Merhaba ben aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır takip ediyorum ve benimle aynı sorunları paylaşan insanların olduğunu görüyorum. Bende 3 yıllık evliyim üç aydır bebek istiyoruz ama olmuyor. İlk ay çok umutluydum sonra umudumu kaybetmeye başladım burda sizlerle sorunlarımı paylaşıp biraz rahatlamak istiyorum
canım biz üç yıldır hiç korunmadık öyle belli başlı bi sorunda yok bu yüzden çok çıkmazdayız biraz sabret yeni başlamışsın zaten umarım herşea.s.y gönlünce olur
nerde yasiyosun ki???ama ne olursa olsun ihmal etme bencee....
bizimde ilk ayimizz bakalim insallahh haberlerimiz güzel olur...benimki 8.gün bugün ama belki pskolojiktir....dua edelim birbirimizee...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kizlaaaaaaaar hamileyiiiiiiimm
CANIMMMM ÇOKKKK SEVİNDİMMMM allah analı babalı mutlu büyütsün inaşşalhhh.... gerçekten çok sevindim hatta aglayabilirimmm...
bu arada bende bişi yokkk
kızlar ben bunu öncede yazmıştım reglim 3 gün sürdü 1hafta sürmesi lazımdı üsten görme olurmu dedim sonra test yapayım dedim eşim yapma bekle dedi dün gögüslerim şişti karnımda aynı
hayırlısı bakalım artık
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır takip ediyorum ve benimle aynı sorunları paylaşan insanların olduğunu görüyorum. Bende 3 yıllık evliyim üç aydır bebek istiyoruz ama olmuyor. İlk ay çok umutluydum sonra umudumu kaybetmeye başladım burda sizlerle sorunlarımı paylaşıp biraz rahatlamak istiyorum
Aslında uygun olan evlendikten bir sene sonra bebek düşünmek miydi acaba? Üç sene çokmu ara verdik diye düşünüyorum
kaç gün oldu peki üstünden biraz zaman geçmişse bence yap basit bi test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?