• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri

Bende aynı şeyi merak ediyorum....Adetime 3 gün var alıp yapsammı bilemedim...
Erken gebelik testi regl gunu sonuc veriyormus eczaci ole solemisti ben regle 2 gun kala normal gebelik testinde ogrenmistim insallah sizde hamissinizdir erken gebelik testine gerek yok bence normalleride sonuc veriyor Allah gonlunuze gore versin

Amiiiin inşallah öyledir ....."Nesli3535, post: 39548175, member: 634148"]Erken gebelik testi regl gunu sonuc veriyormus eczaci ole solemisti ben regle 2 gun kala normal gebelik testinde ogrenmistim insallah sizde hamissinizdir erken gebelik testine gerek yok bence normalleride sonuc veriyor Allah gonlunuze gore versin[/QUOTE]
Amoiiii

kızlar banada yardımcı olun nolur:( geçen ay 16sında adet oldum bu ay halen adet olmadım.kasık ağrılarım var 1 haftadır.kanda hamilelik çıkmadı beta hcg değerim 1.20 çıktı.haftaya cumaya kadar adet olmazsam test tekrarlanıcak.sizce hamile olabilirmiyim?böyle gecikince daha çok stres yapıyorum

kızlar banada yardımcı olun nolur:KK43: geçen ay 16sında adet oldum bu ay halen adet olmadım.kasık ağrılarım var 1 haftadır.kanda hamilelik çıkmadı beta hcg değerim 1.20 çıktı.haftaya cumaya kadar adet olmazsam test tekrarlanıcak.sizce hamile olabilirmiyim?böyle gecikince daha çok stres yapıyorum

ben bu konuda bılgılı bırısı degılım yerdımcı olmak ısterdım ama maalesef:(

kızlar banada yardımcı olun nolur:KK43: geçen ay 16sında adet oldum bu ay halen adet olmadım.kasık ağrılarım var 1 haftadır.kanda hamilelik çıkmadı beta hcg değerim 1.20 çıktı.haftaya cumaya kadar adet olmazsam test tekrarlanıcak.sizce hamile olabilirmiyim?böyle gecikince daha çok stres yapıyorum
Canım!kızıma hamileyken benimde başıma geldi buna benzer birşey....10 gün adetim geçince idrar testi yaptım negatif..15 gün oldu yaptım negatif..20 gün yaptım pozitif......yani geç döllenme olmuş olabilir...misal bugün ilişkiye giriyorsun spermler 3 canlı kalabildiği için 3 gün sonra döllenme oluyor.....Hakkında hayırlısı....

Canım!kızıma hamileyken benimde başıma geldi buna benzer birşey....10 gün adetim geçince idrar testi yaptım negatif..15 gün oldu yaptım negatif..20 gün yaptım pozitif......yani geç döllenme olmuş olabilir...misal bugün ilişkiye giriyorsun spermler 3 canlı kalabildiği için 3 gün sonra döllenme oluyor.....Hakkında hayırlısı....
inş benimde öyle olur :) amin saol

normalde benm adet gunum 26.sı ama hep bir hafta onceden oluyorum normalde dun olmam gerekiyodu ama olmadım 1 hafta once test yaptım negatif cıktı aklım cok karısık bırı bısey dıyebılırmı bana

bendede kan testinde cıkmadı adetim geciktikten sonra yaptırdım doktor hamilesin dedi merak etme gec döllenme olduysa kanda cıkmayabiliyor dedi doktor adet gectikten 1 hafta sonra kanda net olarak belli oluyormuş

adetime 6gün var göğsümde hiç bi hareketlilik yok ama aşırı derecede akıntı ıslaklık ve adet olmuşum hissi 3 defa lavaboya cıktım adet oldum sanıp daha önce düşükle sonuclanan hamılelıklerım oldugu ıcın içime bu ayda hamıle olabılırım dıye doguyo hamıle kalmak ayrı dert bbegı saglıklı dogurmak ayrı dert allahım ısteyen herkese versın ama göğüs şişliği kafamı bozuyo bende yok malesef ılle her hamılelıkte olacak dıye bır kaıde yok umarm ama hamıle kalan arkdasların cogunda olmus bu göğüs şişliği acaba göğüs hassasiyeti hissetmeden hamile oldugnu ogrenen varmı :)

Kızlar yarın adet olmam gerekiyo gebelik testim yok die ovulasyon testi yaptım sonuç bu
merak ettim hamilemisiniz adetten bir gun önce ovulasyonda cıft cızgı cıkmıs sizde bende ovulasyon testı ıle daha once bırkac defa denedım sızın drum nedır sonuc yanı

Merhaba hanimlar.benim adetime 3gun varken idrarda gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Ertesi gün dayanamayıp kanda baktirdim beta hcg 64.04 çıktı. Kasiklarim inanılmaz ağrıyor gerçi adetim geçti ama korkuyorum.doktora tekrar gitcm bakalım ne diyecek

Merhaba hanimlar.benim adetime 3gun varken idrarda gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Ertesi gün dayanamayıp kanda baktirdim beta hcg 64.04 çıktı. Kasiklarim inanılmaz ağrıyor gerçi adetim geçti ama korkuyorum.doktora tekrar gitcm bakalım ne diyecek
. Ayy ne güzel iişallah yoktur bi sorun.benimde adetine 5gun var ama catlicam meraktan hangi marka gebelik testi kullandiniz

Pazartesi adet günümdu. Salı gebelik testi yaptım çok çok silik ikinci cizgi vardı dün günlük pede çok az kahverengi akıntı geldi. Heh dedim adet geliyor bugün yine tık yok. Benim hiç belirtim yoktu ama dünden beri inanılmaz göğüs sizlmaasi üstünde ve uçlarında yanlarda yok. VW hafif migde bulantisi yaşıyorum. Ben anlamadım bu işi .. bi gün daha bekleyip idrar mi yapmalıyım yoksa pazartesi kan mi vermeliyim ?

Back