- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
- Konu Sahibi pudraskina
imşallah canım:) bende de hassasiyet yok ama sık idrara çıkmaya başladım sürekli üşüyorum ve susuyorum ama bu ayda olmazsa doktora gidicem artık
inş doktora gerek kalmaz canım ya :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
imşallah canım:) bende de hassasiyet yok ama sık idrara çıkmaya başladım sürekli üşüyorum ve susuyorum ama bu ayda olmazsa doktora gidicem artık
Bende bu ay o markadan sipariş verdim çoğu arkadaş onu tavsiye etti çünkü canımMerhaba arkadaşlar maalesef adet oldum ama bekledigim günden önce geldi. ilk denemeydi bu artık bir sonraki ay inşallah. bu arada varsa kullandığınız ovulasyon testinin markasını söyler misiniz. benimki laboquickti ama düzenli yapmama rağmen hiç koyu çift çizgi göremedim...
Ben birde presed jel siparişi verdim canım onunda iyi olduğunu duydumevet yaygın kullanılan bir marka. ben de sipariş vericem bugün anca gelir erken yumurtluyorum zaten sanırım. adet bittiği gibi başlıcam testlere bir de adetin 4.günü sabahı fsh prolaktin testleri için doktora gideyim diyorum. umarım yaparlar
AAcayip bi iştah açılması var adetime 8 gün kaldı ama bugün kasığımda hafif bir ağrı hissettim
Acayip bi iştah açılması var adetime 8 gün kaldı ama bugün kasığımda hafif bir ağrı hissettim
Ah o iştah açılması :) benimde adetime 8 gün var ve iştahımın maşallahı varAcayip bi iştah açılması var adetime 8 gün kaldı ama bugün kasığımda hafif bir ağrı hissettim
[/QUOTE][QUOsasus123, post: 39399203, member: 646523"]Meraba ilk beta hcg sonucum 30 du bigün sora 99,54 kesin hamilemiyim.
Hatta 5 haftayı geçik gebeliğin şu anda Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına canımMeraba ilk beta hcg sonucum 30 du bigün sora 99,54 kesin hamilemiyim.