Erken Hamilelik Belirtileri

Merhaba ben aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır takip ediyorum ve benimle aynı sorunları paylaşan insanların olduğunu görüyorum. Bende 3 yıllık evliyim üç aydır bebek istiyoruz ama olmuyor. İlk ay çok umutluydum sonra umudumu kaybetmeye başladım burda sizlerle sorunlarımı paylaşıp biraz rahatlamak istiyorum

canım biz üç yıldır hiç korunmadık öyle belli başlı bi sorunda yok bu yüzden çok çıkmazdayız biraz sabret yeni başlamışsın zaten umarım herşea.s.y gönlünce olur

Burda hamilelik haberlerini okuduğumda çok seviniyorum. Umarım hepimiz bir gün burda hamilelik haberlerimizi yazarız. Sadece kendim için değil hepimiz için çok dua ediyorum. Sizlerde benim için çok dua edin Rabbim inşallah gönülden edilen hiç bir duayı boş çevirmez

mrb arkadaslar...bende 11 aylık evlıyım.bebıs yenı dusunmeye basladım.son 1 haftadır calısıyoruz bu konuda bakalım hayırlısıyla sonucunu merak edıyorum..allah herkesın gonlundekı muradını versın...herkesı sevgıyle selamlıyorum..

Aslında uygun olan evlendikten bir sene sonra bebek düşünmek miydi acaba? Üç sene çokmu ara verdik diye düşünüyorum

slm sevcan..aslında uzun zamandır üyeliğim var ama sadece okuyucu olarak kalmıştım..bende bugün hamile olduğumu öğrendim :) 29 kasımda da bebeklerim karnımda ölmüştü(ikizlerdi) polikistik over hastası olduğum için doktorum doğal yollardan hamile kalamayacağımı ovulasyon sağlayıcı ilaç kullanmam gerektiğini söylemişti..daha önceki hamileliğimden önceki 3 ay boyunca kullandım olmadı,bıraktıktan sonraki ilk ay hamile kaldım..bu hamileliğimde de 1 ay kullandım ilaç, olmadı..aman kullanmayacam dedim ve yine ilk ay hamile kaldım..aslında herşeyde olduğu gibi hamileliktede stresin rolü büyük..ben tecrübelerimden şunu anladım kii zihnini boşaltıp başka şeylere kanalize olmak gerekiyo..ben geçen ay ilaç kullanmayınca iyice boşverip yumurtlama zamanını bile hesaplamadım hiç..gidişine bıraktım ve oldu..yani kısacası rahat bırak kendini,önünde bir sürü alternatif olduğunu düşün(aşılama,tüp bebek vs.) biri olmasa biri mutlaka tutacaktır..ve pek tabii de en öenmlisi Allah ın takdiri..herşey gönlünce olsun...

nerde yasiyosun ki???ama ne olursa olsun ihmal etme bencee....
bizimde ilk ayimizz bakalim insallahh haberlerimiz güzel olur...benimki 8.gün bugün ama belki pskolojiktir....dua edelim birbirimizee...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canim aksamlari nete giremiyorum o yuzden cvb veremedim sana burda gittim aslinda doktora hersey normal dedi.dusunebilirsiniz dedi kontrol icin oylesine gitmistim.cok afedersin kabizlik problemi yasiyorum uzun zamandan beri.ben ondan dolayi olabilir diye dusunuyorum.cunku ne zaman kabizlik olsa o zaman sanci oluyo.ama turkiyede mutlaka gidicem.insallah bundan dolayidirda onemli bisey cikmaz.kist falan olsa ultrasonda cikardi ama dimi.ultrasonla bakmisti o zaman doktor.

günaydın kızlar bugun arkadaşımın doğum yaptığını öğrendim tatlı bir cocuğu olmuş allah bana ve bütün isteyene versin nasip etsin inşallah:Saruboceq:

selam kızlar benim gecikmemin 8.gunu . 5.gununde 2 damla kahverengi geldi dahada bisey yok testler tek cizgi atesim 37 geceleri cok usuyorum ayaklarım buz yanaklarımı ates basıo sokuluyomus gibi oluyorum bakıyrum aynı arada belim ve goguslerim sızlıyo.doktorumm dediki 1 hafta daha bekleyelim oyle gel. kan testide yanlıs cıkabilir bebegin gorunme durumu gecikmeden 14-22 gun sonra netlesir dedi. bu haftada bekliycem bakalım ne olcak

kızlar ben bunu öncede yazmıştım reglim 3 gün sürdü 1hafta sürmesi lazımdı üsten görme olurmu dedim sonra test yapayım dedim eşim yapma bekle dedi dün gögüslerim şişti karnımda aynı
hayırlısı bakalım artık

CANIMMMM ÇOKKKK SEVİNDİMMMM allah analı babalı mutlu büyütsün inaşşalhhh.... gerçekten çok sevindim hatta aglayabilirimmm...

bu arada bende bişi yokkk

canım benim çok teşekkür ederim. sen bu kadar içten olduktan sonra Allah mutlaka mükafatını verecektir, hiç üzülme.. bu ay olmazsa öteki ay....
ben hepinize dua ediyorum:Saruboceq:

kaç gün oldu peki üstünden biraz zaman geçmişse bence yap basit bi test

ARAMIZA HOŞGELDİNa.s.:teytey:

Aslında uygun olan evlendikten bir sene sonra bebek düşünmek miydi acaba? Üç sene çokmu ara verdik diye düşünüyorum

Biz de 4 sene ara verdik.. şimdi afedersin "it" gibi pişmanım. Yaş oldu 29 hala bebek yok.... 13. ayımızdayız her ay hüsran her ay hüsran.. problem de yok.Anlamıyorum neden olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…