How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Erken hamilelik belirtileri

cok heycanli yaaa,ayvayi yedik yorumuna guldum :)))genelde ikinci bebekler daha gec goruluyor hatta bi arkadas bayagi sonra ucuz oldugunu ogrenmisti :KK66:

Benim ikisi de peşpeşe olunca gerçekten çok zor ve yorucu bir süreçten geçtik. Benim kaygılarım ondan. Ki halen daha küçük sayılırlar. Yoksa elbette evlat kadar güzel bir şey var mı? Allahım her isteğene nasip etsin, olana da tadını aldırsın, hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın. Nasipse salı günü kontrole gideceğim. Hakkımızda hayırlısı. Allahım sana da güzel bir hamilelik sonrası yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

Benim ikisi de peşpeşe olunca gerçekten çok zor ve yorucu bir süreçten geçtik. Benim kaygılarım ondan. Ki halen daha küçük sayılırlar. Yoksa elbette evlat kadar güzel bir şey var mı? Allahım her isteğene nasip etsin, olana da tadını aldırsın, hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın. Nasipse salı günü kontrole gideceğim. Hakkımızda hayırlısı. Allahım sana da güzel bir hamilelik sonrası yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
senden okadar pozitif enerji aldim ki senin bu bebisin ikizde olsa sen ustesinden gelirsin
guldum dememin sebebi komik oldugundan degil hosuma gittiginden senin yerinde baska anne olsa o msjda umutsuz,endiseli olumsuz seyler yazardi cunku cok kolay 3veya 4tane minige bakmak
dr.dan sonra haber bekliyorum senden :))

Kızlar merhaba
Bir sorum olacak bilen varsa
Yumurtlama günlerini değerlendirdik
Üzerinden bir hafta geçti her gece bacak ağrım var uyutmuyor beni ilk defa böle bişey yaşıyorum
Birde adetten bir hafta kadar önce göğüslerim acımaya başlar bu sefer hiçbir acı yok şişmedide böyle olan varmı yada bilen
Hamilelik belirtisi olabilirmi

Kizlar bu ayda esimle yumurtlama gunlerini degerlendirdik ve dis agrisi cekiyorum sizce eger gebelik varsa disciye gitsem bunun bi sakincasi olurmu sizce lutfen yardim

Kizlar bu ayda esimle yumurtlama gunlerini degerlendirdik ve dis agrisi cekiyorum sizce eger gebelik varsa disciye gitsem bunun bi sakincasi olurmu sizce lutfen yardim
Canim bi yakınım hamile oldugunu bilmeden diş tedavisine başlamıştı ve öğrendikten sonra maalesef bebişi aldilar.anestezi aldigi icin bebek etkilenmis.çok acil degilse biraz bekle derim.

kızlar ya yumurtlama günümde ilişkiye girdim.eşim de sağolsun dikkat etmedi gerçi 12 saat bile olmadan ertesi gün hapı aldm ama aynı gece yine düşüncesizce davrandı.bu gün idrarım resmen bembeyazdı ve adetim de dün olmalıydı ama olmadım.herhangi bi adet belirtim de yok.ne akıntım ne kasık ağrım ne sivilcem ne göğüs hassasiyetim..çok stresliym bebek için hiç uygun bi zamanda değilim gerçekten.sizce var mıdır bişeyler? test ypsam çıkar mı? 15 gün oldu

kızlar ya yumurtlama günümde ilişkiye girdim.eşim de sağolsun dikkat etmedi gerçi 12 saat bile olmadan ertesi gün hapı aldm ama aynı gece yine düşüncesizce davrandı.bu gün idrarım resmen bembeyazdı ve adetim de dün olmalıydı ama olmadım.herhangi bi adet belirtim de yok.ne akıntım ne kasık ağrım ne sivilcem ne göğüs hassasiyetim..çok stresliym bebek için hiç uygun bi zamanda değilim gerçekten.sizce var mıdır bişeyler? test ypsam çıkar mı? 15 gün oldu
Mrb Erken hamilelik testi alirsan cikiyor canim

Benim bu ayda olmadi galiba hafif lekeler gelmeye basladi:KK43::KK43: of yaaa her ay bi cöküntü yasiyorum hastahaneye de gitmedim kist icin ameliyat yerine gebelik daha mantikli diye düsünmüstüm ama bakalim bi kontrole gitmeliyim yine :63:

senden okadar pozitif enerji aldim ki senin bu bebisin ikizde olsa sen ustesinden gelirsin
guldum dememin sebebi komik oldugundan degil hosuma gittiginden senin yerinde baska anne olsa o msjda umutsuz,endiseli olumsuz seyler yazardi cunku cok kolay 3veya 4tane minige bakmak
dr.dan sonra haber bekliyorum senden :))

Dün kontrole gittim. Tek kese ve tek bebek göründü. Kalp atışı da var. O kan pıhtısı da kaybolmak üzere. Şimdilik her şey yolunda. Hayırlısı bakalım. Sonunda nasip olursa bir tane de kış bebeğim olacak. Diğer ikisi yazın ortasında doğmuştu. Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler...Allahım sen büyüksün. Başta canımdan öte ablama ve tüm isteyen arkadaşlara anneliği hayırlısıyla en kısa zamanda tattır. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle. Güzel günlerini görmeyi nasip eyle...Ümidinizi kaybetmeyin, bol bol dua edin. Rabbim istedikten sonra herşey olur. Bebişiniz doğru zamanı bekliyordur. Aeo

Dün kontrole gittim. Tek kese ve tek bebek göründü. Kalp atışı da var. O kan pıhtısı da kaybolmak üzere. Şimdilik her şey yolunda. Hayırlısı bakalım. Sonunda nasip olursa bir tane de kış bebeğim olacak. Diğer ikisi yazın ortasında doğmuştu. Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler...Allahım sen büyüksün. Başta canımdan öte ablama ve tüm isteyen arkadaşlara anneliği hayırlısıyla en kısa zamanda tattır. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle. Güzel günlerini görmeyi nasip eyle...Ümidinizi kaybetmeyin, bol bol dua edin. Rabbim istedikten sonra herşey olur. Bebişiniz doğru zamanı bekliyordur. Aeo
Gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ne guzel 3kardes olacak yavrularin birbirlerine ne guzel arkadad olurlar
Allah yardimcin olsun seninde 3kucuk bidikla ilgilenmek yorucu olur herhalde

Gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ne guzel 3kardes olacak yavrularin birbirlerine ne guzel arkadad olurlar
Allah yardimcin olsun seninde 3kucuk bidikla ilgilenmek yorucu olur herhalde

Allah razı olsun canım. İnşallah birbirine bağlı güzel kardeşler olurlar hayırlısıyla. Bizim yorgunluklar geçici. Allahım bizi başka şeylerle sınamasın yeterki. Allahım daha bebeğiniz anne karnındayken size öyle bir sevgi veriyor ki. Bu sevgi olmasa çocuklarımıza bakmaya sabrımız gelmezdi zaten. Annemin tabiriyle, 'sevgileri olmasa, at çöpe' :)

Evet,vücut normalden çok çalıştığı için yorgunluk ve uyku yapıyor.Ben oğlumda sürekli uyumustum ilk aylar Şimdi ikinciyi istiyoruz hayırlısı bakalım
yurudugum zaman bacaklarim cok agriyo bide ara ara gobek deligim aciyor ama bundan iki uc gun once akinti oldu azcik sari kahverengi karisik simdi hic akimti yok adetim ayin 30unda gelcek

Benim adetime 5 gün var dayanamadım yaptırdım 2,1 çıktı ama karnımda bacaklarımdq ağrı var bulantım var halsizlik uyku var sizce durum ne?

Bu siteyi bir yıldır hatmettim resmen. Şimdi sıra bende sanirim. Alti ay cikolata kistleriyle bes ay tiroidle beynimi yedikten sonra artik hamileyim.yeni bi hamile olarak belirtilere gelelim Hastaligima iki gün kala ayni adet olacak gibi belirtiler vardi. Sadece gögüslerim normalden de fazla şişmişti. Karnımla gögsüm arasinda sürekli ama hafif hafif agrı oldu. Acayip bi iştahla yemek yiyodum. Ve uyuyamiyodum. İştah derken hic doydugumu hatirlamiyorum bile. Gebe adaylarina tek tavsiyem adet zamaniniz gelmeden sakın test yapmayin.

Back