Erken Hamilelik Belirtileri

bende çatlatma iğnesinin sonucunu bekliyorum
midemde yanma bulantı var ama sanki adet olcam gibi karnımda sancı var bu normalmi sence yani hamile olabilirmiyim

bu arada eşim bende bir belirti daha olduğunu söyledi "çok uyuyomuşum" ben pek belirti olarak görmemiştim onu çünkü tembellik kanımda var. ama şimdi düşününce doğru galiba akşamları uykum daha erken geliyodu hatta bir iki kere gündüz de uyumuştum. ama diyorum ya tembellik kanımda var benim

merhaba ,
ben 2 gün önce üye oldum ,
hamilesin sanırım ,hayırlı olsun ,i
ben de hamile kalmak isteyenlerdenim ,bişey sormak istiyorum ,adet gecikmenizden en erken kaç gün önce öğrendiniz hamile kaldığınızı?

kızlar kan testiyle adete 5 gün kala falan belli oluyomuş ama doktorlar günün geçmesini istiyolar çünkü bazen kanda hamilelik görünse bile tutunamayıp atılıyomuş. sonradan hayal kırıklığı yaşamaktansa gününü beklemek daha iyi sanırım. diyoruuuum daaaa yalan yani insan bekleyemiyor di mi... ben şimdi bunları hiç söylememiş olıyım ahkam kesmiş olmak istemem. siz en iyisi gidip kanda baktırın kızlaar.. Allah gönlünüze göre versin innnşşşallaaahhh

canım çok sevindim tebrik ederim Allah sağlıklı bi hamilelik ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
seni güzel:CüvCüv:seni

canım benim çok teşekkür ederim. sen çok dua etmiştin bana di mi... Allah senden de kalbi temiz herkesten de razı olsun. inşallah en kısa zamanda hepinizin iyi haberlerini alırız. ben de size dua ediyorum kızlar:Saruboceq::Saruboceq:

kan testi yaptırdın değilmi sonucun kaç çıktı

normal adetim aslında 2 gün geçmişti. dün evde kendim yaptım silik çıktı. bu sabah hastaneye kan baktırmaya gittim ama ordaki doktor kanı pazartesi alıyoruz önce idrar bakalım çıkmazsa pt kan bakarız dedi. idrarda pozitif çıktı. kendi doktorumu aradım. idrarda çıktıysa kana gerek yok haftaya gel ultrasonla bakalım dedi.

arkadaşlar benim de adetim 9 gün gecikti ,evde test yaptım negatif çıktı ,kan testi de yaptırdım 3 gün önce yine negatif ((ancak annemden aldığım bilgilere göre kendimi sanki hamile gibi hissediyorum ,bikaç gün sonra tekrar test yapayım diyorum

maşallah canım demekki değerlerin çok iyi hadi hayırlısı en yakın zamanda kalp atışlarınıda duyarsın inşallah

canim bildigim kadariyla 9 günde kan testi kesin sonuc vermesi lazim.doktora gittinmi farkli bi durumdan dolayi gecikme olabilir.benimde bugün 8.günüm ama gelmedi.idrardada cikmadi kan yaptirmadim daha ama farkli bi sebeblede gecebilir.ama insallah allah gönlündekini gerceklestirir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…