kizlar bugün benim 10.günüm gecen yeni doktordan geldim ve yine hamis degilim:çok üzgünüm: aslinda artik üzülmiycemm inaniyorumki o gelmek icin en uygun zamani bekliyor.
o kadar güzel bi ayin icindeyizki insallah duanizi eksik etmeyinnnn.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlar
bende en son 30 temmuzda adet oldum şu ana kadar
2-3 gün hafif damla şeklinde geldi sonra hiç bir şey yok sizce nedir...
peki ecrinDE doktorun ne diyor bu duruma? 10 gün gecikmeye? bende de 8. gün bugün kan tahlili verdim bakalım sonuç ne çıkacak?
canım üzüldüm demekki bu ay ikimiz içinde hayırlısı degilmiş... aynı gün adet olacatık ama olamadık demekki hayırlısı benim adet başlayacak gibi artık sen ne durumdasın bu ay doktorum yumurtamı büyültmek için ilaç verecekti bana bakalım neler olacak bu ay?
canim benim valla aslinda daha kesin biseyde yok.demistim ya kan testi yapmiyolar diye bugün öglen eski doktoruma gittim o bakti.kan istedi.oda carsamba sabah cikicak insallah.ama ne bilim sanki yok gibi geliyor olsa simdiye kadar belli olurdu diyorum.insallah ayni ay hamile oluruz seninle:Saruboceq::Saruboceq:
senin icin yeni bi sürec basliyor.nolur bu sürec icerisinde yüregini ferah tut.ve allahin senin icin hazirladigi hediyeyi verecegi günüsabirla bekle.inan o zaman hersey daha güzel oluyor...
duamdasin,bütün anne olmak isteyenler gibi:1hug::1hug:
Hmmm ben kan testi yapıldı sanıyordum o zmn hala bir umut var sende belkide geç gözükecek senin ufaklıkkk Şeniz allahımmmm inşşşaaalllaahh vardır ve hamişsindirr:CüvCüv::CüvCüv:
beni bugun haffiten yokladılar yarın sanırım yemege gelecekler
merhaba kızlar.hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.ankakuşu seni kutlarım canım.Allah sana sağlıklı hamilelik , sağlıklı bebiş ve hepberaber güzel bir yaşam nasip etsin.
benim adet tarihim 30 ağustostu hala gelmedi hiçbir belirtide yok.bir de benim adetim birkaç aydır birgün önceden gelirdi.bu ay çok seyahat ettim ondan gecikti diye düşünüyorum sizce öyle birşey olabilir mi?
çok teşekkür ederim canım çok saol.
bi test yapsana. benim 1 gün gecikince yaptım silik bi çizgi çıktı (profil sayfamda testin fotosunu görebilirsin -çok komik oldu ama :)) ertesi gün hastanede test yaptırdım.
belli olmaz belki senin de çıkar, bi dene istersen:Saruboceq:
benim birkaç ay önce bir defa adetim 7 gün gecikmişti bu nedenle 7-8 gün kadar beklemeyi düşünüyorum eğer gelmezse test yaparım.benim bu aydan pek umudum yok ama belli de olmaz bakarsın oluverir Allahtan.çıkmadık candan ümit kesilmez demi:Saruboceq::CüvCüv:
kardeşim söyleyin şu misaflere geleceklerse ya hemen gelsinler ya da hiç gelmesinler. ramazan geldi. bu ramazanda 9 aylık bir tatile giriyoruz, artık 9 ay hiç gelmeyin, deyin. aaaa. patlama olcak bu ay :))))
daha doktora gitmedim ama sat 2 ağustos. yani benim hesabıma göre 4+2 yarın gidicem heralde dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?