- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi pudraskina
-
- #1.141
Test yaptım ama bisey çıkmadı geçen ay tam hastaneye gidecekken adet oldum bu ay da gecikmem oldu ama göğüs ucu hassasiyeti ilk defa var ve sabah kalktigimda bacaklarım ağrıyor sanki bütün gün ayakta kosturmusum gibi pazartesi test almayi düşünüyorum hayırlısı artik
Yarın yapicam canım daha olmadmNeden test yapmiyorsunuz :) bende meraklandm simdi
Nöbetçi eczane bulup test aldim merakımdan duramadım teste göre hamileyim rabbim insallah isteyen herkese nasip ederBende pazartesi test yapma karari aldim hayirli haberlerini bekliyorum inşallah :)
Nöbetçi eczane bulup test aldim merakımdan duramadım teste göre hamileyim rabbim insallah isteyen herkese nasip eder
Yarın yapicam canım daha olmadm
Unan bende burdaki belirtileri çok takip ettim hemen hemen 6 aya kadar ama inanki hamile kaldığın zaman anlayacaksın burda anlatilan belirtilerin olmadığı gibi ister istemez onu kendinde fark ediyosun ben hergun farklı farklı sitelerden bakıyodum herkesin bünyesi farklı bendeki belirtiler geçen ay adetim 12 gün gecikti normalde çok düzenlidir meğersem vücut kendini hamilelige hazırlıyormuş bu ay adetimde geçti 3 gün sonra göğüs ucum çok aciyodu sonra sabahları uykum çok oluyodu ve kalktigimda inanılmaz şekilde bacaklarım ağrıyodu ve son olarak en belirgin özellik daha önce hiç çekmediydiniz bi kramp sancı oluyo uykudan bile uyandıriyo benim belirtilerim boyleydi rabbim insallah isteyen herkese nasip eder boll boll dua edin rabbime o verir zaten gönlünüze göreHayirli olsun canim :))) bende 2 idrar testi yaptim negatif cikinca gittim bide kan verdim sonuc tabiki negatif :))) bundan sonra benim icin belirti devri kapanmiştr :)
Unan bende burdaki belirtileri çok takip ettim hemen hemen 6 aya kadar ama inanki hamile kaldığın zaman anlayacaksın burda anlatilan belirtilerin olmadığı gibi ister istemez onu kendinde fark ediyosun ben hergun farklı farklı sitelerden bakıyodum herkesin bünyesi farklı bendeki belirtiler geçen ay adetim 12 gün gecikti normalde çok düzenlidir meğersem vücut kendini hamilelige hazırlıyormuş bu ay adetimde geçti 3 gün sonra göğüs ucum çok aciyodu sonra sabahları uykum çok oluyodu ve kalktigimda inanılmaz şekilde bacaklarım ağrıyodu ve son olarak en belirgin özellik daha önce hiç çekmediydiniz bi kramp sancı oluyo uykudan bile uyandıriyo benim belirtilerim boyleydi rabbim insallah isteyen herkese nasip eder boll boll dua edin rabbime o verir zaten gönlünüze göre
Inşallah canım sıkma canını hem daha adetine varmış ben adetim geçtikten sonra bu belirtileri yaşadım belki vardır bebiş nolursa olsun ümidini kaybetme rabbim herşeyin hayırlısını verirAmin canim inşallah. Bende de bu ay adete 10 gun kala basladi belirti dedigim seyler. Supheli iliskiden 5-6 gun sonra üsüme krizleri ayak üşümesi ve en onemlisi 3 gece yasadigim kramp tarzi agrilar belime vuruyordu uyutmadi bir gece beni.. esimden tiksindim neden bilmiyorum. Asiri halsizlik asiri yorgunluk. Ben sabaha kadar oturan uyuyamayan biriyim kafami koydugum yerde uyuyordum. Yillardir tek derdim uyuyamamak. Esimle film bile izleyemedim son gunlerde hep uyumuşm. Eşim 12 olmadan yatar ben aksam 5 e kadar uyuyup gece 12 de birdaha uyuyordum. Yuzume ates basiyordu ama cok usuyordum...
Evet son kez bu belirtileri yasadim.
Ben bikere hamile kaldim o zaman gec dollenme olmuştu adete 1 hafta kala hamile kalmşim. Tek hatirladigim ayaklarimin cok üsüdügü, yanaklarimin kipkirmizi oldugu ve testte cift cizgiyi gordugum gece oluşan kramp..
Bebegimi martta kaybetmiştim.. her mart oldugu gbi bu martta beynim bana oyun oynadi.. halbuki aralikta tup bebek yaptirmaya gitmiştim. Dedim ki rabbim bir engel cikardiysa vardir bi bildigi diye. Neyse tesekkur ederim iyi dileklerin için. P.tesi saglik ocagina gidip yine kan verecegim halsizlik yorgunluk ve uyku halimin baska bir nedeni olmali. Psikolojik olmadigina eminim cunku negatifi gordugumde gecerdi... insallah altindan baska seyler cikmaz..
yorgunluk hissi, mide bulantısı, baş dönmesi, psikolojik farklılıklar, sık tuvalet ihtiyacı, iştahın artması gibi bir çok sebep var.Kızlar aylarca buraya girdim nerde ne kadar konu açılmış tüm hamilelik belirtisi konularını inceledimsonunda hamile kaldim bende oluşan belirtileri yaziyim bi hayrim dokunsun istedim
Ilk hamileligimde (bebeğimi 5 aylık ölü doğum yaptım) en büyük belirti kuyruk sokumu ağrısıydi annemde de öyle olurmuş bide göğüslerim inanılmaz şişti dokunamiyodum sütyen takamiyodum başka belirti olmadı
Şimdi hamileliği çok istedim üstüne düştüm olmadı vazgeçtim dediğimde oldu
Yine goguslerim şişti acıyo ilk defa kasiklarimda batma tarzı ağrılar oldu akıntım başladı süt beyaz veya renksiz kokusuz her an adet olcam gibi kasiklarimda dolgunluk hissi var belim ağrıyo inanılmaz derece iştahım arttı herkes hamilesin diyodu kirpiklerim değişti bakışlarım hamile gibi olmuş annem öyle diyodu bide göbekte çizgi baya kendini belli etmiş bugün fark ettim
Allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
Bende 1 yıllık evliyim canım yaşadıklarını piskolojik olarak bende yaşadım o piskolojiyi üstünden atman lazim çünkü herşey kafada başlayıp bitiyo esin sana bol destek versin birliktelik olacağı zaman bisey düşünme bide ovulasyon gününe çok dikkat et bide birliktelikten sonra yataktan çıkma hemen biraz ayaklarını yukarı kaldır ben bakkaldan ekmek alır gibi eczaneden test alıyodum çok şükür pazar günü çift çizgiyi gördüm cumartesi kontrolüm var Rabbim herkese nasip etsin insallahMerhaba hanımlar. Bi dönem buradaki bütün mesajları okudum aşırı derecede takmıştım kafaya dediler ki kafana takma o zaman hamile kalırsın. Bende boşverdim vazgeçtim olursa olur dedim. Ancak gene olmadı. Eşimde bende gittik doktora ikimizde de bi sorun çıkmadı. 1 sene deneyin dediler ki biz 2 senedir deniyoruz bu seferde bana senin yaşın çok genç bi sorun yok dediler ki bence doktor da o kadar özenli değildi. Şimdi ben gene takmış durumdayım neden olmuyo diye. Öyle bi ruh haline girdim ki sanki hiç çocuğum olmicakmis gibi, herkes benden bunu bekliyo bunun da farkındayım alttan alttan laf sokmalar falan oluyo. Bu ay gene bi denemenin icine girdim. Bu ay da olmazsa doktoru da degistircem ama psokolojik olarak cok etkileniyorum . Zaten duygusal bi yapım var sürekli bi ağlama durumundayım. Dua ediyorum bu ay benim doğum günüm var rabbim bana bi hediye versin diye . Ama içim de bi ses bu da gol değil boşuna heveslenme diyo diğer taraf da bu ay olcak bak gör diyo. Bide kimseye anlatamamak derdini çok kötü. Eşim takma kafana ya kısmet diyo ama biz kadınların anaclik durumundan dolayı galiba ben daha çok etkileniyorum . Içimdeki yaşam enerjisi tukeniyo gibi geliyo depresyondayım galiba . Çok konuştum ama şuan benim derdimi sanki sadece siz anlicakmissiniz gibi hissediyorum. Belki benden büyükler varsa akıl verir destek olur . Mesela adetime 10 gün var kasiklarim agriyo gene adet olcam diye oturup ağlayasım geliyo cunku bu kadar erken bi hamilelik belirtisi olur mu bilmiyorum bana olmaz gibi geliyo. Çok mutsuzum cooookkkkk
Inşallah canım sıkma canını hem daha adetine varmış ben adetim geçtikten sonra bu belirtileri yaşadım belki vardır bebiş nolursa olsun ümidini kaybetme rabbim herşeyin hayırlısını verir
Bende 1 yıllık evliyim canım yaşadıklarını piskolojik olarak bende yaşadım o piskolojiyi üstünden atman lazim çünkü herşey kafada başlayıp bitiyo esin sana bol destek versin birliktelik olacağı zaman bisey düşünme bide ovulasyon gününe çok dikkat et bide birliktelikten sonra yataktan çıkma hemen biraz ayaklarını yukarı kaldır ben bakkaldan ekmek alır gibi eczaneden test alıyodum çok şükür pazar günü çift çizgiyi gördüm cumartesi kontrolüm var Rabbim herkese nasip etsin insallah
Bide adet düzenli ise gecikmen olursa eğer vücut kendini hamilelige hazırlıyormuş bilgin olsun
Bu mesaji bu topige yazali cok olmus ama kuyruk sokumu agriniz kacinci gun basladi ve nekadar surdu?Kızlar aylarca buraya girdim nerde ne kadar konu açılmış tüm hamilelik belirtisi konularını inceledimsonunda hamile kaldim bende oluşan belirtileri yaziyim bi hayrim dokunsun istedim
Ilk hamileligimde (bebeğimi 5 aylık ölü doğum yaptım) en büyük belirti kuyruk sokumu ağrısıydi annemde de öyle olurmuş bide göğüslerim inanılmaz şişti dokunamiyodum sütyen takamiyodum başka belirti olmadı
Şimdi hamileliği çok istedim üstüne düştüm olmadı vazgeçtim dediğimde oldu
Yine goguslerim şişti acıyo ilk defa kasiklarimda batma tarzı ağrılar oldu akıntım başladı süt beyaz veya renksiz kokusuz her an adet olcam gibi kasiklarimda dolgunluk hissi var belim ağrıyo inanılmaz derece iştahım arttı herkes hamilesin diyodu kirpiklerim değişti bakışlarım hamile gibi olmuş annem öyle diyodu bide göbekte çizgi baya kendini belli etmiş bugün fark ettim
Allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
Merhaba benimde asılamam oldu ve 5 gündür sol kasigim ve bacağım ağrıyor teste 3 gün kaldı bugün aşılamanın 12. Günü. Siz o ay hamile kaldınız miYaaaa aynı ben bende ekstra sol bacak Ağrı'sı da var günler geçmiyor çıldırcam
Merhaba , Ankara Acibadem hastanesi Rana Hoca nasıl şu anda hamileyim ve dogum icin doktor araştırması yapıyorum yardımcı olur musunuzCanım ne yazık ki değilmişim adet oldum....
Bu arada hasimato tiroidi çıktı bende. Zaaten bu degerlerle hamile kalman zor, kalsan bile düşükle sonuclanma ihtimali çok yüksek dedi doctor. Ben de sımdı tedaviye basladım.
Bu arada kızlar forumlarda ilgili yerlere de yazdım ama bır kez de buradan yazayım sızı de uyarmıs olayım ıstedım. Ankara Acıbadem Sarp Ozcan a gıdıyordum. Gectıgımız eylul ayında gebe kaldım. 8 haftalıkken bebeğımın kalp atımı yoktu. Kurtaj oldum. O zaman ve hatta ılk gebe kaldıgım zamandan baslayarak Sarp Bey e kendımde tiroidden suphelendıgımı soyledım. Bi kere bile benim uyarılarıma ragmen tiroidimi control ettirmedi. Düşüğün üstünden korunmasız olarak 5 ay geçti. Hala gebe kalamadım dıye gittim kendisine. Yine tiroid testi istedim. Bu sefer gerek yok ama yapalım madem dedı yaptı. Sonuc TSH 4,2 cıktı. Ne yapayım dıe kendısıne sordugumda hıc bırseye gerek yok. Sıkıntı olmaz dedı.
Tabı ben burda okuduklarımdan yola cıkarak bır Endokrin uzmanına gittim. Detaylı tetkiklerim yapıldı. Bir hafta sonraki ölçümde TSH 5,5 cıktı!!! Bir de antikor değerlerim 25 olması gereken yerde 6000 cıktı! Endokrin doktorum bu sekılde gebe kalman zor olur, kalsan bile 7-8 haftalık kalp atısı durur bebeğinin dedi. Ki benim basıma gelen de buydu!
Hemen ılaca basladık. Sarp Bey e hem cok kızgın hem de cok kırgınım. Ben evlat hasretıyle yanarken ve zaten zar zor hamıle kalmısken belkıde 8 haftalık bebeğimi kaybetmemde dıkkatsızlıgı rol oynamıs olabılecegı gıbı bır de kontrolle gıttıgımde benı yanlıs yonlendırerek bosu bosuna 5 ay korunması + 2 ay da korunmalı zaman kaybetmeme neden olmus olabılır. Oysa ben kendısıne guvenmıstım.
Bu devırde ıyı doktor bulmak cok zor. Acıbadem den dogum sıgortam da var. Kafam karmakarısık. Sımdı ne yapıcam bılmıyorum. Sanıırım gebe kalırsam bu kez de RANA KARAYALCIN yıne acıbadem de denemek zorunda kalıcam...
Allah hepimizi iyi doktorlarla karsılastırsın ne dıyım... Ama benden sıze tavsıye Sarp Bey e gıdıyorsanız kendı kendınızın avukatı olun. Ben gebe kaldıgımda normalın cok cok cok ustunde yorgunluk yasıyordum ve kusmaktan hıc bıse yıyememe ragmen kılo almıstım. Kendısı benı hıc uyarmadı bır de benım uyarılarıma kulak asmadı....
Sevgıler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?