- Konu Sahibi pudraskina
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede suan ayni belirtiler var adet gunumu bekliyorum dort gozle hadi hayirlisi olsunSelam arkadaşlar benim adet gecikelide iki gün oldu adet bir gün öncesi idrar test negatif çıktı yarın da olmazsam test tekrarlayacagim benim belirtilerim de;
Benim kasık batması var ara ara vajina üstü ağrı giriyor
Sağ gogusume usten usten ağrı sancı giriyor
Mide yanması,baş ağrısı,bel ağrısı var
Ama goguslerimde degisiklik yok
Vajinaya alttan alta arada batma geliyo oturamiyorum hatta
Kokusuz akıntım var bir kerede ilk defa uzayan bir akıntım oldu
Var mı benim gibi olan
Slm canım benim testımde böyle sılık çıkmıştı ve ertesı gün kan testi yaptıgımda hamile olduğunu ogrenmiştim adetımde4gun geçmişti.hatta senın testınden çok daha silikti benimki.inşallah hamilesindir.Allah isteyen herkese versin.sonucu oğrenınce yaz lütfen.Arkadaşlar sabah ve akşam tahlil yaptım bir bakım ya yarın kan testi yaptırcam, bir de parlodel kullanmıştım ondan mı 10 gün geciktim acaba
Canim cok net buyuk ihtimalle pozitif maşallah inşallah kandada görürsün pozitifiArkadaşlar sabah ve akşam tahlil yaptım bir bakım ya yarın kan testi yaptırcam, bir de parlodel kullanmıştım ondan mı 10 gün geciktim acaba
İnşallah canım ya senin ne zaman batBendede suan ayni belirtiler var adet gunumu bekliyorum dort gozle hadi hayirlisi olsun
Slm canım benim testımde böyle sılık çıkmıştı ve ertesı gün kan testi yaptıgımda hamile olduğunu ogrenmiştim adetımde4gun geçmişti.hatta senın testınden çok daha silikti benimki.inşallah hamilesindir.Allah isteyen herkese versin.sonucu oğrenınce yaz lütfen.
Bence. Hamilesin şimdiden gozyn sydınS
Saat 10 da öğrenicem oy cok heyecanlı zaman gecmiyor
5 gunum var suanİnşallah canım ya senin ne zaman bat
Hımm varmış senin benim uc gün geçti bugün yapıcam test hayırlısı olsun inşallah5 gunum var suan
Ne guzel gozunuz aydinn cok sevindimm ☺☺Arkadaşlar kan testim bugun sonuclandı 620 çıktı hamileymişim şok
Kızlar aylarca buraya girdim nerde ne kadar konu açılmış tüm hamilelik belirtisi konularını inceledim sonunda hamile kaldim bende oluşan belirtileri yaziyim bi hayrim dokunsun istedim
Ilk hamileligimde (bebeğimi 5 aylık ölü doğum yaptım) en büyük belirti kuyruk sokumu ağrısıydi annemde de öyle olurmuş bide göğüslerim inanılmaz şişti dokunamiyodum sütyen takamiyodum başka belirti olmadı
Şimdi hamileliği çok istedim üstüne düştüm olmadı vazgeçtim dediğimde oldu
Yine goguslerim şişti acıyo ilk defa kasiklarimda batma tarzı ağrılar oldu akıntım başladı süt beyaz veya renksiz kokusuz her an adet olcam gibi kasiklarimda dolgunluk hissi var belim ağrıyo inanılmaz derece iştahım arttı herkes hamilesin diyodu kirpiklerim değişti bakışlarım hamile gibi olmuş annem öyle diyodu bide göbekte çizgi baya kendini belli etmiş bugün fark ettim
Allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
Merhaba Arkadasim senin adina cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah bebisini cikolata kisti deyince dikkatimi cekti bende cocuk istiyorum ve benimde sag tarafda 5 cm lik cikolata kisti var kistle hamilelik nasil gidiyo zorlaniyomusun bebise zarari varmi bide küçülme filan oldumu bana dr.ameliyat dedi ama bende bebek icin deneme yapiyorum biraz anlatirsan cok ama cok sevinirim simdiden tesekkürlerKızlar bu sevincimi sizlerle hem paylaşmak hemde size umut olmak için yazıyorum sağ tarafta 5.5 cm çikolata kistim vardı 2 ay denedik bebek olmadı ama allahın izni ile bu ay tuttundu bebeğim 5 haftalik hamileyim ilaç doktor elbet gerekli ama herseyden önce allaha siginin allah ol derse olur ve allaha samimiyetle Rabbimin güzel isimleri ile yakarın her cuma günü 1000 defa ya evvel ismini çekip Rabbim e yakarin Rabbim ol dedikçe hersey olur reglime 1 gun olmasina ragmen hem idrarda hemde kanda gebeligim cikti dilerim Rabbim hepinize hayırlı bebekler nasip etsin