Erken Hamilelik Belirtileri

canim hakkinda hayirlisi olsun....kendine dikkat et:teselli::teselli::teselli:

amin canım çok teşekkür ederim. belli mi olur bak ikimizin de SAT aynı belki kaderimiz de aynıdır???

merhaba kızlar.ankakuşu inşallah dediğin gibi olur canım.ben hala kırmızıları görmedim benim için duat eder misin canım hamişlerin duası kabul olur derler.:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar.yeni üye oldum.2 gündür sayfanızı takip ediyorum.okuduklarıma bakılırsa hamileyim sanki...ya da psikolojik olarak etkilendim,bilmiyorum.adet günüm geçti.bugün 4. gün.bel ağrılarım var son 4-5 gündür.sol kasığımda da ara ara sızlama var.göğüslerime dikkat ettim yazılanları okuyunca,damarları belli oluyor ama bi renk değişimi yok.bu ay akıntım da ilk önce beyaz sonra su gibiydi.şu birkaç gündür de sürekli adet gördüm diye tuvalete taşınıyorum,öyle ıslaklık var yani.5-10 gün geçtiğinde test yapılırsa uygun olur denmiş hep.ben de bekliyorum.ama çok gerginim.kendimi alıştırdım sanki hamileliğe,olmazsa çok üzüleceğim.çok istediğimden acaba beynimi de etkiledim de bu belirtiler ondn mı acaba....of of...

merhaba canım.test alıp sabah ilk idrarınla uygularsan belki çıkabilir.emin olamazsan birkaçgün sonra testi tekrarlarsın.yada hemen kesin sonuç almak için kan tahlili yaptırabilirsin en garantilisi o.

teşekkürler cevabınız için.peki sizce bu yaşadıklarımın hamilelikle ilgisi var mı?2 senelik evliyim 2 aydır korunmuyorum.ve bu konularda hiçbir bilgim yok...onun için de tedirginim.tüm günümü burda geçiriyorum neredeyse artık.bugün de adet olmazsam yarın test alıp bi yapayım o zaman.tercih ettiğiniz bir marka var mı peki güvenilirliği fazla?ve fiyatları nasıl bu testlerin,henüz çalışmaya başlamadım,eşime de söylemedim durumu heyecanlanmasın diye...ona göre para durumumu ayarlayayım.

canim insallah hakkinda hayirlisi olsun ama sonuc iyi yada kötü hersey devam etmekte....kendini cok kaptirma olurmu kan testi yaptirsan artik kesin sonuc verir ama beklemek istersen idrarda bi kac gün sonra kesin cikmasi lazim...
allah gönlüne göre versinn:1hug:

farklı markalarda testler var.hangisi daha iyidir bilemem canım.fiyatı ise markaya göre 3-6 ytl arası değişiyor benim bildiğim.inşallah hamilesindir.

teşekkürler canım.allah herkesin gönlüne göre verdi.umarım bir an önce bebeğimize kavuşuruz.ben yarın deneyeceğim bakalım.inş güzel haberler veririm.

faraway sakın bozma moralini bizlerde yaşıyoruz aynı şeyleri hep söylüyorum takmayın düşündükçe belirtiler çıkıyor beynimiz öyle bir şey ki allah öyle güzellikte yaratmışki bizi biz ne istersek onu yaptırıyor bize midem bulanıyor gibi desen bulanır kasığımda ağrı var desen gerçekten ağrır ama hamile olanlara dikkat edin bir belirti yok diyorlar wcye gitmekten başka doktorlarında söylediği o zaten adet günü geçmeden belirti başlamazmış açıkcası ben bu belirtileri ya adet olmadan önce yada yumurtlama zamanımda yaşıyorum o yüzden sadece adet gününüzü takip edin

arkadalar merhaba ben ilk defa bu ay yumurtlama günümü öğrenmek için termometre ile ateşimi adetimin son günlerinedn itibaren takip ettim benim bazal vücut ısım 36 derecede seyrederken 14 gün sonrası 34 e düştü sizce bu yumurtlamanın gerçekleşmediğinimi gösterir bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Yumurtlama oldugunda hafif düşme olur sonra tekrar yükselir 34 cok düşük bir ateş.

yanlış ölçmüş olamazmısın? gerçekten çok düşük... bende ölçüyorum36.2 civarında seyrediyo bakalım... azalır yada artarsa yazarım canım. bende bu ay ilk defa ölçüyorum...

arkadaşlar ganno doğru söylüyor. benim beklenen adet tarihim yarın bir hafta geçmiş olacak ama daha hiç bi belirtim yok. bel ağrım da yavaş yavaş hafifliyor. ne göğüslerimde ağrı var ne renginde koyulaşma, ne bulantı ne bişey. birkaç gündür karnımın alt tarafı ağrıyordu ama zaten ishaldim, muhtemelen ondandı. hamilelik belirtisi dediğimiz şeyler o kadar farklı sebeplerden de kaynaklanabiliyor ki. hamilelik belirtisi olan birçok şey (tansiyon düşmesi, baş dönmesi, yorgunluk, hatta ceryanda kalmaya bağlı olarak bel ağrısı bile), özellikle sıcaaklardan da olabiliyor. bence de ne belirtilerim var diye kendinizi kaptırın ne yok diye üzülün. Allah gönlünüze göre versin inşallah, hepiniz için dua ediyorum, bu aydan çok umutluyum ben:Saruboceq::Saruboceq:

yanlış ölçmüş olamazmısın? gerçekten çok düşük... bende ölçüyorum36.2 civarında seyrediyo bakalım... azalır yada artarsa yazarım canım. bende bu ay ilk defa ölçüyorum...

canım ya dijital termometre kullandım ve sabah yataktan kalkmadan ölçtüm bende şaşırdım ama sanırım yanlış olçmüyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…