- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi pudraskina
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ya bişey soracam pek bilgim yok da ovulasyon testi neKızlar yarın adet olmam gerekiyo gebelik testim yok die ovulasyon testi yaptım sonuç bu
Canım yumurtlama gününü hesaplıyosun onunlaCanim ya bişey soracam pek bilgim yok da ovulasyon testi ne
Hımm teşekkür ederim ☺ RABBİM inşallah hayırlı haberler vermemizi nasip etsin ☺Canım yumurtlama gününü hesaplıyosun onunla
ben oldummm canımmm.. inşallah seninde bebeişin snnledir..Canim ya benimde adet günüm dundu ama olmadım hala test yaptinmi
Hayirlisi olur inşallah bi kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum testte yapmadım daha bu arada en son adet tarihin kacdi geçen ayben oldummm canımmm.. inşallah seninde bebeişin snnledir..
2 ocakdı canım 4 şubatta oldm işte.. hayırlısı bakalımHayirlisi olur inşallah bi kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum testte yapmadım daha bu arada en son adet tarihin kacdi geçen ay
Merhaba arkadaşlar ben de geldim. Adetime 4 gün var test yaptım bir şey çıkmadı. Öncesinde de yumurtlamayı kaçırmayayım diye ovulasyon testi yaptım ama 2 hafta boyunca hep silik çıktı. İkinci çizgi ne koyulaştı ne de yok oldu. Anlamadım ben bu işi.. Adet günümü bekleyeceğim şimdi
BENCE DAHA ÇIKMAZ BİŞİ TATLIM BAT IN GELİNCE BİR DAHA YAP.BENDE ZOR SABREDİYORUM YAPMAMAK İÇİN AMA FORUMDAKİ Bİ ARKADAŞ ERKEN YAPMA DAHA DEMİŞTİ BANA.. HER HANGİ BİR BELİRTİN VAR MI CANIM ?? BENİMDE BAT 11 ŞUBAT
arkadaşlar merhaba ben geçen ay çikolata kistimden dolayı laparoskopi oldum ve bu ay oyulasyon tarihini hesapladım ona göre deneme yaptık adetime 12 gün var ama göğüslerimde ağrı var inanılmaz iştahım arttı her şey yemek istiyorum beyaz akıntım var ve normalde guatrdan dolayı hiç üşümeyen ben deli gibi üşüyorum belimde ki de saniyelik bir Sancı ani bir hareket yapınca sanki belim yerinden oynuyor gibi hissediyorum ayaklarım felan kaşınıyo ve yüzümde Allah a şükür hiç sivilce yok ama 2-3 yane çıktı hem adetime 12 gün varken doktor tüplerinin ikside açık Demişti o yüzden merak ediyorum ama ağızda tat değişikliği yok bacaklarımda ağrı yok lekelenmede yok o yüzden değilim diyorum ama acaba erken mi bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum
inşallah sende bende burda bebek isteyen herkes de hamiledir canım cevap verdiğin için teşekkür ederim :)) benim de 18 inde hasta olmam lazım inşallah olmam sende bende iyi haberler veririz canım sende koku ya da tat hassasiyeti var mı peki