Erken hamilelik belirtileri

Valla hamile olup adetten once ogrenende var adetinden 10 gun sonrada ogrenen var boyle bir iki gun adetiniz gecikirmiydi yoksa ilk kez mi gecikiyor biraz daha bekleyip test yapin bence :)
Evet canm oda dogru :) duzenlidir adetim o yuzden bu ay umitlendim biraz cok heyecanlaniyo insan bir iki gune yapicam test insallah vardir bebis ins sizde bu aya annelige ilk adimi atarsiniz

Evet canm oda dogru :) duzenlidir adetim o yuzden bu ay umitlendim biraz cok heyecanlaniyo insan bir iki gune yapicam test insallah vardir bebis ins sizde bu aya annelige ilk adimi atarsiniz
Amin insallah rabbim hepimize annelik duygusunu yasatsin ..Testi yapinca lütfen yazin insallah guzel haberlerle gelirsiniz mutlulugunuzu paylasmak isterimm :)

Slm meyra belirtilerin gebelik gibi canim ama bazen yaniltici olabiliyo seni umutlandirmak istemem ama bikac gün bekle adet tarihin gecsin sonra test yap benimde bu ay bazi belirtiler vardi ama yine olmadi ama olsun ben yine umutluyum bu ay olacak insallah

Kesinlikle katiliyorum canim cok takiyoz düsünüyoz o yüzden olmuyo senin adina üzüldüm bende bu ay öyle belirtiler yasadim ama olmadi bakalim kismet bu aya insallah

Slm canim b3nde ayni sekilde umutlandim ama adet oldum ama umut kesmek yok tabiki elbet olur

meraba kızlar benim adetim 7gün gecikti dün akşam test yaptım çok silikti foto atsam yorumlar mısınız

Merhaba kizlar, bende buralari cok okudum cokca da bilgilendim. Simdi 18 haftalik hamile bir kadin olarak sira bende:)
Gebeligin olustugu gunlerden itibaren herkesde degissede adet gunu gelip test yapana kdr aslinda bicok belirti veriyor vucudunuz. Yaniltici psikolojik de olabilir ama bnde benimkileri paylasiyorum.

Son sat tarihim 22 ekimdi. Buna ve gebelik haftasina gore 7 kasimda bnm bal kopugum rahmime dusmus olmali. 10 kasimda isyerindekide 10 kasim toreninden hatirliyorum nide bulantisindan toren bitmeyecek gibi gelmisti. Normalde acken cok tatli yiyince fln bulanirdi ama ole bi durum yokken bid3 bu kdr uzun ilkkez oldu. He ama son olmadi malesef ilkkez o gun acaba dedim...

Sonra bi mesai gunu cok ayakta kalmistim normalde hiperaktif ben saatlerce yuruyebilen ben cok yoruldum bu sefer uykum geldi :)

Sonra burada bi arkadasda yazmisti kuyruk sokumumda sacma tuhaf bi agri oldu yani durup dururken bi iki gun kdr surdu:)

Birde istah meselesi 50 kilo ben oglen is yerinin berbat yemeklerini bir yer oldum ekmekle banarak fln. Kiymali yemek yemezken en cok da severek bunlari yedim.

Adet gunu geldi catti. En kaliteli pahali testten yaptim silik cikti. Inanmadim acikcasi. 3gun snr 5tllik basit testten yaptim. Apacik oradaydi. Kipkirmizi olmustu 3 gunde:)

Sonra doktor alttan muayne ederek keseyi gordu. Septum oldugundan riskliydi ama dr yerinin iyi oldugunu soyledi. Smdilik cok sukur hersey yolunda.

Darisi basiniza....

Bu arada hamileligim cok zor geciyor. Mide bulantilari berbat birsey. Hele benim gibi 7×24 kusuyorsaniz. Hala daha da kusuyorum sadece sabahlari 5 kez kusuyorum 3 kez kahvalti yapiyorum fln o inat ben daha inat... napalim bnmkide boyle... allah size tez zamanda kolay hamilelikler saglikli bebekler nasip etsin.

Tecrubelerinizi paylastiginiz icin tesekkurler insalah saglik sihatle bebeginizi kucaginiza alirsiniz :)

Merhabalar herkese,

Bende uzun zamandır takipteyim. Ama yeni üye oldum. Allah'ım herkese hayırlısıyla tez vakitte bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Herkese tadını aldırsın. Kimseyi evlatsızlıkla sınamasın.

Benim Allah'ıma şükürler olsun, iki çocuğum var. Kızım 3,5 yaşında, oğlum da 2,5 yaşında. Oğlum plansız bir şekilde kaza sonucu oldu. Aralarında 11 ay var..evet..gerçekten çok zor bir süreçti..

Gelelim güncel duruma. Pazartesi akşamı adet olmam gerekiyordu. Safra kesem alındığından beri adetim biraz düzensiz olduğundan hiç şüphelenmedim..Çarşamba sabahı gebelik testi yaptım. Yapar yapmaz pozitif çıktı. Sanırım eşinin ceketinden bile hamile kalabilenlerdenim...bu sefer acele etmeyim, 6 hafta dolsun, öyle gideyim doktora dedim. Gitmişken kesenin içi, kalp atışı vs. de görülsün dedim. İlk iki hamileliğim de öyle güzel geçti ki. Allahım herkese öyle güzel hamilelikler nasip etsin. Ne bi baş dönmesi, mide bulantısı, kusma vs. Hiç bir hamilelik belirtisi yoktu bende. Bugün akşam itibarıyla karnımda yoğun bi şişkinlik ve sertleşme başladı. Ağrısız kasılma gibi bir şey. Ya da nasıl desem, doğum esnasında ki karnın halinin ağrısız hali.. Acaba normal mi? Böyle olan var mı? Sanırım bu hamilelik farklı geçecek. İkiz olma ihtimali de var. Ben ikizim, annemde ikiz, dayımın vs de ikizleri var. Ve hep üçüncü çocuklar ikiz.. Bi yandan korkuyorum yani.. Benim gibi hamileliğin başında karın sertliği olan var mı?
Allah'a emanet olun..

Bu ay dusunmicem kafaya takmicam olsun olmasin .. herseyin bir zamanı var bizde zamanimizi beklicez artik :)
Evet canim en iyisi öyle dün sol kasigimda cok agri oldu üc dört saat sonra gecti hemen aklima gebelik geldi sonrada dedim hic böyle düsünmeyeyim sonra hayal kirikligi yasamamak icin hakkimizda hayirlisi olsun artik ne diyelim

Evet canim en iyisi öyle dün sol kasigimda cok agri oldu üc dört saat sonra gecti hemen aklima gebelik geldi sonrada dedim hic böyle düsünmeyeyim sonra hayal kirikligi yasamamak icin hakkimizda hayirlisi olsun artik ne diyelim
Valla tatlim bu siteye bile girip bakmiyorum resmen totem yapiyorum ben bu ay hayirlisi olsun insallah :)

msj inizi okuyunca ben bile heycanlandim :)) sizi takipte olucam

Benım hamilelik belırtılerım ilişki sınrasında 2.gun basladı desem yeridir kızlar.. yılda yururken kasıklarıma cok fena bır sancı girmişti yuruyememış durup gecmesini beklemıstım.. sonraki gunler bel agrısı ve karnıma bıcak saplanması gbı bır hıs olmuştu goguslerim acımıştı biri dese cigliklar atıyordum. . İlk belırtılerı bunlardı sonrada test yapınca pozıtıf cıkmstı ztn. Ancak bu sevıncım 8 hafta surdu bebegimi kaybettim mlsf..

Canim mrb Allah sabir versin yine nasip eder insallah rabbim

msj inizi okuyunca ben bile heycanlandim :)) sizi takipte olucam

Bu arada.. Tabi sabrım gelmedi. Pazartesi doktora gittim. Gebelik haftam 5+0 görünüyordu. Ultrasonda bir kese göründü. Ama henüz içini göremedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Benim kafama takılan bir de "subkoryonik hematom alanı" diye not düşmüş. Ama bana bir şey demedi. Kendim internette baktım. Kan pıhtısı gibi bir şey sanırım. Doktorumu aradım, kanaman yoksa sıkıntı yok, haftaya gel dedi. Annemin de ilk yorumu, o da ikinci bebektir. Ben ve ikizim de öyleymişiz zamanında. Yani önce pıhtı demişler anneme sonra da ikinci kese olduğu anlaşılmış. Öyle olursa ayvayı yedik :)Ama hayırlısı bakalım. Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Benim gibi hematom olanı var mı?

cok heycanli yaaa,ayvayi yedik yorumuna guldum :)))genelde ikinci bebekler daha gec goruluyor hatta bi arkadas bayagi sonra ucuz oldugunu ogrenmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…