• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

benimde sat 2 ağustos.Allah sana ve bebeğine sağlık versin:Saruboceq:sende bahar annelerinden olucaksın.bebişinde yaza kadar tam ele gelecek ne güzel.Allah sağlıklı ve hayırlı ömürler nasip etsin hepinize:Saruboceq:Şeniz:emir_bebek:

amin canım çok teşekkür ederim. belli mi olur bak ikimizin de SAT aynı belki kaderimiz de aynıdır???

kardeşim söyleyin şu misaflere geleceklerse ya hemen gelsinler ya da hiç gelmesinler. ramazan geldi. bu ramazanda 9 aylık bir tatile giriyoruz, artık 9 ay hiç gelmeyin, deyin. aaaa. patlama olcak bu ay :))))

bende günlerdir ayni seyi söylüyomm ankakusu ama dinlemiyorlar...insallah hayirlisiyla gelip gitsinler mümkünse bi daha dokuz ay gelmesinler....öyle degilmi:lepi::lepi:

ben kaçıom herkese iiiiiiiiiiigecelerrr datlı rüyalarrr öpüldünüzzkaydirigubbakcemile3

günaydın kıslarr ben yine erkenden yazanlardanım akşamları giremiyorum sabah gelir gelmez okuyorum haberlerinizi.benim misafirinde 6-7 si gibi gelmesi lazım geçen ay acaip adet belirtisi vardı bu ay tık yok sadece 2-3 sivilce çıktı 10 gün önceden bakalım hayırlısı ama gelir kesin benim misafir:)

günaydınn kıslarrrr..
Benim sol kasığımda hafif bir şişlik varr.. Ne olabilir sizce yaa tedirgin oldum..
Bir de hamilelik öncesi akıntı beyaz mı sarıya dönük mü olur..

faraway adetinin günü geçti mi peki? kist falan olduğundan şüpheleniyorsan rengine ve kokusuna dikkat et. ama bu ay benimde fazla akıntım normalde biterdi ama bitmedi üşütmüşte olabilirim çünkü o zamanlar çoğalıyor

yok geçmedi..
ama merak içindeyim.. çünkü kasğımda batma ve sancı var.. Bir de hiç yağşamadığım bir bel ağrısı oldu dün.. Adetime 3 gün var.. Ateşimi de şimdi ölçtüm 36,9..
Bir de Haftasonu iş için yurtdıiına gidebilirim.. Uçak tehlikeli diyorlar ilk aylarda.. Aslında hemen öğrenip gitmezsem yerime birini göndermem gerkeecek.
3 gün önceden kanda çıkar mı acaba yaa...

yok geçmedi..
ama merak içindeyim.. çünkü kasğımda batma ve sancı var.. Bir de hiç yağşamadığım bir bel ağrısı oldu dün.. Adetime 3 gün var.. Ateşimi de şimdi ölçtüm 36,9..
Bir de Haftasonu iş için yurtdıiına gidebilirim.. Uçak tehlikeli diyorlar ilk aylarda.. Aslında hemen öğrenip gitmezsem yerime birini göndermem gerkeecek.

kesin çıkar tatlım hadi hayırlısı bende ateş ölçümü yapıyorum ama kafam karıştı benim hep 36.1 en fazla 36.3 olurdu ama 4 gündür hep 36.5 -36.8 falan çıkıyor bilmiyorum acabamı diyorum ama daha benim 10 gün var. bence tahlili mutlaka yaptır doktora danışmadan hareket etme hayırlısı inşallah... senin ateş kaç gündür yüksek çıkıyor.?

arkadaşlar,
kanı verdim geldim..14:00 te sonucu göndrecekler.. Lütfen dualarınızı bekliyorum.. ÇOk kötü oldum yaa nası heyecan bastı kan verirken anlatamam..
Benim ateşim 6 gündür yüksek..ama arada inişlerde oldu ufakta olsa..
10 gün var ise yumutlama olabilir..

ya ben yenıyım merhaba herkese..bı sorum olucak we lutfen benı bılgılendırıdn.adetım bugune kdr hıc aksamazdı hazıran ayında ewlendm..22 temmuz adet olduö fakat agustos un 3. ayı bı baktım tekrar kan geldı we tam 4 gun surdu.smdı bn hamıleyım sanırım belırtıler war.ama hamıle degılsem ne zmn adet olmm gerekıcek lutfen bılgılendrın.4 eylul mu yoksa 22 agustsm u

yok geçmedi..

canim ya insallah yeni bi hamisimiz daha olur.bence kan tahlili verdigin cok ii olmus.cünkü ucak gercekten cok tehlikeli.bi yakinim hamile oldugunu bilmeden ucakla türkiyeye gitti ve orda düsük yapmis.gercekten ucak bazen ciddi sorunlar yasatabiliyor....insallah vakit kaybetmeden sonucu bize yazarsin.hakkinda hayirlisi olsun insallah:Saruboceq::Saruboceq:

Dildo canım bunu en iyi sen bilirsin kaç günde bir adet oluyorsan ona göre hesaplarsın daha yeni evli olduğun için günlerinin şaşması normal eğer korunmuyosan şüphelerin varsa ki şayet belirtimde var diyosun o zaman tahlil yapman lazım şekerim en azından eczaneden bi idrarda gebelik testi alıp yapabilirsin bence....

ya ben yenıyım merhaba herkese..bı sorum olucak we lutfen benı bılgılendırıdn.adetım bugune kdr hıc aksamazdı hazıran ayında ewlendm..22 temmuz adet olduö fakat agustos un 3. ayı bı baktım tekrar kan geldı we tam 4 gun surdu.smdı bn hamıleyım sanırım belırtıler war.ama hamıle degılsem ne zmn adet olmm gerekıcek lutfen bılgılendrın.4 eylul mu yoksa 22 agustsm u

canim evliligin ilk zamanlarinda böyle karisikliklar normal demisti doktorum bana.ama hani bebek gibi bir beklentiniz varsa bence bi test al ve yap.zaten kesin sonuc verecektir...hakkinda hayirlisiiii

off ya ben kırmızı kartı görücem sanırım bi kaç gün sonra akıntım bitmiş çünkü neyse gerçi bu ay takmamıştım kafaya olsa iyi olurdu hani:))

hamile değilimmmmm :(((((((((
demek gerçekten psikolojin bana onca belirtiyi göstermiş.. Hiç etkinlenmem diyordum ama olmuş demek..
çoooooooookk üzüldümmmm çoooooooooookkkkkk.
Sizlerle paylaşmayı çok sevsemde aranızdan ayrılıyorum..
Dualarım sizlerle..

Back