Merhaba kizlar, bende buralari cok okudum cokca da bilgilendim. Simdi 18 haftalik hamile bir kadin olarak sira bende:)
Gebeligin olustugu gunlerden itibaren herkesde degissede adet gunu gelip test yapana kdr aslinda bicok belirti veriyor vucudunuz. Yaniltici psikolojik de olabilir ama bnde benimkileri paylasiyorum.
Son sat tarihim 22 ekimdi. Buna ve gebelik haftasina gore 7 kasimda bnm bal kopugum rahmime dusmus olmali. 10 kasimda isyerindekide 10 kasim toreninden hatirliyorum nide bulantisindan toren bitmeyecek gibi gelmisti. Normalde acken cok tatli yiyince fln bulanirdi ama ole bi durum yokken bid3 bu kdr uzun ilkkez oldu. He ama son olmadi malesef

ilkkez o gun acaba dedim...
Sonra bi mesai gunu cok ayakta kalmistim normalde hiperaktif ben saatlerce yuruyebilen ben cok yoruldum bu sefer uykum geldi :)
Sonra burada bi arkadasda yazmisti kuyruk sokumumda sacma tuhaf bi agri oldu yani durup dururken bi iki gun kdr surdu:)
Birde istah meselesi 50 kilo ben oglen is yerinin berbat yemeklerini bir yer oldum ekmekle banarak fln. Kiymali yemek yemezken en cok da severek bunlari yedim.
Adet gunu geldi catti. En kaliteli pahali testten yaptim silik cikti. Inanmadim acikcasi. 3gun snr 5tllik basit testten yaptim. Apacik oradaydi. Kipkirmizi olmustu 3 gunde:)
Sonra doktor alttan muayne ederek keseyi gordu. Septum oldugundan riskliydi ama dr yerinin iyi oldugunu soyledi. Smdilik cok sukur hersey yolunda.
Darisi basiniza....
Bu arada hamileligim cok zor geciyor. Mide bulantilari berbat birsey. Hele benim gibi 7×24 kusuyorsaniz. Hala daha da kusuyorum

sadece sabahlari 5 kez kusuyorum 3 kez kahvalti yapiyorum fln o inat ben daha inat... napalim bnmkide boyle... allah size tez zamanda kolay hamilelikler saglikli bebekler nasip etsin.