canim bildigim kadariyla 9 günde kan testi kesin sonuc vermesi lazim.doktora gittinmi farkli bi durumdan dolayi gecikme olabilir.benimde bugün 8.günüm ama gelmedi.idrardada cikmadi kan yaptirmadim daha ama farkli bi sebeblede gecebilir.ama insallah allah gönlündekini gerceklestirir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
idrar tahlilimi 6.gecikme günümde kan tahlilimi de 7.gecikme günümde yaptırdım ,bugün 9.günüm ..hala adet olmadım ,doktordan randevu aldım ,çarşamba gününe ancak ...o zamana kadar acaba bir kez daha tahlil yaptırsam mı diyorum belki yanlış çıkmıştır sonuç diyorum ama bir yandan da düşünüyorum acaba psikolojik mi?çünkü çok istiyorum ve kendimi resmen hamile kalmışım gibi istiyorum ...aslında korunmayı bırakalı da 3 ay oldu daha ...ne bileyim ...çok karmaşık duygular içindeyim((((((((
normal adetim aslında 2 gün geçmişti. dün evde kendim yaptım silik çıktı. bu sabah hastaneye kan baktırmaya gittim ama ordaki doktor kanı pazartesi alıyoruz önce idrar bakalım çıkmazsa pt kan bakarız dedi. idrarda pozitif çıktı. kendi doktorumu aradım. idrarda çıktıysa kana gerek yok haftaya gel ultrasonla bakalım dedi.
evet kızlara katılıyorum bencede beyaz papatyacım psikolojik hislerin. üzülmeni istemem ama 9 gün de çıkardı sonuç. allah hayırlısını versin
nasıl da iyi özetledin arkadaşım içimizdekileri ,
annlik duygusu bize biraz önden önden gelmiş herhalde ,sabırsızlanıyorum gerçekten ...eminim bebak sahibi olmayı isteyen ve senelerce uğraşan insanlar bu yazdıklarımızı okusalar bize diş bilerlerdi kesin ,ama elimizde değil işte ,1 ay olsun 3 ay olsun yine de hemen hamile kalalım istiyoruz işte ,yaradılış meselesi demekki ....inşallah Allah hepimizin gönlündekini bize verir en kısa sürede ..
ben valla doktora gideceğim günü iple çekiyorum ,hem gidip bu gecikmenin sonucunu bir an önce öğrenmek istiyıorum hem de olumsuz sonuç çıkabileceği için onu duymamak için gitmek de istemiyorum(((((
bence hemen git. sorun varsa hemen çözülsün. sen de hemen çalışmalara başlayıp hemen hamile kalsüprizzzzz
ben bir senedir evliyim ve evlendiğimden beri tedavi görüyorum hiç kordunmadık ama olmuyo çatlatma iğnesini vurulalı 10 gün oldu çok midem bulanıyo ve yanıyo adetim gecikmeden tahlil yaptırsammı yoksa beklemeye devammı etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?