Erken Hamilelik Belirtileri

iliski sirasinda agri yumurtaliklarda olan kistten yada herhangi bi enfeksiyondan kaynaklanabilir.bence kadin dogum doktoruyla bi görüs.....
belirtilere gelince sanirim herkesde farkli seyler oluyor....
yerimsenibenyerimseniben

carsamba günü gittim bende öyle umutluydumki sorma.ultrasonda her gördügüme bu ne diyodum doktoramirmirmirmira !!! ama cevapsiz geri geldim.canim bence doktora gitmeyi ihmal etme.ve gitmeden önce kendini herseye hazirla bu ay olmassa aymi yok baska bi ay olur insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

keşke bizde senin gibi şanslı olsak anka kuşu çok içten sölüyorum her günün böle mutlu olsun

ah canım benim ben aslında o kadar şanssız bir insanımdır ki. hayatta herkesin kolaylıkla sahip olduğu şeylere ben hep çok zor, çok acı çekerek sahip olmuşumdur. bu benim için bir dönüm noktası heralde. evet ben de kendimi çok şanslı hissediyorum. 34 yaşındayım, zor hamile kalırım diyodum ama 3. ayımda kaldım. rabbime binlerce şükür. inşallah artık şeytanın bacağını kırmışımdır ve inşallah bu şansım devam eder. Allah bir kapıyı kapatıp bir diğerini açıyor inan. iyi dileklerin için çook teşekkür ediyorum. inşallah sen de ve isteyen herkes de muradına erer. Allah kimsenin kucağını boş, dualarını karşılıksız bırakmasın:Saruboceq::Saruboceq:

ecrinDE cvbin icin sagol canim.aslinda benimde aklima geldi ama hep aksatiyorum bide turkiyede degilim burdada guvenilir doktor bulmam zor artik turkiyeye gelince gidicem.insallah kotu bisey demez.cok nadir olsa bile yinede sinir bozucu.tabi biz calismalara devam edicez o ayri tabihihoyyyt
gerci 1 ay oldu korunmayi birakali ama yinede cok heycanliyim bende.simdiden adet gunumu sabirsizlikla bekliyorum

sağol canım ,gerçekten rahatlatıcı konuşuyorsun ,
umarım en kısa sürede hamile olduğumuz haberini alırız İNŞALLAAAHH,

şansın ve bahtın bundan sonra da hep açık olsun sevgili ankakuşu ,muradına sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah ..
darısı da bizlere :)))

beyaz papatya senin ne kadar gecikti canim
sen yinede moralini yuksek tut insallah hayirli haberler alirsin olumlu olumsuz hepsine hazirlikli ol.eger bu ay olmazsa onumuzdeki aya bomba gibi hazir ol.psikolojin saglam olsun.kafan rahat olsun.bizde yeni yeni basladik calismalara ama o kadar heycanlaniyorumki adet olucagim insallah olamiycagim zamani iple cekiyorum.

biz de korunmayı bırakalı 3 ay oldu ,
bu ay çok gecikti adetim ,
bugün 9.günüm ,
idrar ve kan tahlilimde negatif çıktı 2-3 gün oldu yaptıralı ,
çarşamba günü de doktora gideceğim ,
bakalım artık ,
çalışmalara devam
inşallah yazdığın gibi bir dahaki ayda mutlu haberler alırım
darısı senin ve her isteyenin de başına

aminnnn canim benim insallah.herhangi bi agrin sizin belirtin falan varmi.insallah testler yanilmistirda hamilesindir.9 gun gecmis sonucta psikolojik olma ihtimalide cok yuksek tabi.sana hak veriyorum 3 ay 5 ay insan cok istedigi zaman sabirsizlaniyo hemen olsun istiyo.ama kendini rahatlat biraz bu ay nasip degilmis de ve relax ol.nasibim onumuzdeki aydadir belki de.ve unutmaya calis.ALLAH buyuktur. ALLAHIN izniyle bizde bi gun anne olucaz insallah aminnnnnnnnnnnnnnnnn.

inşallah inşallah ,
yazdığın gibi inşallah biz de birgün anne olacağız sevgili buya ,
inşallah
evet rahatlamak çok önemli imiş ,eşim de sağolsun bu konuda bana çok destek oluyor ama ben kendim biraz huzursuzum işte ,bir türlü kendimi rahatlatamıyorum ama yapmam lazım ....bakalım artık ,çarşamba günü doktorum neler diyecek bana ...
etrefımdaki evli arkadaşlarımızın hep bebekleri oldu hem de benden 3-4 yaş ufak olanlar da var aralarında ,onları gördükçe daha da hevesleniyorum valla ...

ayrıca buyacım çarşamba günü iyi haberlerini duymak isterim bende cuma günü gideceğim sizlerde bana dua edin çok ediyorum bende olmayanlara allah en kısa zamanda versin

ayrıca buyacım çarşamba günü iyi haberlerini duymak isterim bende cuma günü gideceğim sizlerde bana dua edin çok ediyorum bende olmayanlara allah en kısa zamanda versin

sevgili tuugbaa_29 'cığım çarşamba ben gideceğim doktora :)))))))
umarım yazdığın gibi iyi haberler gelir ama testlerimde negatif çıktığını göz önüne alırsam biraz kendimi hazırlamaylıyım (
umarım senin için de iyi haberler gelir :)

birde benimde aynı adet belirtisi gibi sancım var ama içimden bir sesde bana hamile olduğumu sölüyo neye inancamı bilmiyom inanın rüyalarıma giriyo artık

nerde yasiyosun ki???ama ne olursa olsun ihmal etme bencee....
bizimde ilk ayimizz bakalim insallahh haberlerimiz güzel olur...benimki 8.gün bugün ama belki pskolojiktir....dua edelim birbirimizee...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

burada arkadaşlar yeni ben de 3 ay oldu bu ay adet olunca hüngür hüngür ağladımnasıl kasmışım kendimi hakkımızda hayırlısı olsun

birde benimde aynı adet belirtisi gibi sancım var ama içimden bir sesde bana hamile olduğumu sölüyo neye inancamı bilmiyom inanın rüyalarıma giriyo artık

Ben de aynı durumdayım 12 ay geçti neredeyse... Allahım her ay beklenti içerisinde olmak ve her defasında hayalkırıklığı.... bu ayda umut doluyum ve belki de yine değilim 12 aydır olduğu gibi... doktor 2 ay daha dene gel dedi.... bakalım ne olacak yanlış bir şey mi yapıyoruz bilemiyorum ki.. gün aşırı ilişki dedi doktor 9 ila 16 sı arası ... yapıyoruz olmuyo.... uffff çok yoruldum artık.. ve sevişmek de istemiyorummmm artık... görev gibi oldu... canın mı istemiyo, hasta mıısn ... yok olmaz bugün ilişki günü... ufffff:1no2:

arkadaşlar ben o günü tam 3 senedir bekliyorum her ay hüsranla sonuçlanıyor bazen umudumunda bittiğini hissediyorum o gün bi gelse herhalde dünyanın en mutlu kadını olurdum:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…