• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri

Arkadaşlar sabah ve akşam tahlil yaptım bir bakım ya yarın kan testi yaptırcam, bir de parlodel kullanmıştım ondan mı 10 gün geciktim acaba

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    77,1 KB · Görüntüleme: 340
Selam arkadaşlar benim adet gecikelide iki gün oldu adet bir gün öncesi idrar test negatif çıktı yarın da olmazsam test tekrarlayacagim benim belirtilerim de;
Benim kasık batması var ara ara vajina üstü ağrı giriyor
Sağ gogusume usten usten ağrı sancı giriyor
Mide yanması,baş ağrısı,bel ağrısı var
Ama goguslerimde degisiklik yok
Vajinaya alttan alta arada batma geliyo oturamiyorum hatta
Kokusuz akıntım var bir kerede ilk defa uzayan bir akıntım oldu
Var mı benim gibi olan
Bendede suan ayni belirtiler var adet gunumu bekliyorum dort gozle hadi hayirlisi olsun

Arkadaşlar sabah ve akşam tahlil yaptım bir bakım ya yarın kan testi yaptırcam, bir de parlodel kullanmıştım ondan mı 10 gün geciktim acaba
Slm canım benim testımde böyle sılık çıkmıştı ve ertesı gün kan testi yaptıgımda hamile olduğunu ogrenmiştim adetımde4gun geçmişti.hatta senın testınden çok daha silikti benimki.inşallah hamilesindir.Allah isteyen herkese versin.sonucu oğrenınce yaz lütfen.

S
Slm canım benim testımde böyle sılık çıkmıştı ve ertesı gün kan testi yaptıgımda hamile olduğunu ogrenmiştim adetımde4gun geçmişti.hatta senın testınden çok daha silikti benimki.inşallah hamilesindir.Allah isteyen herkese versin.sonucu oğrenınce yaz lütfen.

Saat 10 da öğrenicem oy cok heyecanlı zaman gecmiyor

Söz vermiştim kendime yazacagım diye yazıyorum. Hiç bir belirti yoktu. Sadece çok uyukladım. Hele akşamları gözümü açamıyordum. Erkenden uyuyup kalıyordum. Tek belirtis bu oldu. Haricinde hiç bir belirti olmadı

Kızlar aylarca buraya girdim nerde ne kadar konu açılmış tüm hamilelik belirtisi konularını inceledim :KK47: sonunda hamile kaldim bende oluşan belirtileri yaziyim bi hayrim dokunsun istedim

Ilk hamileligimde (bebeğimi 5 aylık ölü doğum yaptım) en büyük belirti kuyruk sokumu ağrısıydi annemde de öyle olurmuş bide göğüslerim inanılmaz şişti dokunamiyodum sütyen takamiyodum başka belirti olmadı
Şimdi hamileliği çok istedim üstüne düştüm olmadı vazgeçtim dediğimde oldu
Yine goguslerim şişti acıyo ilk defa kasiklarimda batma tarzı ağrılar oldu akıntım başladı süt beyaz veya renksiz kokusuz her an adet olcam gibi kasiklarimda dolgunluk hissi var belim ağrıyo inanılmaz derece iştahım arttı herkes hamilesin diyodu kirpiklerim değişti bakışlarım hamile gibi olmuş annem öyle diyodu bide göbekte çizgi baya kendini belli etmiş bugün fark ettim :nazar:
Allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin:KK46:

Merhaba arkadaslar benim adetime 6 gun var ama ben 1 haftadir kasik agrisi bel agrisi cekiyorum gohuslerimde de agri var daha onceki gebeligimde bole olmamisti hic migde bulantim falan yok sadece cok acikiyorum ve surekli yoruluyorum suan kizim 12 aylik ve ben cok heycanliyim ama test falan yapmadim bekliyorum burda yazanlari okudum beni baya heycanlandirdi dogrusu ins hamisimdir cok istiyorum cunku

Arkadaşlar hamile olduğumu söylemiştim ama ne yazık ki düşük oldu :( pazartesi coraspin içmiştim aynı gün akşam karnım ağrıdı leke oldu salı ağrı arttı kanama oldu ve çarş doktora gttğmde düştüğünü söyledi, ilaçtan mı dye de düşünmüyo değilim
Bir de bacağımın arkasında kanama olmuş varis gibi bilemedim :((

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    53,2 KB · Görüntüleme: 367
Bende bebis isteyenlerdenim sizin gibi Arkadaslar Rabbim isteyen herkese versin insallah su mübarek Cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine.Bende cikolata kisti var ama yinede umutluyum vücudum da bikac degisiklik bana acaba mi dedirtiyo gögüs uclarimda özelliklede sol gögüs te sizi yogun akinti ve bikac gündür tuhaf ama vajinadan gelen sivi su gibi bisey ic camasirimi islatiyo anlam veremedim bi türlü benim durumumu yasayan varmi arkadaslar yoksa bosuna mi umutlaniyorum offf of belkide kistden dolayi yasiyorum bunlari bilmiyorum insallah hayirli bi sebebden yasiyorum dur bu degisiklikleri

Kızlar bu sevincimi sizlerle hem paylaşmak hemde size umut olmak için yazıyorum sağ tarafta 5.5 cm çikolata kistim vardı 2 ay denedik bebek olmadı ama allahın izni ile bu ay tuttundu bebeğim 5 haftalik hamileyim ilaç doktor elbet gerekli ama herseyden önce allaha siginin allah ol derse olur ve allaha samimiyetle Rabbimin güzel isimleri ile yakarın her cuma günü 1000 defa ya evvel ismini çekip Rabbim e yakarin Rabbim ol dedikçe hersey olur reglime 1 gun olmasina ragmen hem idrarda hemde kanda gebeligim cikti dilerim Rabbim hepinize hayırlı bebekler nasip etsin
Merhaba Arkadasim senin adina cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah bebisini cikolata kisti deyince dikkatimi cekti bende cocuk istiyorum ve benimde sag tarafda 5 cm lik cikolata kisti var kistle hamilelik nasil gidiyo zorlaniyomusun bebise zarari varmi bide küçülme filan oldumu bana dr.ameliyat dedi ama bende bebek icin deneme yapiyorum biraz anlatirsan cok ama cok sevinirim simdiden tesekkürler

Selam herkese. .. ben de 2 kez hamilelik yaşadım ama malesef 2 bebeğim de düştü. Belirtilerim sol kasıkta batma şeklinde ağrı, belirgin bir bacak ağrısı, ve ağzımda metalil bir tat. Bu tat değişikliği 2 gebelikte de çok erken oldu. Ordan anlamıştım gebe olduğumu. Ve şu anda da bu belirtilerin hepsi var. Umarım hamileyimdir ama olsam bile sevinemiyorum . Yine düşük yapmaktan çok korkuyorum tabi. Önemli olan sağlıklı gebelik geçirmek.

Arkadaslar test sonucuna bakar mısınız kırmızı renk sonuna kadar gitmesi gerekmiyor mu adet më bir gün var birkaç gün öncede kahverengi leke geldi adet oldum sandım olmamışm lütfen bakar mısınız

Eklentiler

• 20160205_203012.jpg
    20160205_203012.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 322
Back