• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri

Merhaba kızlar yazdıklarınızı okudum bende aranıza katılmak istedim benim adetim bugün itibariyle 7 gün geçti ve ara ara baş dönmesi oluyo bulantim yok sadece iştah açılması var goguslerim şiş beyaz akıntı oluyo eşimin dikkatini çekti 3 gün önce test yaptım fakat negatif çıktı ama hala adet olmadım yarın sabah tekrar yapicam hakkımızda hayırlısı olsun
inşallah hamilesindir

malesef tatlım bugün bende oldum bende çok umutlanmıştim ama biraz farklı geliyo açık kırmızı ve sıvı birde normalde ben ağlarım adetm ilk günü ağrılarım dan bugün allah şükür çok iyim bilmiyorum neden böyle oldu
Aaa üzüldüm canim yaa off of her ay umut her ay hüsran Ama umutsuzluk yok yola devam insallah belki diger ay bi müjdeli haber veririz burdan.Bendeki belirtilerde senin ki gibiydi canim bu ay cok farkliydi hersey ama olmadi bilmiyorum ya cokmu dinliyorum vücudumu acaba

Aaa üzüldüm canim yaa off of her ay umut her ay hüsran Ama umutsuzluk yok yola devam insallah belki diger ay bi müjdeli haber veririz burdan.Bendeki belirtilerde senin ki gibiydi canim bu ay cok farkliydi hersey ama olmadi bilmiyorum ya cokmu dinliyorum vücudumu acaba
ben 5 aylık evliyim bu ikinci ay hamile sanıp sonra regl oldum bakalım hakkımız da hayırlısı inşallah tez zamanda sağlıklı bi bebek nasip eder ikimize de ve tum isteyenlere

Merhaba arkadaslar.. Uzun suredir siteyi takip ediyorum artik dayanamayip üye oldum .. 3 aylik evliyim evlendigimizden beri hic korunmadik .. bu ayda yumurtlama gunumde iliskiye girdik suan adetime 4 gun var ve bende 1 haftadir kasık agrilari alt karin bolgemde sızlama şeklinde bir agri ve dolgunluk var ayrica bir kac gundur goguslerimde fena agrilar var idrara cıkmamda sıklık basladı test yapsam cıkarmı cıkmazmı bu belirtilerle fazlami umutlaniyorum bilmiyorum ama adetime kadar nasil bekleyecegimde bilmiyorum.. sizce beklemelimiyim yoksa test yapmalimiyim :(

Merhaba arkadaslar.. Uzun suredir siteyi takip ediyorum artik dayanamayip üye oldum .. 3 aylik evliyim evlendigimizden beri hic korunmadik .. bu ayda yumurtlama gunumde iliskiye girdik suan adetime 4 gun var ve bende 1 haftadir kasık agrilari alt karin bolgemde sızlama şeklinde bir agri ve dolgunluk var ayrica bir kac gundur goguslerimde fena agrilar var idrara cıkmamda sıklık basladı test yapsam cıkarmı cıkmazmı bu belirtilerle fazlami umutlaniyorum bilmiyorum ama adetime kadar nasil bekleyecegimde bilmiyorum.. sizce beklemelimiyim yoksa test yapmalimiyim :KK43:

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranızda. Öncelikle rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah hayırlı ve salih bi evlat. Test yapma mineltk çünkü benimde adetime 8 gün var bende de aynı belirtiler var şüphelenilen test yaptım dün akşam negatif çıktı. Yapsana negatif çıkar bence adetini geçmesini bekle ki sağlıklı sonuç alabilesin

Kızlarr nolur bana da yardımcı olun. Ben 5 aylık evliyim tam yumurtlama tarihi mi hesaplayıp 5 gun öncesinden başlayıp 2 gün sonrasına kadar iki gün arayla bebis yapmak için uğraştık eşimle yumurtlama tarihim 9 Şubat idi. 24inde adet olmam gerekiyor ama beni çok şaşırtan tek şey göğüslerim patlatacak gibi ne dokunabiliyorum ne uzanabiliyorum o kadar ağiriyor ve sistiki dizlerim sürekli uyusup ağrıyor baş ağrısı ve bel ağrısı çok fazla bi iki gün öncesine kadar kaşık agrisindan dayanamiyodum adet olcakmis gibi sürekli batma vardı. Dün akşam test yaptım negatif. Catliyorum meraktan ne yapmaliyim sizce hamismiyim

Kızlarr nolur bana da yardımcı olun. Ben 5 aylık evliyim tam yumurtlama tarihi mi hesaplayıp 5 gun öncesinden başlayıp 2 gün sonrasına kadar iki gün arayla bebis yapmak için uğraştık eşimle yumurtlama tarihim 9 Şubat idi. 24inde adet olmam gerekiyor ama beni çok şaşırtan tek şey göğüslerim patlatacak gibi ne dokunabiliyorum ne uzanabiliyorum o kadar ağiriyor ve sistiki dizlerim sürekli uyusup ağrıyor baş ağrısı ve bel ağrısı çok fazla bi iki gün öncesine kadar kaşık agrisindan dayanamiyodum adet olcakmis gibi sürekli batma vardı. Dün akşam test yaptım negatif. Catliyorum meraktan ne yapmaliyim sizce hamismiyim

tıpatıp aynı durumlarda bendede var. bende 25inde adeti bekliyorum test negatif çıkar henüz varsa bile. kanda belki çıkar ama adetini bekle bence. ben beklemeyi düşünüyorum gecikirse kan vermeye gideceğim. şimdiden idrarda negatif çıkma olasılığı yüksek olduğundan varsa bile moralini boşuna bozma

Kizlar adetime 3 gun kala kan testi yaptim bhcg 0.33 cikti erken mi yaptim sizce ?? Boyle sonuc cikip sonra hamile oldugunu ogrenen varmi acaba ??

Merhaba arkadaslar.. Uzun suredir siteyi takip ediyorum artik dayanamayip üye oldum .. 3 aylik evliyim evlendigimizden beri hic korunmadik .. bu ayda yumurtlama gunumde iliskiye girdik suan adetime 4 gun var ve bende 1 haftadir kasık agrilari alt karin bolgemde sızlama şeklinde bir agri ve dolgunluk var ayrica bir kac gundur goguslerimde fena agrilar var idrara cıkmamda sıklık basladı test yapsam cıkarmı cıkmazmı bu belirtilerle fazlami umutlaniyorum bilmiyorum ama adetime kadar nasil bekleyecegimde bilmiyorum.. sizce beklemelimiyim yoksa test yapmalimiyim :KK43:
Canim insallah süphelerinde haklisindir insallah gebesindir bende bu ay cok degisik seyler yasadim adetim gecikti ki normal de üc dört gün önce lekelenme baslardi bu ve buna benzer seyler gögüs uclarimda agri sizlama oldu bikac gün ama ne yazikki bu belirtiler yine bos cikti ben yumurtlama gününden filan pek anlamiyorum bide cikolata kisti problemim oldugu icin adetlerimde dengesiz o yüzden iki günde bir iliskiyle deniyecem bu ayi insallah olur bu sefer.Rabbim isteyen herkese versin insallah senin belirtilerinde gebelik gibi ama seni umutlandirmak istemem test icinde adet tarihinin gecmesini bekle bence erken yapildiginda cikmaz bence

malesef tatlım bugün bende oldum bende çok umutlanmıştim ama biraz farklı geliyo açık kırmızı ve sıvı birde normalde ben ağlarım adetm ilk günü ağrılarım dan bugün allah şükür çok iyim bilmiyorum neden böyle oldu
ben 5 aylık evliyim bu ikinci ay hamile sanıp sonra regl oldum bakalım hakkımız da hayırlısı inşallah tez zamanda sağlıklı bi bebek nasip eder ikimize de ve tum isteyenlere
Amin canim insallah olsun kafana takma olur Allahin izniyle benim adetim bitti hemen yeni ay icin calismalara basliyacam Rabbim herseyin hayirlisi ni versin insallah bu ay tutar subat ayida bitmek üzere bikac ay daha deneyip sonra denemelere mecbur ara vermeliyim insallah olur bu bikac ay icinde

:KK46:Kizlar herkese iyi geceler bu ay ilk kez gebelik belirtilerinden yasayanlardanim adet ggunum gecmez uzere kasiklarimda sinsi bi sizlama agri goguslerumde asiri sislik agri ve zaman zaman sari akinti oluyo henuz tecrubesizim ilk cocugum olacak sizce hamilelik varmidir ? Cevaplarinizi bekliyorum lutfenn:110:

Kızlar iyi geceler adetime daha 1.5 hafta var midem kötü die evde test vardı öylesine yaptım silik bi çizgi çıkınca 2. Farklı marka test alıp yaptım sizce nedir bukadar erken çıkarmı erken gebelik testide değil normal test ve hemen çıktı 2.çizgi daha önce 2 3 gün beklediği halde çıkmazdı sizce nedir kafam çok karıştı o_O:KK64:

Eklentiler

• 20160220_033529.jpg
    20160220_033529.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 406
Canim insallah süphelerinde haklisindir insallah gebesindir bende bu ay cok degisik seyler yasadim adetim gecikti ki normal de üc dört gün önce lekelenme baslardi bu ve buna benzer seyler gögüs uclarimda agri sizlama oldu bikac gün ama ne yazikki bu belirtiler yine bos cikti ben yumurtlama gününden filan pek anlamiyorum bide cikolata kisti problemim oldugu icin adetlerimde dengesiz o yüzden iki günde bir iliskiyle deniyecem bu ayi insallah olur bu sefer.Rabbim isteyen herkese versin insallah senin belirtilerinde gebelik gibi ama seni umutlandirmak istemem test icinde adet tarihinin gecmesini bekle bence erken yapildiginda cikmaz bence
Ahhh canım malesef hastalandimm... evet bu ay cook umutluydum bariz acık belirtilerim vardi fakatt umutlarim bosa cikti .. sanirim cok takiyoruz beynimizde bitirmemiz lazim bu ayyy hic dusunmicem yumurtlama gunumu hesaplamicam sadece cocuk yapmak icin esimle birlikte olmicam bormal dogal siradan zamanlarda istedigim zaman birlikte olucam.. cunku cocuk istedigimiz icin bir odevmis gibi surekli gunler hesaplyoruz ay gunu geldi diyip kosa kosa gidip yapuoruz ... dusunmeyip takmasak hamile kaliriz valla :))

Kızlar iyi geceler adetime daha 1.5 hafta var midem kötü die evde test vardı öylesine yaptım silik bi çizgi çıkınca 2. Farklı marka test alıp yaptım sizce nedir bukadar erken çıkarmı erken gebelik testide değil normal test ve hemen çıktı 2.çizgi daha önce 2 3 gün beklediği halde çıkmazdı sizce nedir kafam çok karıştı o_O:KK64:
meraba Bence henuz daha cok yeni hamilelik canim arastirdiklarima gore

Canimm bence daha cok erken bence adetin gecikince testi tekrarla o zaman daha saglikli bir sonuc alirsin.. Rabbim gonlune göre verain insallah.. hayirli gunler

:KK46:Kizlar herkese iyi geceler bu ay ilk kez gebelik belirtilerinden yasayanlardanim adet ggunum gecmez uzere kasiklarimda sinsi bi sizlama agri goguslerumde asiri sislik agri ve zaman zaman sari akinti oluyo henuz tecrubesizim ilk cocugum olacak sizce hamilelik varmidir ? Cevaplarinizi bekliyorum lutfenn:110:
Tatlim ayni belirtileri bu ay bende yasadim 3 aylik evliyim benimde ilk bebegim olcagi icin cok heycanli ve hevesliyim fakat heveslenmeme ragmen malesef adet oldum senin adetine ne kadar var acaba eger daha varsa bekle 1 kac gun geciktiysen 1 hafta gecikmeyi bekle ve kan testi yaptir bana doktorum adetten 1 hafta sonra test yapmanin daha saglikli oldugunu soyledi

Tatlim ayni belirtileri bu ay bende yasadim 3 aylik evliyim benimde ilk bebegim olcagi icin cok heycanli ve hevesliyim fakat heveslenmeme ragmen malesef adet oldum senin adetine ne kadar var acaba eger daha varsa bekle 1 kac gun geciktiysen 1 hafta gecikmeyi bekle ve kan testi yaptir bana doktorum adetten 1 hafta sonra test yapmanin daha saglikli oldugunu soyledi
Canim hesabima gore iki gun gecti adetim hala olmadim ve hic olacakmisim gibide hissetmiyorum kendimi belirtilerde bi durup bi basliyo en belirgin gögüslerim sis ve sizi var bir kac gun daha beklemeyi dusunuyorum belkide psikolojik olabilir bilmiyorum hakkimizda hayirlisi

Valla hamile olup adetten once ogrenende var adetinden 10 gun sonrada ogrenen var boyle bir iki gun adetiniz gecikirmiydi yoksa ilk kez mi gecikiyor biraz daha bekleyip test yapin bence :)

Back