Kizlaaaaaaaar hamileyiiiiiiimm
merhaba ,
ben 2 gün önce üye oldum ,
hamilesin sanırım ,hayırlı olsun ,i
ben de hamile kalmak isteyenlerdenim ,bişey sormak istiyorum ,adet gecikmenizden en erken kaç gün önce öğrendiniz hamile kaldığınızı?
CANIM BENIM COK SEVINDIM GÖZÜNAYDIN DARISI BİZİM BAŞIMIZA İNŞALLAH
KAC GÜN GECTİ ADETİNİ CNIM BENIMDE 4GÜN OLDUDA?a.s.
Kizlaaaaaaaar hamileyiiiiiiimm
canım çok sevindim tebrik ederim Allah sağlıklı bi hamilelik ve hayırlısıylakucağına almayı nasip etsin
seni güzel:CüvCüv:seni
kan testi yaptırdın değilmi sonucun kaç çıktı
normal adetim aslında 2 gün geçmişti. dün evde kendim yaptım silik çıktı. bu sabah hastaneye kan baktırmaya gittim ama ordaki doktor kanı pazartesi alıyoruz önce idrar bakalım çıkmazsa pt kan bakarız dedi. idrarda pozitif çıktı. kendi doktorumu aradım. idrarda çıktıysa kana gerek yok haftaya gel ultrasonla bakalım dedi.
evet bendim canım sende benim için dua et hayırlısıyla doğsun bebişlerimiz
arkadaşlar benim de adetim 9 gün gecikti ,evde test yaptım negatif çıktı ,kan testi de yaptırdım 3 gün önce yine negatif((ancak annemden aldığım bilgilere göre kendimi sanki hamile gibi hissediyorum ,bikaç gün sonra tekrar test yapayım diyorum[/QU
benimde 5 gün geçti ..idrar testi 2 kere negatif çıktı...bekliyorum...genelde reglin düzensizmidir ?
arkadaşlar benim de adetim 9 gün gecikti ,evde test yaptım negatif çıktı ,kan testi de yaptırdım 3 gün önce yine negatif((ancak annemden aldığım bilgilere göre kendimi sanki hamile gibi hissediyorum ,bikaç gün sonra tekrar test yapayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?