How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Erken hamilelik belirtileri

Hamileyseniz kasık ağrısı devamlı mı olur ara ara mı gelir bende bitmeyen bir ağrı var sanırım hamile değilim

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Adetten iki gün önce yaptığım testte hamile olduğumu öğrendim. Bazi belirtileri anlatacağım. Yumurtlamadan sonra 3 gün aşırı derecede kasık ve karın ağrısı oldu. Bi kaç kerede akıntım. Adete bi kaç gün kalada sağ göğüs ucumda sızlama vardı. Sonra ikisininde uçları sızlamaya başladı. Birde çok üşüyordum.ayaklarım ısınmıyordu. Üşüyüncede göğüslerimde iğnelenme gibi birseyler oluyordu.Midem şişmesine rağmen acıkmasamda sürekli birşeyler yiyordum. Bugün adet geçeli 3 gün oldu ama artık iştah falan kalmadı. Başlarda uykusuzluk çekiyordum sabah uyanamiuordum ama şimdi 6 gibi uyaniyorum. Zorakide olsa tekrar uyumaya çalisiyorum buna rağmen akşam üzeri aşırı derecede uykum oluyor. Unutmadan birde bel ve sırt ağrısı mutlaka oluyor.

Kızlar bugünlerde doğurganlık günlerim ilişki oldu.. sizce en erken ne zaman belirti olur ? Ne zaman test yapıym yada adet günü gelmeden belirti olmazmi

Kızlar bugünlerde doğurganlık günlerim ilişki oldu.. sizce en erken ne zaman belirti olur ? Ne zaman test yapıym yada adet günü gelmeden belirti olmazmi

Bence biraz daha bekle. Cunku ben adete 3 gun vardi test yaptim negatifti. Ertesi gün yaptim silik çizgi vardi yani pozitifti. Yaklasık idrarda 12 sonra belli oluyor.

Bence biraz daha bekle. Cunku ben adete 3 gun vardi test yaptim negatifti. Ertesi gün yaptim silik çizgi vardi yani pozitifti. Yaklasık idrarda 12 sonra belli oluyor.
Evet test erken yapmayı düşünmüyorum
12 gün var daha Catladigini hemen anlasam

Kizlar merhaba. Benimde bi sorunum var benimle ayni sikintiyi yasayan varmi merak ettim benim uterus bicornis var hemde tam bicornis cift rahim yani bu durumda olupta gebe kalan var m ben yaklasik bi yillik evliyim hic gebelik yasamadim yasayaniniz var mi?

Kizlar merhaba. Benimde bi sorunum var benimle ayni sikintiyi yasayan varmi merak ettim benim uterus bicornis var hemde tam bicornis cift rahim yani bu durumda olupta gebe kalan var m ben yaklasik bi yillik evliyim hic gebelik yasamadim yasayaniniz var mi?
Cift rahim gebelige engel degil diye biliyorum bir yıl olduysa hormonlariniza baktirin zaman kaybetmeyin

Muaynelerimde bana cift rahim dediler gebelige engel olmaz dedi bir kac doktor sordum hepsine

Muaynelerimde bana cift rahim dediler gebelige engel olmaz dedi bir kac doktor sordum hepsine
Bi bucuk ay sonra senemiz dolacak insallah gerek kalmaz ama kk da baktigim kadariyla gebe kalmada zorlaniyomus bicornisler insallah Allahim hepimize hayirli bebisler nasp eder

selam arkadaşlar ben 28 aralık ta kürtaj olmuştum 2,5 aylıktı bebeğim kalp atısı durdu testler sonucunda bende kanda pıhtılaşma çıktı şimdi bir daha gebe kalırsam ki deli gibi istiyorum mart ayında korunmayı bıraktım :) her gün kan sulandırıcı iğne vurulmam gerekecek..
kürtajdan sonra hamile kalan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi benim adetime 2 gün var hiç bir belirtim yok sadece 1 haftadır ara ara sol kasıgıma batmalar oluyor ve biraz bel agrım var kendimi umutlandırmak ta istemiyorum.. :KK43: 2 gebeliklerde belirtiler değişebiliyormuş..benzer şeyler yaşayan varmı

Merhaba,
Ben araniza yeni katildim.. Neredeyse 10 aylik evliyim. Ilk 8 ay dogum kontrol hapiyla korundum.. Gecen ay sonkez regl olduktan sonra korunmayi biraktim. Zira bekarken adet duzensizligim vardi, doktor polikistik over demisti.. Ve ben bu ay 5 gün geciktim.. Gebelik testi aldim ama korkuyorum yapmaya:)) ya yine duzensizlik sebebiyle gecikme varsa??? Bende de su belirtiler var, gece uyku arasi cok tuvalete cikma, bel agrisi,kasik agrisi, siskinlik, bacaklarim da cok sizliyor.. Ama bunlar benim ayni zamanda adet donemlerimde de gorunen belirtiler.. Bu yuzden korkuyorum. Tek farklilik sanki midemde bir baski var bu da ta bogazima kadar tikiyor gibi.. Ama ben yine umitlenmemek icin usuttum herhalde diyorum.. Gazimda cokk

Kizlar benim bu ay ilk defa ovulasyondan sonra artarak devam eden göğüs agrim oldu daha 9 gün. Var bata ama hassaslar baya ilk defa olunca garibime gitti böyle olup da hamile olduğunu ögrenen oldumu

Kızlar bu yumurtlama denen olay kaç gün sürer Allah aşkına biri cevap versin :KK43: Adet tarihime 10 gün var, yaklaşık da 4-5 gündür hafif ama sürekli çift taraflı kasık ağrım var. Acaba yumurtlama dönemimde miyim yoksa gebelik belirtisi midir ya da bu da psikolojik bir şey mi :KK43: Kafayı sıyırıcam artık :KK43: :KK43: :KK43:
Merhaba size bir sorum olacak

Ayın 7sinde adet olucam ama bebek bekliyorum psikolojik olarak mı bilmiyorum ama vücudumda değişiklikler var. Mesela goguslerim acıyor kasiklarima iki taraflı hafif ağrı oluyor. Ve çok istahim açıldı. Hamile kalmak istiyorum ama tabi ilk olacağı için bilgi sahibi değilim. Şimdiden çok teşekkür ederim

Back