benimde sat 2 ağustos.Allah sana ve bebeğine sağlık versin:Saruboceq:sende bahar annelerinden olucaksın.bebişinde yaza kadar tam ele gelecek ne güzel.Allah sağlıklı ve hayırlı ömürler nasip etsin hepinize:Saruboceq:Şeniz
kardeşim söyleyin şu misaflere geleceklerse ya hemen gelsinler ya da hiç gelmesinler. ramazan geldi. bu ramazanda 9 aylık bir tatile giriyoruz, artık 9 ay hiç gelmeyin, deyin. aaaa. patlama olcak bu ay :))))
bende günlerdir ayni seyi söylüyomm ankakusu ama dinlemiyorlar...insallah hayirlisiyla gelip gitsinler mümkünse bi daha dokuz ay gelmesinler....öyle degilmi:lepi::lepi:
yok geçmedi..
ama merak içindeyim.. çünkü kasğımda batma ve sancı var.. Bir de hiç yağşamadığım bir bel ağrısı oldu dün.. Adetime 3 gün var.. Ateşimi de şimdi ölçtüm 36,9..
Bir de Haftasonu iş için yurtdıiına gidebilirim.. Uçak tehlikeli diyorlar ilk aylarda.. Aslında hemen öğrenip gitmezsem yerime birini göndermem gerkeecek.
3 gün önceden kanda çıkar mı acaba yaa...
yok geçmedi..
ama merak içindeyim.. çünkü kasğımda batma ve sancı var.. Bir de hiç yağşamadığım bir bel ağrısı oldu dün.. Adetime 3 gün var.. Ateşimi de şimdi ölçtüm 36,9..
Bir de Haftasonu iş için yurtdıiına gidebilirim.. Uçak tehlikeli diyorlar ilk aylarda.. Aslında hemen öğrenip gitmezsem yerime birini göndermem gerkeecek.
3 gün önceden kanda çıkar mı acaba yaa...
ya ben yenıyım merhaba herkese..bı sorum olucak we lutfen benı bılgılendırıdn.adetım bugune kdr hıc aksamazdı hazıran ayında ewlendm..22 temmuz adet olduö fakat agustos un 3. ayı bı baktım tekrar kan geldı we tam 4 gun surdu.smdı bn hamıleyım sanırım belırtıler war.ama hamıle degılsem ne zmn adet olmm gerekıcek lutfen bılgılendrın.4 eylul mu yoksa 22 agustsm u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?