Ağrım o yüzdenmiş. Rahmin sol tarafına yayılmış görünüyor. Şoka girme bayılmaya kadar gidebilirmiş sonucu. Ama korunmadığımız için gebelik ihtimaline karşı Bhcg yaptırdı idrar tahlili ve başka tahliller istedi. Yumurtlamamın üstünden 2 3 gün geçti hemen çıkarmıki dedim. Belli olmaz çıkabilir daha önceki aylardanda olma ihtimali var biz yinede bakalım ona göre ilaç tedavisi vericem dedi. Bthcg sonucum 2.0 yani negatif çıkmış. Ama benim içimde hala kulku var bu ay korunmadık ya döllenme olduysa diye. Yarın diğer testlerde çıkacak kistin içinden yayılan sıvı önemlimi değilmi diye bakılacak ona göre tedavi verecek. Bu durumu daha önce yaşayan duyan varmı çok kafam karıştı
Cok gecmis olsun canim insallah tez zamanda gecer sonuclarinda iyi cikar

Bir düşük ve kimyasaldan sonra araştır araştır baya bişey öğrendim bu kasıktaki ağrı sağ veya sol farketmez adet zamanından ortalam 2 gatfa önce oluyorsa 1 gün kadar sürüyorsa bu da yumurtlama belirtilerinden kıvamlı bi akıntı yine bu zamanda yumurtladığının göstergesi oluyor bu zamanları değerlendirmek lazım ama kasık ağrın 1 günden fazlasya başka sebeplerde olabilir

Bir düşük ve kimyasaldan sonra araştır araştır baya bişey öğrendim bu kasıktaki ağrı sağ veya sol farketmez adet zamanından ortalam 2 gatfa önce oluyorsa 1 gün kadar sürüyorsa bu da yumurtlama belirtilerinden kıvamlı bi akıntı yine bu zamanda yumurtladığının göstergesi oluyor bu zamanları değerlendirmek lazım ama kasık ağrın 1 günden fazlasya başka sebeplerde olabilir
Evet 2 yorum öncede belirttim 4 gün sürdü ağrılarım şiddetlenince doktora gittim bugün ve kist varmış patlamış. İçindeki sıvı rahmime yayıldığı için ağrı yapıyormuş. Tahlil sonuçlarına göre tedavi konuşulacak

Back