• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri

Arkadaslar test sonucuna bakar mısınız kırmızı renk sonuna kadar gitmesi gerekmiyor mu adet më bir gün var birkaç gün öncede kahverengi leke geldi adet oldum sandım olmamışm lütfen bakar mısınız
Bu tek cizgi hamile olmadigini gösteriyo arkadasim ama erken yapmissin testi bikac gün daha gelmesse adetin tekrardan yap bende normalde subatin 7 sinde olmaliyim iki gün var bakalim sabirla bekliyecem üc bes gün yine hayal kirikligi olsun istemiyorum bazi belirtilerde yasadim bu ay ama yinede umutlanmak istemiyorum

Bu tek cizgi hamile olmadigini gösteriyo arkadasim ama erken yapmissin testi bikac gün daha gelmesse adetin tekrardan yap bende normalde subatin 7 sinde olmaliyim iki gün var bakalim sabirla bekliyecem üc bes gün yine hayal kirikligi olsun istemiyorum bazi belirtilerde yasadim bu ay ama yinede umutlanmak istemiyorum
benim de adet tarihim yedisi inşallah hamileyiz dir ya çok umutlanmıştim

benim de adet tarihim yedisi inşallah hamileyiz dir ya çok umutlanmıştim[/QUOT
Amin insallah Arkadasim karnimda cok hafif bi agri var korkuyorum hasta olmaktan sık sık lavaboya gidip bakiyorum insallah bu ayda kirmizi kart görmeyiz.benim normal de üc bes gün önce gelmeye baslardi lekeler su anda henüz bisey yok acabami diyorum ama bi yandanda kist problemim var ondanda olabilir en iyisi beklemek bakalim hakkimizda hayirlisi

Merhaba arkadaslar.bizde bir bucuk sene ugrastik. Sonunda o mutlu haberi aldik.darisi tum bekleyenlerin basina.gelelim belirtilere. Herkesin bunyesi farklidir ama bende hic akinti olmadi.mide bulantisi,bas donmeside olmadi. Sadece goguslerimin agrisi birturlu gecmedi.normalde adetime bir iki gun kala agri gecerdi. Ama bu defa hic gecmedi. Bir tek ondan suphelenmistim.
Allah isteyen tum herkesin gobislerini bebekle doldursun Insallah :)

Merhaba arkadaslar.bizde bir bucuk sene ugrastik. Sonunda o mutlu haberi aldik.darisi tum bekleyenlerin basina.gelelim belirtilere. Herkesin bunyesi farklidir ama bende hic akinti olmadi.mide bulantisi,bas donmeside olmadi. Sadece goguslerimin agrisi birturlu gecmedi.normalde adetime bir iki gun kala agri gecerdi. Ama bu defa hic gecmedi. Bir tek ondan suphelenmistim.
Hayırlı olsun canm Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Tedavi oldun mu bu süreçte yoksa kendiliğinden mi oldu

Teşekkür ederim canim.Amin Insallah. Uc defa asilama yaptirdik. Ucuncude oldu Allaha sukur. Iki yumurtam gelismisti ikiside ayni gun dollenmis:)kismet:)
Cok onemli bir sorununuz yoksa ve olmuyosa bebek, tup bebek tedavisinden once asilama yaptirmanizi tavsiye ederim. Hem maddi acidan hem zaman hemde kullanilan ilaclar acisindan daha avantajli.
Test yapmaya korkardim bende artik negatif gormek istemiyodum.cok uzuluyordum. Sizleri o yuzden cok iyi anliyorum. Ama merak etmeyin.icinizi ferah tutun. Elbet kavusacaksiniz bebislerinize

Merhaba arkadaslar. Çatlatma ignesini vurulali 8 gun oldu. Bugun karnim agrıyor kasıklarimada agri giriyor ara ara. Adetmi olucam sizce cok korkuyorum moralim cok bozuldu

merhaba arkadaslar benimde tecrubeli arkadaslara sorum olacak. normalde adetime 10 gun kala falan gogus ve bel agrilarim cok olurdu ama bu ay yumurtlama doneminden itibaren cok gogus agrim var adetime 5 gun falan var ve hala agrilarim gecmedi aksine artiyor gun gectikce ve asiri sis ve sert ayni zamanda bu bir hamilelik belirtisi olabilirmi bilemiyorum gebelik testi icinde erken yapilmiyor kafam karisti iyice varmi bilgisi olan

Teşekkür ederim canim.Amin Insallah. Uc defa asilama yaptirdik. Ucuncude oldu Allaha sukur. Iki yumurtam gelismisti ikiside ayni gun dollenmis:)kismet:)
Cok onemli bir sorununuz yoksa ve olmuyosa bebek, tup bebek tedavisinden once asilama yaptirmanizi tavsiye ederim. Hem maddi acidan hem zaman hemde kullanilan ilaclar acisindan daha avantajli.
Test yapmaya korkardim bende artik negatif gormek istemiyodum.cok uzuluyordum. Sizleri o yuzden cok iyi anliyorum. Ama merak etmeyin.icinizi ferah tutun. Elbet kavusacaksiniz bebislerinize
Canim sorunun neydi senin

Tatlim bizim sebepsiz kisirlik demisti doktor ama esimin ileri hizli spermleri biraz dusuktu.asilamada gereginden fazla hizlandirdiklari icin sorunsuz atlattik.uzun sure olmayinca zaten yastan dolayi daha fazla beklemedik asilama yaptirdik

Slm Nurseda adet tarihim 7 si demistin oldunmu onu merak ettim ben daha olmadim insallah bu gecikme gebelik belirtisidir test aldim ama yapmadim yine hayal kirikligi yasamak istemiyorum
yok canım olmadım daha dün akşam çok fenalastm yemek yerken başım döndü midem ağzıma geldi hastaneye gittik test yaptılar negatif ama ben hamile olmuş olsam daha 9. gün test çıkma ihtimali çok düşük ve bugün sabah 6 da kalktım baş dönmësi mide bulantısı oldu çok kötü gün içinde ara ara tekrarladı suan bile var ne bilim inşallah hamilelik ten dır birde şu karbonat ı denemiştim köpurmëmisti bugün sabah yaptım köpurdu umut işte normal de hamilelik beklemiyordum ben ama ilişkiden 6 gün sonra kahverengi leke olmasi ve sürekli adet olacak gibi kasık bel ağrıları olmasi göğüs ağrısı falan adetim gecikince şüpheye düştüm şimdi de çok sabırsız oldum sürekli araştıryorm allahım isteyenlere nasip etsin zormuş gerçekten

yok canım olmadım daha dün akşam çok fenalastm yemek yerken başım döndü midem ağzıma geldi hastaneye gittik test yaptılar negatif ama ben hamile olmuş olsam daha 9. gün test çıkma ihtimali çok düşük ve bugün sabah 6 da kalktım baş dönmësi mide bulantısı oldu çok kötü gün içinde ara ara tekrarladı suan bile var ne bilim inşallah hamilelik ten dır birde şu karbonat ı denemiştim köpurmëmisti bugün sabah yaptım köpurdu umut işte normal de hamilelik beklemiyordum ben ama ilişkiden 6 gün sonra kahverengi leke olmasi ve sürekli adet olacak gibi kasık bel ağrıları olmasi göğüs ağrısı falan adetim gecikince şüpheye düştüm şimdi de çok sabırsız oldum sürekli araştıryorm allahım isteyenlere nasip etsin zormuş gerçekten
Ayyy insallah hamilesindir canim bende daha olmadim dün test yaptım tek cizgi ama normal de adet tarihim den üc dört gün önce lekelenme baslardi bugun 9 subat hala bisey yok bende testi erkenmi yaptim diyorum ama bilmiyorum üc bes gün daha bekliyecem tekrar yapicam testi olmassa da doktora gidecem senin belirtilerinde baya gebelik belirtileri gibi canim insallah gebesindir bende öyle mide bulantisi filan yok bakalim Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah

Hayırlı olsun canm Rabbim kucağına da almayı nasip eder inşallah.

Merhaba kızlar yazdıklarınızı okudum bende aranıza katılmak istedim benim adetim bugün itibariyle 7 gün geçti ve ara ara baş dönmesi oluyo bulantim yok sadece iştah açılması var goguslerim şiş beyaz akıntı oluyo eşimin dikkatini çekti 3 gün önce test yaptım fakat negatif çıktı ama hala adet olmadım yarın sabah tekrar yapicam hakkımızda hayırlısı olsun

bende bekliyecem canım cumartesi ye kadar adet olmazsam kan testi yaptırcam beni haberdar et sende inşallah hamileyiz dir ya Rabbim ol derse olur hiç bir şey engel olamaz
Benim bu ayda olmadi canim yine hüsran kirmizi karti gördük yine hayret ediyorum ama neden gecikti ve belirtiler filan da beni sasirtti ama kismet kist problemim de olunca dengem bozuldu heralde artik kismet gelecek aya ben kacirdim bu ay insallah sen gebesindir canim

Benim bu ayda olmadi canim yine hüsran kirmizi karti gördük yine hayret ediyorum ama neden gecikti ve belirtiler filan da beni sasirtti ama kismet kist problemim de olunca dengem bozuldu heralde artik kismet gelecek aya ben kacirdim bu ay insallah sen gebesindir canim
malesef tatlım bugün bende oldum bende çok umutlanmıştim ama biraz farklı geliyo açık kırmızı ve sıvı birde normalde ben ağlarım adetm ilk günü ağrılarım dan bugün allah şükür çok iyim bilmiyorum neden böyle oldu

Back