su perisi bende ayni senin gibi merak ediyorum diger yazilarin hepsini okudum genelde adet belirtileriyle ayniymis diyo hamile kalan arkadaslar bide kasik agrisi diyen cok.benimde soruma cvb verin lutfen sizce sancimin olmasi normalmi
bu arada ankakusu senin adina cooook sevindim diger yazilarda hepinizi takip ediyordum.darisi bizim basimiza insallah aminnnnnnnnnna.s.
nasıl da iyi özetledin arkadaşım içimizdekileri ,
annlik duygusu bize biraz önden önden gelmiş herhalde ,sabırsızlanıyorum gerçekten ...eminim bebak sahibi olmayı isteyen ve senelerce uğraşan insanlar bu yazdıklarımızı okusalar bize diş bilerlerdi kesin ,ama elimizde değil işte ,1 ay olsun 3 ay olsun yine de hemen hamile kalalım istiyoruz işte ,yaradılış meselesi demekki ....inşallah Allah hepimizin gönlündekini bize verir en kısa sürede ..
ben valla doktora gideceğim günü iple çekiyorum ,hem gidip bu gecikmenin sonucunu bir an önce öğrenmek istiyıorum hem de olumsuz sonuç çıkabileceği için onu duymamak için gitmek de istemiyorum(((((
keşke bizde senin gibi şanslı olsak anka kuşu çok içten sölüyorum her günün böle mutlu olsun
carsamba günü gittim bende öyle umutluydumki sorma.ultrasonda her gördügüme bu ne diyodum doktoramirmirmirmira !!! ama cevapsiz geri geldim.canim bence doktora gitmeyi ihmal etme.ve gitmeden önce kendini herseye hazirla bu ay olmassa aymi yok baska bi ay olur insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ah canım benim ben aslında o kadar şanssız bir insanımdır ki. hayatta herkesin kolaylıkla sahip olduğu şeylere ben hep çok zor, çok acı çekerek sahip olmuşumdur. bu benim için bir dönüm noktası heralde. evet ben de kendimi çok şanslı hissediyorum. 34 yaşındayım, zor hamile kalırım diyodum ama 3. ayımda kaldım. rabbime binlerce şükür. inşallah artık şeytanın bacağını kırmışımdır ve inşallah bu şansım devam eder. Allah bir kapıyı kapatıp bir diğerini açıyor inan. iyi dileklerin için çook teşekkür ediyorum. inşallah sen de ve isteyen herkes de muradına erer. Allah kimsenin kucağını boş, dualarını karşılıksız bırakmasın:Saruboceq::Saruboceq:
beyaz papatya senin ne kadar gecikti canim
sen yinede moralini yuksek tut insallah hayirli haberler alirsin olumlu olumsuz hepsine hazirlikli ol.eger bu ay olmazsa onumuzdeki aya bomba gibi hazir ol.psikolojin saglam olsun.kafan rahat olsun.bizde yeni yeni basladik calismalara ama o kadar heycanlaniyorumki adet olucagim insallah olamiycagim zamani iple cekiyorum.
ayrıca buyacım çarşamba günü iyi haberlerini duymak isterim bende cuma günü gideceğim sizlerde bana dua edin çok ediyorum bende olmayanlara allah en kısa zamanda versin
ecrinDE cvbin icin sagol canim.aslinda benimde aklima geldi ama hep aksatiyorum bide turkiyede degilim burdada guvenilir doktor bulmam zor artik turkiyeye gelince gidicem.insallah kotu bisey demez.cok nadir olsa bile yinede sinir bozucu.tabi biz calismalara devam edicez o ayri tabihihoyyyt
gerci 1 ay oldu korunmayi birakali ama yinede cok heycanliyim bende.simdiden adet gunumu sabirsizlikla bekliyorum
birde benimde aynı adet belirtisi gibi sancım var ama içimden bir sesde bana hamile olduğumu sölüyo neye inancamı bilmiyom inanın rüyalarıma giriyo artık
Kizlaaaaaaaar hamileyiiiiiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?