Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suzanşah belli olmaz olabilr benim geçen ay değil ondan önceki ay gecikti ve hiç belirtim olmadı geçen ayda tam tersi erken geldi 10 gün öncesinden başladı belirtiler hatta hamişim sandım ama değilmişim. bakalım bu ay nolcek:)
merhaba kızlar.hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.ankakuşu seni kutlarım canım.Allah sana sağlıklı hamilelik , sağlıklı bebiş ve hepberaber güzel bir yaşam nasip etsin.
benim adet tarihim 30 ağustostu hala gelmedi hiçbir belirtide yok.bir de benim adetim birkaç aydır birgün önceden gelirdi.bu ay çok seyahat ettim ondan gecikti diye düşünüyorum sizce öyle birşey olabilir mi?
su perisi su anda dedigin gibi azalma oldu gerci aksam vermidon aldim bi tane ama onun etkisi gecmistir.bide cok afedersin kabizlik var ne zamandan beri ben ondanda agrim olabilecegini dusundum ama tam olarak bilemem tabii.insallah dedigin gibidirde hamile kalmisimdir.insallah hepmiz kaliriz tabi. bu mubarek gunlerde ALLAHdualarimizi kabul etsin.canim bide cok sordum ama her yumurtlama zamaninda boyle agri olurmu. benim ilk defa boyle oldu.cunku adetime de 15 gun var daha.
canim sanda iyi ramazanalr...benimde her ay bi gün öncesi yada 1 gün sonrasi gelirdi ama bu ay tam 10 gün gecti hala hicbir belirti yok.iki kere doktora gittim hamislikde yok....
bence sende bu hafta ici bi doktora git en azindan emin olursun.bu arada seyehattande gecikebiliyorr....
insallah senin güzel haberlerini alirizzz....
peki ecrinDE doktorun ne diyor bu duruma? 10 gün gecikmeye? bende de 8. gün bugün kan tahlili verdim bakalım sonuç ne çıkacak?
insallah canim benim.insallah bende senin ve bizim gibi bekleyenlerin iyi haberlerini alirim a.s.merhaba "buya", yumurtlama illa 14. gün olacak diye bir kural yok, benim bazen 19. gün veya 20. gün bile olabiliyordu o yüzden bir ümit umarım hamilesindir. Her yumurtlama zamanı ağrı olmaz demişti bana doktorum ama tabi her bünyede farklılık gösterebilir. İyi haberlerini alırım inşallah yerimseniben
kıslarrrrr..
benim adetime 4 gün var çok enterasan kasığımda batma ve sızlama var.. Ki daha önce hiç bilmem..
Ama onun dışında belimde de ara ara acayip bir ağrı var.. KArnımda ağrıyor ama.. Karın ve bel ağrısı hamişlik belirtisi olabilir mi acaba yok sa adet miiiiii.. Ateşimde 36,9-37 arası..
Ne dersiniz...[/QUOTE
arkadaşım eğer şüphelerin ve bu yönde çalışmaların varsa ya hiç kafana takmadan bekle (mümkün değil ) ya da gidip kan testi yaptır kurtulllll.......benim bugün regl olmayışımın 8.günü, nerdeyse bebeğin doğumu için hastaneden yer ayırtacaktım :çok üzgünüm: çok kafama taktım....Sonuç: 2 idrar testi negatif ...bugün kan testi negatif......Hala regl olmadım!!!!! neden bilmiyorum?
canım ateşin gayet güzel gidiyor.hergün aynı saatte sabah yataktan kalkmadan ölçmeye devam et .eger düşme olursa adet olacaksın demektir.herkesin sıcaklıgı farklı oldugu için hamilelikte şu kadar olacak diye bir ölçüt yok .dediğim gibi adet olmadan 1-2 gün öncesinde ateşte bariz bir düşme olur.ona göre takip edebilirsin.adet günün ve hala ateşin düşmemişse test yapmanı öneririm.kıslarrrrr..
benim adetime 4 gün var çok enterasan kasığımda batma ve sızlama var.. Ki daha önce hiç bilmem..
Ama onun dışında belimde de ara ara acayip bir ağrı var.. KArnımda ağrıyor ama.. Karın ve bel ağrısı hamişlik belirtisi olabilir mi acaba yok sa adet miiiiii.. Ateşimde 36,9-37 arası..
Ne dersiniz...