Erken hamilelik belirtileri

Bende pazartesi test yapma karari aldim hayirli haberlerini bekliyorum inşallah :)

Nöbetçi eczane bulup test aldim merakımdan duramadım teste göre hamileyim rabbim insallah isteyen herkese nasip eder

Hayirli olsun canim :))) bende 2 idrar testi yaptim negatif cikinca gittim bide kan verdim sonuc tabiki negatif :))) bundan sonra benim icin belirti devri kapanmiştr :)

Hayirli olsun canim :))) bende 2 idrar testi yaptim negatif cikinca gittim bide kan verdim sonuc tabiki negatif :))) bundan sonra benim icin belirti devri kapanmiştr :)
Unan bende burdaki belirtileri çok takip ettim hemen hemen 6 aya kadar ama inanki hamile kaldığın zaman anlayacaksın burda anlatilan belirtilerin olmadığı gibi ister istemez onu kendinde fark ediyosun ben hergun farklı farklı sitelerden bakıyodum herkesin bünyesi farklı bendeki belirtiler geçen ay adetim 12 gün gecikti normalde çok düzenlidir meğersem vücut kendini hamilelige hazırlıyormuş bu ay adetimde geçti 3 gün sonra göğüs ucum çok aciyodu sonra sabahları uykum çok oluyodu ve kalktigimda inanılmaz şekilde bacaklarım ağrıyodu ve son olarak en belirgin özellik daha önce hiç çekmediydiniz bi kramp sancı oluyo uykudan bile uyandıriyo benim belirtilerim boyleydi rabbim insallah isteyen herkese nasip eder boll boll dua edin rabbime o verir zaten gönlünüze göre

Amin canim inşallah. Bende de bu ay adete 10 gun kala basladi belirti dedigim seyler. Supheli iliskiden 5-6 gun sonra üsüme krizleri ayak üşümesi ve en onemlisi 3 gece yasadigim kramp tarzi agrilar belime vuruyordu uyutmadi bir gece beni.. esimden tiksindim neden bilmiyorum. Asiri halsizlik asiri yorgunluk. Ben sabaha kadar oturan uyuyamayan biriyim kafami koydugum yerde uyuyordum. Yillardir tek derdim uyuyamamak. Esimle film bile izleyemedim son gunlerde hep uyumuşm. Eşim 12 olmadan yatar ben aksam 5 e kadar uyuyup gece 12 de birdaha uyuyordum. Yuzume ates basiyordu ama cok usuyordum...

Evet son kez bu belirtileri yasadim.

Ben bikere hamile kaldim o zaman gec dollenme olmuştu adete 1 hafta kala hamile kalmşim. Tek hatirladigim ayaklarimin cok üsüdügü, yanaklarimin kipkirmizi oldugu ve testte cift cizgiyi gordugum gece oluşan kramp..

Bebegimi martta kaybetmiştim.. her mart oldugu gbi bu martta beynim bana oyun oynadi.. halbuki aralikta tup bebek yaptirmaya gitmiştim. Dedim ki rabbim bir engel cikardiysa vardir bi bildigi diye. Neyse tesekkur ederim iyi dileklerin için. P.tesi saglik ocagina gidip yine kan verecegim halsizlik yorgunluk ve uyku halimin baska bir nedeni olmali. Psikolojik olmadigina eminim cunku negatifi gordugumde gecerdi... insallah altindan baska seyler cikmaz..

Inşallah canım sıkma canını hem daha adetine varmış ben adetim geçtikten sonra bu belirtileri yaşadım belki vardır bebiş nolursa olsun ümidini kaybetme rabbim herşeyin hayırlısını verir

yorgunluk hissi, mide bulantısı, baş dönmesi, psikolojik farklılıklar, sık tuvalet ihtiyacı, iştahın artması gibi bir çok sebep var.
Sizin adınıza sevindim Hayırlı olsun.

Merhaba hanımlar. Bi dönem buradaki bütün mesajları okudum aşırı derecede takmıştım kafaya dediler ki kafana takma o zaman hamile kalırsın. Bende boşverdim vazgeçtim olursa olur dedim. Ancak gene olmadı. Eşimde bende gittik doktora ikimizde de bi sorun çıkmadı. 1 sene deneyin dediler ki biz 2 senedir deniyoruz bu seferde bana senin yaşın çok genç bi sorun yok dediler ki bence doktor da o kadar özenli değildi. Şimdi ben gene takmış durumdayım neden olmuyo diye. Öyle bi ruh haline girdim ki sanki hiç çocuğum olmicakmis gibi, herkes benden bunu bekliyo bunun da farkındayım alttan alttan laf sokmalar falan oluyo. Bu ay gene bi denemenin icine girdim. Bu ay da olmazsa doktoru da degistircem ama psokolojik olarak cok etkileniyorum . Zaten duygusal bi yapım var sürekli bi ağlama durumundayım. Dua ediyorum bu ay benim doğum günüm var rabbim bana bi hediye versin diye . Ama içim de bi ses bu da gol değil boşuna heveslenme diyo diğer taraf da bu ay olcak bak gör diyo. Bide kimseye anlatamamak derdini çok kötü. Eşim takma kafana ya kısmet diyo ama biz kadınların anaclik durumundan dolayı galiba ben daha çok etkileniyorum . Içimdeki yaşam enerjisi tukeniyo gibi geliyo depresyondayım galiba . Çok konuştum ama şuan benim derdimi sanki sadece siz anlicakmissiniz gibi hissediyorum. Belki benden büyükler varsa akıl verir destek olur . Mesela adetime 10 gün var kasiklarim agriyo gene adet olcam diye oturup ağlayasım geliyo cunku bu kadar erken bi hamilelik belirtisi olur mu bilmiyorum bana olmaz gibi geliyo. Çok mutsuzum cooookkkkk

Bende 1 yıllık evliyim canım yaşadıklarını piskolojik olarak bende yaşadım o piskolojiyi üstünden atman lazim çünkü herşey kafada başlayıp bitiyo esin sana bol destek versin birliktelik olacağı zaman bisey düşünme bide ovulasyon gününe çok dikkat et bide birliktelikten sonra yataktan çıkma hemen biraz ayaklarını yukarı kaldır ben bakkaldan ekmek alır gibi eczaneden test alıyodum çok şükür pazar günü çift çizgiyi gördüm cumartesi kontrolüm var Rabbim herkese nasip etsin insallah
Bide adet düzenli ise gecikmen olursa eğer vücut kendini hamilelige hazırlıyormuş bilgin olsun

Inşallah canım sıkma canını hem daha adetine varmış ben adetim geçtikten sonra bu belirtileri yaşadım belki vardır bebiş nolursa olsun ümidini kaybetme rabbim herşeyin hayırlısını verir

Cnm geercekten umut etmek isterdim ama yok :) yine de tesekkur ederim

Hayırlısıyla kucağına almayı nasip olur inşallah canım. Bu dediklerinin hepsini yapıyorum aslında ekmek alır gibi test almak da dahil . Eşim kendince çok destek oluyo ama beni malesef anlayamiyo. Bende guatr da var yavaş çalışan cinsten ama uzun zamandır ilacımı da kullanıyorum. Ki ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım da . Ama herkes bu zamana kadar doğum kontrol hapı aldigimi bu yüzden çocuğumuzun olmadığını dusunuyo yani beni suçluyorlar direk kendi abim de dahil . Çok üzülüyorum ister istemez hem içine kapaniyorum hemde umutsuzlasiyorum.

kızlar hamile olduğumu öğrenmeden önce bilmeden yaşadığım belirtiler. Daha sonra hamilelikten olduğunu anladım.

öncelikle adetiniz yaklaşmadan birşey farkedilmiyor benim adetime 1 hafta kala bir iki hafif bulantım oldu
-Aşırı yorgunluk ve uyku hali.
-Nedensiz arada üşüme
-göğüslerde hassasiyet şişme acıma
-adet olacakmış hissi
- birde iştahım birkaç gün acayip açıldı (sonrasında çok fena kapandı)
-gergin ve agrasiflik hali.
adetimi birgün gece test yaptım pozitif bir hafta sonra yaşadığım belirtiler,

iştahım kapandı canım hiçbirşey istemedi.
kokulara karşı aşırı hassasiyet başladı, eşimi bile sürekli iter oldum.
gün boyu süren kusturmayan ama cok rahatsız eden mide bulantıları başladı. çubuk kraker iyi geliyor.
ağzımda acı bir tat oluştu suyu bile zorla içer oldum. arada bir iki hurma yedim
yorgunluk ve uyku hali tam gaz devam. işyerinde sandalyede kendimden geçtim.
ağlamaklı psikolojik haller.
herkesin bünyesi farklı Rabbim herkese şifa versin.

Bu mesaji bu topige yazali cok olmus ama kuyruk sokumu agriniz kacinci gun basladi ve nekadar surdu?
Ilk asilamam kuyruk sokumu agrisini bel agrisi ile birlikte oldu 9. Gun basladi umarin sorumu okursunuz

Merhaba ben de yaklaşık 4 aydır KK’yı takip ediyorum. ben de sol kuyruk sokumumda ezilme varmış gibi bir acı ile uyandım. 5 aralık son regl tarihim, ovülasyon günlerimi de elimden geldiğince değerlendirdim. Fakat normalde adetimden 5-6 gün önce lekelenme ve göğüs hassasiyeti başlardı. Bu ay ovülasyon günümden beri göğüslerimde hassasiyet var, kasıkta batma, kuyruk sokumunda acı eşliğinde, az da olsa beyaz akıntı da geliyor. Göğüs ağrımda zaman zaman koltuk altına doğru vuruyor. Bat 31 aralık. Yani daha 12 gün var. Hamile olabilir miyim? Adetlerim düzenlidir bir kez doktora gittim alttan muayene de polikistik olduğunu söyledi. Kilo verirsen geçer dedi maksimum 3-4 kilo fazlam var. Boyum 1.70 62 kiloyum. Ben de bir süre Kendim denemeye karar verdim. Bu bahsettiğim belirtiler korunmayı ilk bıraktığım ayda da olmustu bu ay 4.ay yine olunca acabı mı dedim ancak hayal kırıklığı yaşamaktan da cok korkuyorum. Test sonuclarımda şöyle çıkmıstı.

Eklentiler

• B7021D3E-4ACB-44E8-BB4B-FFC71FF26206.jpeg
    63,7 KB · Görüntüleme: 54
Yaaaa aynı ben bende ekstra sol bacak Ağrı'sı da var günler geçmiyor çıldırcam
Merhaba benimde asılamam oldu ve 5 gündür sol kasigim ve bacağım ağrıyor teste 3 gün kaldı bugün aşılamanın 12. Günü. Siz o ay hamile kaldınız mi

Merhaba , Ankara Acibadem hastanesi Rana Hoca nasıl şu anda hamileyim ve dogum icin doktor araştırması yapıyorum yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…