• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri

kızlar merhaba bende bugun öğrendim hamile olduğumu belirtilerimi paylaşmak istiyorum bu heycanlı bekleyişinize yardımcı olmak istiyorum ben bu sitede çok umut aradım kendime çünkü 2 yılıdr çocuk istiyoruz bu ay aşılama yaptırcaktık artık herşey normal olmasına rağmen bebeğimiz olmuyodu önce Rabbim istedi ol dedi oldu ama incir kürünün ve ibni sina nın macunu vesile oldu diye düşünüyorum.adet günümden önce 3 defa kasıklarımda igne gibi sancı hissettim 1.hapşurdugumda 2 aniden kalktıgımda 3 güldüğümde adet günüme doğru vajinamda gerçekten bi yumuşaklık vardı böyle bi kaygan gibiydi daha önce başka bi formda okumuştum zaten böyle bişeyin olabileceğini adet günümden sonra meme uçlarım çok acımaya başladı pazar gunu adetim gelmesi gerekirdi bugün sabah idrar testi yaptım hemen çift çizgi çiktı ardından hastaneye gitiim kan verdim o da 919 çıktı

Yok canim olmadim adet tarihimden bir gun once test yaptim negatif cikti adetlerimde duzensiz oldugu icin acikcasi umudum kalmadi ama iki gundur sol kasigima birden bi agri girio we 10 dkk suruyo we koyu beyaz kokusuz bi akintim war biliyorum noluyo
kan testi yaptirsana

kızlar merhaba bende bugun öğrendim hamile olduğumu belirtilerimi paylaşmak istiyorum bu heycanlı bekleyişinize yardımcı olmak istiyorum ben bu sitede çok umut aradım kendime çünkü 2 yılıdr çocuk istiyoruz bu ay aşılama yaptırcaktık artık herşey normal olmasına rağmen bebeğimiz olmuyodu önce Rabbim istedi ol dedi oldu ama incir kürünün ve ibni sina nın macunu vesile oldu diye düşünüyorum.adet günümden önce 3 defa kasıklarımda igne gibi sancı hissettim 1.hapşurdugumda 2 aniden kalktıgımda 3 güldüğümde adet günüme doğru vajinamda gerçekten bi yumuşaklık vardı böyle bi kaygan gibiydi daha önce başka bi formda okumuştum zaten böyle bişeyin olabileceğini adet günümden sonra meme uçlarım çok acımaya başladı pazar gunu adetim gelmesi gerekirdi bugün sabah idrar testi yaptım hemen çift çizgi çiktı ardından hastaneye gitiim kan verdim o da 919 çıktı
allah saglikla kucagina almayi nasip darisi bizim basimizaa :)

kızlar benim adetim 6 martta bitti. fakat 4 gündür göğüslerimde bi acı var uçlarında ağrı değil de uçları acıyor kasık ağrısı da çektim bi kaç sabah. şu anda da var gibi ama az. idrarımda kokuyor sanki olma ihtimalim var mı sizce

Canim bende adet oldum sana haber wereyim dedim bugun 3. Gunum insallah gelecek aya hamilelik haberlerimizi weririz saglicakla kal..
hmmm hayirlisi neyse hakkimizda o olsun dedigin gibi insqllah onumuzdeki ay guzel haberler verebiliriz

Merhaba arkadaşlar bende dün hamile olduğumu öğrendim.bugün de kanda 259 çıktı. Belirtilerim 21. Günümde adet sancısı gibi sancım oldu. Son 3 gundur de sancım var çok değil ama belirgin.çarşambadan beri de fenalık hissi hafif bulantım oluyor çok halsizim yüzüm beyazlamış çevreden öyle diyorlar son 4 gündür gaz sıkıntısı.ilk gebeligim çok zor olmuştu aşılama ile tutmuştu bu beklenmedik bir sürpriz yaptı.umarım yardımcı olur sizlere çabucak saglikli hamilelikleriniz olsun

Kızlar benimde adeti geçeli 3-4 gün oldu test yapmadım çünkü düzensiz adet oluyorum zaten bu ay çok farklı hissediyorum kendimi ilk gebeligimde göğüs ağrım ve göğüs hassasiyeti çok fazlaydı busefer oyok ama hiç olmadık şekilde akıntı var şeffaf ve çokça kaşık ağrım var midem şişkinlik gaz problemim var bide kendime çok garip kokuyorum duş alıp geliyorum yine aynı koku sanki tiksindim kendimden hamilelik mi sizce bu

Merhaba arkadaşlar bende dün hamile olduğumu öğrendim.bugün de kanda 259 çıktı. Belirtilerim 21. Günümde adet sancısı gibi sancım oldu. Son 3 gundur de sancım var çok değil ama belirgin.çarşambadan beri de fenalık hissi hafif bulantım oluyor çok halsizim yüzüm beyazlamış çevreden öyle diyorlar son 4 gündür gaz sıkıntısı.ilk gebeligim çok zor olmuştu aşılama ile tutmuştu bu beklenmedik bir sürpriz yaptı.umarım yardımcı olur sizlere çabucak saglikli hamilelikleriniz olsun
Tebrikler canım, sağlıkla al kucağına :KK68:

Bide cildi lekeleri ve hiç olmadığı kadar sivilce oldu
bnm de yüzümde fzla svilce çıkmaya lekeler oluşmaya başladı. 10 gün var adetime ve kasık agrım iki gndür hafig var. bu ay nedense yoruldugumdanmıdır nedir hiç bişey hissedemiyorum hissetme istemiyorum.. 3 aydır merakla bekliyorum ama hep tekçizgi. düşünmek istemiyorum ne olursa olsun önemsemiycem düşünmüycem. nednese bu ay değişik bi haldeyim. hep stres yaptgmdan yoruldum bu ay kendi haline bıraktım herşeyi

Kızlar bir sorum olacak!!!!
Adete 4-5 gün kala göğüs uçlarımda sızı başladı.
Adetime daha üç gün var ama adet sancısı gibi aralıklarla sancı giriyor. Şimdi wc ye gittiğimde peçeteye 5-6 damla iğne başı gibi kan gördüm, ama peçetede çamaşırımda yok acaba adet mi olcam bi bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi?

Hamişler ve hamiş adaylari selamlar :)
Ben 2 yillik evliliyim ilk defa mart ayinda yani bu ay tamam dedik istiyoruz.(bkz tembel gezgin cift) Sayenizde bilgi edindim burdan. Anladim ki her bunyeye gore belirti -duygu-sanı bambaska. Adet ve gebelik semptomlari neredeyse ayni,vucudunu cok iyi taniman gerekiyor bu durumda ve vucut heray havaya ve strese yonelik farkli etkenler sebebi ile adet belirtilerini farkli yasiyor dolayisi ile adet oncesi kan testine karşiyim -cok buyuk bir farklilik yasamadikca elbette-.
Benim mart ayi adli calismamin bat'ina 6 gun var. :KK22:Allah isterse ovulasyon falan hikaye..Annelerimiz hesaplamişmi Allah aşkina...:KK43: Teknoloji ve bilgi bagimlisi olduk :KK51: Dusunmekten hesaplamaktan yorulmuyoruz, Heyecan desen sonsuz:KK45: Burda bize ceken tamamen birlik:KK50: ve bu cok keyifli:KK49: Yasasin kadin dayanişmasi En Büyük KK Bakalim neler olacak Mart başlikli yazilarda En Büyük TÜRKİYEhepinizi okuyorum :anneadayı::KK68::KK25:

Kizlar adetim 3gün gecikti vücudum cok halsz backlarm agryor ara ara karnin agryor bunlar hamilelik belrtsmi

Kızlar adetime 2 gün var ..normalde adetimde bile kasiklarim agrmaz şimdi ara ara ağrı hissediyorum.ayrıca çok duygusallastim, sık idrara çıkıyorum ve göğüslerim acıyo bide çok Üşüyorum sizce test yapsam mi ihtimal var mi :110:

Kızlar merhaba,

Ben de beklemedeyim adetime 3 gün var. Diğer aylardan farklı olarak aşırı göğüs hassasiyeti ve o bölge aşırı sıcak, özellikle sağ kasıktı iğne batması gibi mi desem yanma gibi mi desem belirgin fakat sürekli olmayan bir ağrı, zaman zaman adet öncesi ağrıları gibi ağrı ve sivilcelenme var.

Sizce bunlar belirti olabilir mi?

Bir de dün aksam otururken sanki adetim geldi sandım tuvalete gittiğimde şeffaf bir akıntı vardı.

Tüm bu belirtiler enfeksiyon olduğunda da olabilir mi ?

Allah tan dilerim tüm isteyenler, bana da hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü, eli yüzü ayağı düzgün evlatlar nasip etsin.

Merhabalar:)ayni belirtiler herkeste acaba adet mi olcaz hamile miyiz?benimde iki gunum var surekli uyku hali goguslerim sisti aciyo karnm cok sis istahim acik kasiklarim agriyo istahim acik sivilcelrr cikti kirpikler karisik ama nedir ne dgildir bilmiyorum

Back