• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri

Ben uç doktora gittim hepside sağlam doktorlar son annemin kadın doğum doktoruna gittim oda alttan hem de ultrasonla muayene etti adet görememen aşırı stresinden biraz sakinleş dedi gebe kalmana hiçbir sorun yok dedi daha yeni evlisin esinle olan sorunlarini çok kafana takma biraz oluğuna bırak kendini yorma dedi öyle işte ne bilim bunaldim var mi yok mu bi öğrensem bende duydum soğan kürünü kadınlar için kadın hastalıklarının bütün şifasıymış sarac oğlundan duydum adaçayini senden duyuyorum eğer degilsem yapicam çok saol tatlım:)
Rica ederim canim insallah hamilesindir gerek kalmaz bunlara bekle bir hafta sonra yine test yap sonucunu ogrenirsen bildir bana insallah hayirli haberlerle geliriz :KK33:

kizlar benim belirtilerime gogus agrilarida eklendi goguslerime ara ara agri giriyo ama tek tek ikisine birden degil kasiklarimin agrisi belime vuruyo ayy iyice umutlandim insallah negatifi gormem aksam

Yarın BAT ama gebelik testi vs yapmıyorum bu sefer .Bakalım hiç te belirtim yok gibi hafif sancı var sadece karnımda ama yogun değil sızlama gibi.Akıntım da hiç yoğunlaşmadı çok normal hatta az bile diyebilirim.Benim gibi belirtisi olmayıp hamilelik sonucu alan oldu mu arkadaşlar?Yorumlarınıza ihtiyacım var ...
Şimdiden teşekkür;)

Uzulme canim zaten idrar testi gunun gecince cikiyor diyolar benimde 4 gunum war bugun arkadasimin israriyla bende yaptim negatif cikti napalim kismet bekleyecez artik:KK42:
aynen adet gunum cumartesi bakalım beklicez hakkımzda hayırlısı inşallah

Tum annelere anne adaylarina ve anne olmayi umut edenlere armaganim olsun :KK68:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    117,1 KB · Görüntüleme: 374
Belirtilerimin icine uykuda eklendi yaa yaklasik bir yildir gunduz uykusu uyumazdim iki gunudur gozumu acamiyorum gunduz surekli uyuyorum bu durumu yasayipta hamile olanlar war mi?

Belirtilerimin icine uykuda eklendi yaa yaklasik bir yildir gunduz uykusu uyumazdim iki gunudur gozumu acamiyorum gunduz surekli uyuyorum bu durumu yasayipta hamile olanlar war mi?
canm naptin merak ediyorum senii adet oldun mu?

canm naptin merak ediyorum senii adet oldun mu?
Yok canim olmadim adet tarihimden bir gun once test yaptim negatif cikti adetlerimde duzensiz oldugu icin acikcasi umudum kalmadi ama iki gundur sol kasigima birden bi agri girio we 10 dkk suruyo we koyu beyaz kokusuz bi akintim war biliyorum noluyo

Back