• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri

merhaba, gebelik, gebelik belirtileri vs bilmiyorum hiç yaşamadım, soramıyorum da anneme Hoppa 2 gündür günün çoğunda mide bulantısı yaşıyorum (sabah bulantısı değil), yemek kokuları çok ağır geliyor, gaipten kokular duyuyorum birde bu kokulardan midem bulanıyor ve sürekli açım:-) kasıl ağrım , baş dönmem vs bunun dışında bir belirti yok , reglime daha 11 gün var, herhangi bir test de yapamam , bi liğmon testi duymuştum eskiden annemden onu denedim o teste göre pozitif :rolleyes:kızlar lütfen yardımcı olun..

. Ayy ne güzel iişallah yoktur bi sorun.benimde adetine 5gun var ama catlicam meraktan hangi marka gebelik testi kullandiniz
Cnm medikalden aldığım testin adı freely.tekrar doktora gittim cuma günü. Beta hcg 395 cikti.doktor yükselme güzel dedi.kese görünmedi tabi.1hafta sonra tekrar gidicem.insallah sizinde vardır. Hayirlisi tabi.

merhaba, gebelik, gebelik belirtileri vs bilmiyorum hiç yaşamadım, soramıyorum da anneme Hoppa 2 gündür günün çoğunda mide bulantısı yaşıyorum (sabah bulantısı değil), yemek kokuları çok ağır geliyor, gaipten kokular duyuyorum birde bu kokulardan midem bulanıyor ve sürekli açım:-) kasıl ağrım , baş dönmem vs bunun dışında bir belirti yok , reglime daha 11 gün var, herhangi bir test de yapamam , bi liğmon testi duymuştum eskiden annemden onu denedim o teste göre pozitif :rolleyes:kızlar lütfen yardımcı olun..
Slm cnm limon testi nekadar doğru olur bilmiyorum ama daha belirtiler için çok erken.ama ümidini yitirme.ben adetten önce test yaptim çıktı. Erken dollenme sanırım. Adetine bikaç gün varken bi test alıp dene.cikmassada adetine bekle ve kan testi yaptir.1gu bile okadar farkeduyorki. Bu ay 5 tane test yaptim sırf meraktan.baslarda çıkmadı adetime 3gun varken yaptım pozitif ti. ☺darısı tüm isteyenlere insallah

Pazartesi adet günümdu. Salı gebelik testi yaptım çok çok silik ikinci cizgi vardı dün günlük pede çok az kahverengi akıntı geldi. Heh dedim adet geliyor bugün yine tık yok. Benim hiç belirtim yoktu ama dünden beri inanılmaz göğüs sizlmaasi üstünde ve uçlarında yanlarda yok. VW hafif migde bulantisi yaşıyorum. Ben anlamadım bu işi .. bi gün daha bekleyip idrar mi yapmalıyım yoksa pazartesi kan mi vermeliyim ?
silik çizgi cikti ya genelde gebelik oluyor.kan testi yaptir cnm insallah bebis vardir☺

Slm cnm limon testi nekadar doğru olur bilmiyorum ama daha belirtiler için çok erken.ama ümidini yitirme.ben adetten önce test yaptim çıktı. Erken dollenme sanırım. Adetine bikaç gün varken bi test alıp dene.cikmassada adetine bekle ve kan testi yaptir.1gu bile okadar farkeduyorki. Bu ay 5 tane test yaptim sırf meraktan.baslarda çıkmadı adetime 3gun varken yaptım pozitif ti. ☺darısı tüm isteyenlere insallah
Senin için Çok sevindim :) ben tam olarak bebek planladığımız söyleyemem, yani eğer olursa sürpriz olacak o yüzden psikolojik olduğunu sanmıyorum adet günümü bekleyeceğim :) bakalım ne çıkacak, her türlüsü hakkımızda hayırlısı :) bu arada cevap verdiğin için de teşekkür ediyorum :)

benim de göğüslerim çok şişti hassaslaştı ve iştahım inanılmaz arttı.Akıntım da var ama dün erken gebelik testti aldım ilişkinin üzerinden 6 gün fln geçti onda da yazıyo sonuç verir diye .Yaptım negatif çıktı malesef :( Erken mi bilemedim adetime 10 gün var

Senin için Çok sevindim :) ben tam olarak bebek planladığımız söyleyemem, yani eğer olursa sürpriz olacak o yüzden psikolojik olduğunu sanmıyorum adet günümü bekleyeceğim :) bakalım ne çıkacak, her türlüsü hakkımızda hayırlısı :) bu arada cevap verdiğin için de teşekkür ediyorum :)
İnşallah güzel haberler alırsın. Beklemek çok zor☺ben teşekkür ederim☺

benim de göğüslerim çok şişti hassaslaştı ve iştahım inanılmaz arttı.Akıntım da var ama dün erken gebelik testti aldım ilişkinin üzerinden 6 gün fln geçti onda da yazıyo sonuç verir diye .Yaptım negatif çıktı malesef :KK43: Erken mi bilemedim adetime 10 gün var
Erken bence daha.o testlerde hemen sonuç vermiyor çünkü dollenme üzerinden zaman geçmesi gerekli bildiğim kadarıyla

Cnm medikalden aldığım testin adı freely.tekrar doktora gittim cuma günü. Beta hcg 395 cikti.doktor yükselme güzel dedi.kese görünmedi tabi.1hafta sonra tekrar gidicem.insallah sizinde vardır. Hayirlisi tabi.
Benim de 2 gun kaldı adetine yapsam mi test acaba

offf idrar testinde ve kan testinde negatif çıktı.Adetime 7 gün var ,göğüslerim acayip hassaslaştı,iştahım çok arttı ve halsizlik var ..ya ben kendimi çok kaptırdım piskolojik bunlar ya da bilmiyorummm,inanmak istemiyorumm testleree:KK61:

merhaba benim bat 26 ocak tı , bundan iki gün sonra beta baktırdım negatif geldi bugün adetim geçeli tam 5 gün oldu ara ara kasık ağrılarım oluyo bi kaç gündür çok halsizim geceleri çok ateş basıyo uyuyamıyorum
bu şekilde benim gibi olup hamile olan varmı

M meleksinsen
Merhaba sendeki şikayetleri bende yaşıyorum. Benim Adet günüm geçmedi daha iki gün var ama şikayetlerim seninle aynı. Geceleri sıcak basıyor uyuyamıyorum, aksine gündüzde oldukça çok üşüyorum. Rengim filan kaçıyor elim ayağım soğuktan kıpırdatamıyorum. Kasık ağrım, bel ağrım var. dünde göğüs uçlarım yandı resmen biber sürmüş gibi ama bugün hiç birşey hissetmiyorum. Gece gündüz uyuklama halindeyim.

Sen test yaptın mı hamile misin?

M meleksinsen
Merhaba sendeki şikayetleri bende yaşıyorum. Benim Adet günüm geçmedi daha iki gün var ama şikayetlerim seninle aynı. Geceleri sıcak basıyor uyuyamıyorum, aksine gündüzde oldukça çok üşüyorum. Rengim filan kaçıyor elim ayağım soğuktan kıpırdatamıyorum. Kasık ağrım, bel ağrım var. dünde göğüs uçlarım yandı resmen biber sürmüş gibi ama bugün hiç birşey hissetmiyorum. Gece gündüz uyuklama halindeyim.

Sen test yaptın mı hamile misin?
dün test yaptım maalesef negatif çıktı ama regl olmadım tam bir hafta oldu

Canım inşallah hamilesindir. Beklemek çok zor. İnsan bir an önce öğrenmek istiyor sonucu

Benim de yine bu ayda olmadıı tüm belirtilerii yaşadımm. kafama bu ay takmadım hatta buraya bile girmedim kii kafam odaklanmasın diye dün adet tarihimdi sağlık ocagında çalıştıgım için tabi hemen kan verdım.. ama <5 bu şekilde bi sonuc çıktı yanii yookk bişey.. ama karnım kasıklarım agrıyoo halsizlik var uyku hali iştahsızlık hatta bu sefer gögüslerimde acı bile var ama hamile değilimmm..:( hala olmadımm ama olucamm sanırımm gebelikk yok çok üzüldüm bu ayda olmadığı için..:( :( rabbim isteyen herkezi bi an önce bebegıne kavustursunn müjdeli haberleri alalım..:(

Merhaba. Ben de hamilelik belirtileri gösterenlerdenim.karnımda şişlik hissi. Adet olacakmışım gibi. Uzun süredir böyle. Kasıklarda ağrı. Gece sıcak basması. Gündüz üşüme. Göğüste hassasiyet ama ağrı yok. Test yaptım negatif. Ama daha 5 gün var adetime. Bekliyorum.

Back