- Konu Sahibi pudraskina
Erken gebelik testi ile hamileliğini öğrenen var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı şeyi merak ediyorum....Adetime 3 gün var alıp yapsammı bilemedim...Erken gebelik testi ile hamileliğini öğrenen var mi
Bende aynı şeyi merak ediyorum....Adetime 3 gün var alıp yapsammı bilemedim...[/QUOmeraktan olucem ben benim daha fazla var
Erken gebelik testi regl gunu sonuc veriyormus eczaci ole solemisti ben regle 2 gun kala normal gebelik testinde ogrenmistim insallah sizde hamissinizdir erken gebelik testine gerek yok bence normalleride sonuc veriyor Allah gonlunuze gore versinBende aynı şeyi merak ediyorum....Adetime 3 gün var alıp yapsammı bilemedim...
Canım inanki bende aynı durumdayım pazar günü adet olmam lazım....Eğer olmassa kan testine gidicem....Rabbim hakkımızda hayırlı ise versin....Benim daha fazla var ama acayiplesti vücudum meraktan catlicam ya nasil beklicem
kızlar banada yardımcı olun nolur geçen ay 16sında adet oldum bu ay halen adet olmadım.kasık ağrılarım var 1 haftadır.kanda hamilelik çıkmadı beta hcg değerim 1.20 çıktı.haftaya cumaya kadar adet olmazsam test tekrarlanıcak.sizce hamile olabilirmiyim?böyle gecikince daha çok stres yapıyorum
Canım!kızıma hamileyken benimde başıma geldi buna benzer birşey....10 gün adetim geçince idrar testi yaptım negatif..15 gün oldu yaptım negatif..20 gün yaptım pozitif......yani geç döllenme olmuş olabilir...misal bugün ilişkiye giriyorsun spermler 3 canlı kalabildiği için 3 gün sonra döllenme oluyor.....Hakkında hayırlısı....kızlar banada yardımcı olun nolur geçen ay 16sında adet oldum bu ay halen adet olmadım.kasık ağrılarım var 1 haftadır.kanda hamilelik çıkmadı beta hcg değerim 1.20 çıktı.haftaya cumaya kadar adet olmazsam test tekrarlanıcak.sizce hamile olabilirmiyim?böyle gecikince daha çok stres yapıyorum
inş benimde öyle olur :) amin saolCanım!kızıma hamileyken benimde başıma geldi buna benzer birşey....10 gün adetim geçince idrar testi yaptım negatif..15 gün oldu yaptım negatif..20 gün yaptım pozitif......yani geç döllenme olmuş olabilir...misal bugün ilişkiye giriyorsun spermler 3 canlı kalabildiği için 3 gün sonra döllenme oluyor.....Hakkında hayırlısı....
kızlar banada yardımcı olun nolur geçen ay 16sında adet oldum bu ay halen adet olmadım.kasık ağrılarım var 1 haftadır.kanda hamilelik çıkmadı beta hcg değerim 1.20 çıktı.haftaya cumaya kadar adet olmazsam test tekrarlanıcak.sizce hamile olabilirmiyim?böyle gecikince daha çok stres yapıyorum
merak ettim hamilemisiniz adetten bir gun önce ovulasyonda cıft cızgı cıkmıs sizde bende ovulasyon testı ıle daha once bırkac defa denedım sızın drum nedır sonuc yanıKızlar yarın adet olmam gerekiyo gebelik testim yok die ovulasyon testi yaptım sonuç bu
inş öyledir bakalım bekleyip görücez:)bendede kan testinde cıkmadı adetim geciktikten sonra yaptırdım doktor hamilesin dedi merak etme gec döllenme olduysa kanda cıkmayabiliyor dedi doktor adet gectikten 1 hafta sonra kanda net olarak belli oluyormuş
. Ayy ne güzel iişallah yoktur bi sorun.benimde adetine 5gun var ama catlicam meraktan hangi marka gebelik testi kullandinizMerhaba hanimlar.benim adetime 3gun varken idrarda gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Ertesi gün dayanamayıp kanda baktirdim beta hcg 64.04 çıktı. Kasiklarim inanılmaz ağrıyor gerçi adetim geçti ama korkuyorum.doktora tekrar gitcm bakalım ne diyecek