• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri

arkadaşlar ıyı aksamlar benım adet olma tarıhım 16 sı esımle ger cekme yontemıyle ılıskıye gırıyorduk yumurtalama donemınde korunmasız ılıskıye gırdık ve gırdıgımız gun sabahı bel agrısı karın agrısı ya cok usuyorum ya da ayaklarımdan ates fıskırıyor bırdeasırı bacaklarım agrıyor sızce hamılelık gıbı bır sey soz konusu olabılırmı

Kizlarr adetimë 2 gün var akintim kesilmedi ama..göğüslerim çok şişti , istahim cok acildi ve idrarimda da tortular var hamilelik testi negatif çıktı :( hala umut var mı sizce :110::KK17:

[QUOTcileksu, post: 39739350, member: 663025"]Yapsan bi baksan iyi olur.ben durmadim meraktan yaptim☺bugunde gittim 4385 çıktı beta hcg ☺[/QUOTE]
Malesef adet oldum ya:((

benmde adetime 5 gun var kasiklarim agriyo belim agriyo ve istahim cok acildi cok merak ediyorum acaba hamilemiyim

benmde adetime 5 gun var kasiklarim agriyo belim agriyo ve istahim cok acildi cok merak ediyorum acaba hamilemiyim

Bende aranıza yeni katılanlardanım 21 yaşındayım evleneli 9ay oldu çocuk düsünmüyoduk ilk önce evliliğe alışmak tadını çıkarmak istedik gezmelerimizin ama şubatın 13 ünde ne zaman olacağını bilmediğimiz bebeğimiz için ilk adımı atmış bulunmaktayız :) iki gündür mide yanmalarım bulantılarım (kusma yok) karın ağrılarım bacaklarımda inanılmaz ağrılar kasıklarımda inanılmaz bir şekilde bıçak saplar gibi ağrılarım oluyor baş ağrılarım belirtilerden hepsi geçiyor ama söyle bir durum var ki 5 aydır adet görmüyorum doktora gittim 1 değil 3 doktora gittim ilk defa adet görememe yaşıyordum çünkü ilişki olmadan önce doktora gittiğimde doktor yeni evli olmama esimle eşimin işinden dolayı ailelerimizden akrabaları mızdan uzakta olmamıza evden dışarı çıkamama ve yeni evliliğin stresine bağladı çünkü gebe kalmama hiçbir engel olmadığını söyledi acaba adet göremememde gebeligime engel mi onu düşünüyorum sonuçta adet dönemide yumurtalıklarla ilgili bana yardımcı olur musunuz lütfen bu bebeği çok istiyorum çünkü yalnız kalmaktan sıkıldım ihtiyacım var bebeğime ;(

Merhaba,
BAT'a sadece iki gün var ama pek bir belirtim yok gibi..Yalnız yorgunluk ,uyku hali ve hafif sırt ağrısı, bir de karnımda çok nadir batma gibi ağrılar (1-2 saniyelik) Normal mi bunlar yoksa belirtiye yormalı mıyım sizce ?
Bu ay artık söz verdim kendime adet tarihim geçmeden ne kan tahlili ve idrar testi yaptırmak yok :)
Bakalım ...

Kizlar merhaba hepinize:KK69:
Bende bi kac gundur takip ediyorum sizi umarim bende bu ay buraya mutlulugumu yazar we sizinle paylasirim gecen ayki adetim 15 subatti son 10 gundur cesitli belirtiler yasiyorum ama bu isler belirtiyle olmuyormus anladim gunume 5 gun war hicbir zaman duzenli adet olmadim hep bi gun gecikmesi one gelmesi olmustur iki kere idrar testi yaptim gecirdigimiz 4 gun icinde ikiside cok silik cikti simdi 5 gunum war sanki her an adet olacam kasiklarima agri girio bakcaklrim sizliyo ayni zamanda istahim cok acildi sabahlari uyandigimda migdem bulanio we bazen uykudan migdem bulanarak uyaniyorum we cok halsizim kizlar umutlanmak istemiom ama napacagimida bilmiyorum esim silik cizgilere guwenerek artik babalik bile yapmaya basladi umarim esiminde benimde umutlarimiz bosa cikmaz:KK16:

Gunlerimiz ayniymis canim bakalim hayirlisiyla ikimizde anne oluruz insallah bu ay test yaptin mi hic simdiye kadar idrar weya kan testi

Gunlerimiz ayniymis canim bakalim hayirlisiyla ikimizde anne oluruz insallah bu ay test yaptin mi hic simdiye kadar idrar weya kan testi
yok hic yapmadim ama yarin galiba evde idrar testi yapicam insallah ikimizde hayirlisiyla anne oluruz

Kizlar icinizde hamile oldugunu ogrenmeden migde agrisiyla yanmasi we ciddi derecede agiz kurulugu yasayan oldumu tum belirtilerin ustune bide bu eklendi umutlanmak istemiyorum ama elimdede deil yasayan warsa yardim edin bana lutfennn:KK17:

Kizlar icinizde hamile oldugunu ogrenmeden migde agrisiyla yanmasi we ciddi derecede agiz kurulugu yasayan oldumu tum belirtilerin ustune bide bu eklendi umutlanmak istemiyorum ama elimdede deil yasayan warsa yardim edin bana lutfennn:KK17:
Bendede aynı belirtilerden var bugün aksama doğdoğru test yaptım negatif çıktı gerçi idrar testi sabah ilk idrarla yapılması daha iyimis bende şuan bile var iki gündürde istifra ediyorum yanmasıda cabası.s Allah yardımcımız olsun

Bendede aynı belirtilerden var bugün aksama doğdoğru test yaptım negatif çıktı gerçi idrar testi sabah ilk idrarla yapılması daha iyimis bende şuan bile var iki gündürde istifra ediyorum yanmasıda cabası.s Allah yardımcımız olsun
Kac gunun war canim adetine senin?

Ben 5 aydır adet göremiyorum bazı sorunların stresi yüzünden o yüzden belirli bi adet tarihin yok ama ilk ilişkiye gireli yarın tam 1 ay oluyo olmaz mi belli :KK43:
Belki ilk iliskinde deilde bi sonrakilerde tutmustur canim sikma canini sabredecez napalim doktora gitmedin mi adet duzensizligi icin bende once oyleydim ewlendigimden beri cok sukur adetlerim duzenli gitmedigim doktor kalmamisti ama hep hicbisey yok diolardi bazilari ise polikistik ower diyodu ben 7 ay olmadigim gunleri bilirim genc kizligimi dogum kontrol haplariyla berbat bi sekilde gecirdim bu yuzden ama en sonunda biraktim ilaci doktoru once bi sogan kuru yaptim sonra kaplicaya gittim yawas yawas duzelmeye basladi adetim her ay adetime 1 hafta kalasiya adacayi icmeye basladim cok sukur duzeldi canim insallah hamilesindir bu ay ama degilsen tawsiye ederim sogan kuru we adacayini denemeni ama hazir olanlardan degil taze dal dal olanlardan al ic cok faydasini gordum ben

Belki ilk iliskinde deilde bi sonrakilerde tutmustur canim sikma canini sabredecez napalim doktora gitmedin mi adet duzensizligi icin bende once oyleydim ewlendigimden beri cok sukur adetlerim duzenli gitmedigim doktor kalmamisti ama hep hicbisey yok diolardi bazilari ise polikistik ower diyodu ben 7 ay olmadigim gunleri bilirim genc kizligimi dogum kontrol haplariyla berbat bi sekilde gecirdim bu yuzden ama en sonunda biraktim ilaci doktoru once bi sogan kuru yaptim sonra kaplicaya gittim yawas yawas duzelmeye basladi adetim her ay adetime 1 hafta kalasiya adacayi icmeye basladim cok sukur duzeldi canim insallah hamilesindir bu ay ama degilsen tawsiye ederim sogan kuru we adacayini denemeni ama hazir olanlardan degil taze dal dal olanlardan al ic cok faydasini gordum ben
Ben uç doktora gittim hepside sağlam doktorlar son annemin kadın doğum doktoruna gittim oda alttan hem de ultrasonla muayene etti adet görememen aşırı stresinden biraz sakinleş dedi gebe kalmana hiçbir sorun yok dedi daha yeni evlisin esinle olan sorunlarini çok kafana takma biraz oluğuna bırak kendini yorma dedi öyle işte ne bilim bunaldim var mi yok mu bi öğrensem bende duydum soğan kürünü kadınlar için kadın hastalıklarının bütün şifasıymış sarac oğlundan duydum adaçayini senden duyuyorum eğer degilsem yapicam çok saol tatlım:)

Back