Erken hamilelik belirtileri

pudraskina

bir dilek tuttum
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
74
35
53
Kızlar aylarca buraya girdim nerde ne kadar konu açılmış tüm hamilelik belirtisi konularını inceledim sonunda hamile kaldim bende oluşan belirtileri yaziyim bi hayrim dokunsun istedim

Ilk hamileligimde (bebeğimi 5 aylık ölü doğum yaptım) en büyük belirti kuyruk sokumu ağrısıydi annemde de öyle olurmuş bide göğüslerim inanılmaz şişti dokunamiyodum sütyen takamiyodum başka belirti olmadı
Şimdi hamileliği çok istedim üstüne düştüm olmadı vazgeçtim dediğimde oldu
Yine goguslerim şişti acıyo ilk defa kasiklarimda batma tarzı ağrılar oldu akıntım başladı süt beyaz veya renksiz kokusuz her an adet olcam gibi kasiklarimda dolgunluk hissi var belim ağrıyo inanılmaz derece iştahım arttı herkes hamilesin diyodu kirpiklerim değişti bakışlarım hamile gibi olmuş annem öyle diyodu bide göbekte çizgi baya kendini belli etmiş bugün fark ettim
Allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin

Merhaba, canım ben yerinde olsam gider kan testi yaptırırdım. En azından aklımda kalacağına..

Merhaba arkadaslar adetime 5 gun var ama başım cok donuyor goguslerim cok sisti sol bacagimda asiri agri olmaya basladi cok sık idrara çıkıyorum kasiklarim belim çok agiriyorr bunlar hamilelik belirtisimi

Sol bacağındaki ağrıyı bilemem ama, benim henüz baş dönmem olmamıştı ama kasık bel ağrıları ve göğüs hassasiyeti belirtilerinden biridir. Tabii herkeste farklı seyredebiliyor.

Sol bacağındaki ağrıyı bilemem ama, benim henüz baş dönmem olmamıştı ama kasık bel ağrıları ve göğüs hassasiyeti belirtilerinden biridir. Tabii herkeste farklı seyredebiliyor.
Ilk defa sivilcelerim bu kadar artti bugun kendimi adet olacakmis gibi hissediyorum oyle birr agri var kasiklarimda cok heycanliyim

selam ,

bende bebek isteyen deneme yapan başarıya ulaşamayan biri olarak kendimi belirtilerimi dinlemeye başladım.

aslında bu ay çok istemiyorum bebek.
nedeni de sadece arefe günü korunmasız ilişkiye girip sonradan google okuduklarımı kafama takmam.
arefe günü girilen ilişkide olacak bebekle ilgili kötü yorumlar yazılmıştı.
yine de varsa rabbime sığınıyorum.yumurtlama günüm o güne denk gelmişti ve ben bilmiyordum.
Rabbim kötü sınavlarla sınamasın

belirtiye gelince , ilişkiden 5-6 gün sonra sağ kasığımda batmalar , aynı yumurtlama sancısı gibi sancılar yaşadım , günde 7-8 kere , arada sol kasığımda da oldu. 1-2 sonrasında da vaginama bıçak saplanır gibi ani kramplar girdi.arada halen oluyor , alt kirpiklerim çapraz duruyor , bunun hamilelik belirtisi olabileceğini okudum.ve halsizim , uyku isteğim bitmiyor , hoş erken kalkıyorum ve dinlenemiyorum bu onunla ilgilidir.
ayrıca dün eşim gögüslerin ne kadar gergin şiş duruyor dedi.beyaz biraz koyu kokusuz akıntım var , ve sağ kasığım ve belim halen ağrıyor.Dünkü ovü testimde silik çizgi var.bugün tekrar yapacağım
bat'ıma 6 gün var.erken bhcg yapmayacağım bu sefer , hayal kırıklığı yaşıyorum

ilk hamileliğimde hiç belirtim olmamıştı.sadece tedavi ile olduğu için çatlatma iğnesi ve ilişkiden 1 hafta sonra yaptırdığım bhcg testinde pozitif sayıyı görmüştüm , hiç bir belirti yaşamadım kızımda.belki de oldu önemsemedim.aklımda kalan belirti hiç yok.

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 10 aydır çocuk düşünen biri olarak yazdıklarınızı hep okuyordum. Sonunda üye olmaya karar verdimbugün aslında adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım kasıklarım belim ağrıyor ama başka belirtim yok göğüslerim zaten hiç ağrımaz gene ağrımıyor. Göğüs ağrısı olmadan hamile kalan var mı aranız da

merhaba hanımlar bende tecrübelerinizden yararlanmak ıstıyorum :))
yaklasık 10 gündür mide bulantım ve aynı zamanda baslayan gögüs hassasiyetim var halsizim canım hiçbir şey yapmak istemiyo onun dısında kasıklarda agrım filan yok test yaptım ama negatif cıktı
az önce forumda gezerkende karbonat ve limonla ilgili test vardı onları karbonatta köpürdü ama fazla değil limondada tortu çöktü fakat adetime daha 5 gün var
hamile olabilir miyim :) bir test daha yapıp negatıfı görmek ıstemıyorum
engin tecrubelerınıze guvenıyorum

Canim bu kadar erken sonuc vermezmi sonuc ancak kan tahlili yapman gerekiyor beklemelisin sabır iyidir bende bekliyorum 2 gun kaldi adetime ama daha olmadim belim feci halde agirio bas donmelerim de siklasti goguslerim sis beklmk en dogrusu

yarın gidicem inşallah doktora 13 aylık evliyim artık yuvamız senlensın ıstıyoruz ınsallah isteyen herkes gıbı bizde hayırlısıyla muradımıza ereriz

Canım hosgeldin kasık ve vel ağrısı belirti ama adet belirtiside olabiliyo göğüs ağrısı olmadan inanma benim ikinci hamileligim normalde hiç göğüs ağrısı bilmem ikisinde de memitolardan anladım hamileliği

Canım o karbonat testi tamamen uydurma ben hamileyken sırf doğruluğunu denemek için annemle yapmıştık ikimizde de sonuç aynıydı göğüs hassasiyeti bence en büyük belirti tabi daha önce böyle bi problemin yoksa. Beklemekte fayda var bu hamileligimde benimde kasiklarimda ağrı olmadı ama yeni yeni ağrılar başlıyo

Merhaba arkadaslar adetime 5 gun var ama başım cok donuyor goguslerim cok sisti sol bacagimda asiri agri olmaya basladi cok sık idrara çıkıyorum kasiklarim belim çok agiriyorr bunlar hamilelik belirtisimi
Evet canım hepsi hamilelik belirtisi inşallah vardır

Vajina da değişik akıntı kasikta batma tarzı ağrı halsizlik yorgunluk meme hassasiyeti en net belirtiler kirpiklerim karistiysa hayırlı olsun diyimAfife günü olayina bence üzülme her bebek kısmeti nasibiyle gelir bana çok saçma geldi ilk defa senden duydum moralini bozma inşallah vardır haberdar et bizi

Teşekkür canım zaten bugün hasta olduuuuum artık beklentiler önümüzdeki aya inşallah

merhaba arkadaşlar bende adet olacagı zaman gögüslerim şişerdi acırdı ama bu defa kasınlarımda hafıf ağrı ve mide bulantılarım başladı karnım şiş idrara sık çıkıyorum eşime ya kendime acaba hamilemiyim bile deyemiyorum olmayınca umutlanmak istemıyorum sizce nedir sızde boyle belirtiler varmıydı hamileyken?

yardımcı olursanız sevınırım ayrıca ateşım inip cıkıyor artı sırt agrım ve aşırı iştahlı ve uykusuz hıss etmem kendımı..cvb beklıyorummm

kızlar bende de aynı belirtiler var kasıklarımda ağrı 1 kere bel ağrısı oldu göğüslerim acıyor ve halsizlik var hiç bişey yapasım gelmiyor ama umutlanmak istemiyorum yaa sanki adet olacakmışım gibi geliyor bana ben bebiş istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…