canim aksamlari nete giremiyorum o yuzden cvb veremedim sana burda gittim aslinda doktora hersey normal dedi.dusunebilirsiniz dedi kontrol icin oylesine gitmistim.cok afedersin kabizlik problemi yasiyorum uzun zamandan beri.ben ondan dolayi olabilir diye dusunuyorum.cunku ne zaman kabizlik olsa o zaman sanci oluyo.ama turkiyede mutlaka gidicem.insallah bundan dolayidirda onemli bisey cikmaz.kist falan olsa ultrasonda cikardi ama dimi.ultrasonla bakmisti o zaman doktor.
CANIMMMM ÇOKKKK SEVİNDİMMMM allah analı babalı mutlu büyütsün inaşşalhhh.... gerçekten çok sevindim hatta aglayabilirimmm...
bu arada bende bişi yokkk
canim ya doktora gittin dimi???insallah hayirlisi neyse o olsun....doktora gittiysen gecikme icin ne dedi..senin sanirim 9.günündü...:teselli::teselli::teselli:
rabbim yar ve yardimcimiz olsun:Saruboceq::Saruboceq:
canım bu doktora sadece ultrasyon için gittim normalde doktorum var ancak uzak. hormon testlerimde ufak bir problem çıkmıştı adet günümde çıkması gereken degerlerim tam tersi çıkmış ama ne hormonu sölemedi sağolsun doktorum pek açıklama yapmayı sevmezama bu ay olmadıgım kesin ultrasyonda ve kan testinde çıkmadı bende dün gece ilk söktürücümü içtim senağlamasenağlamasenağlama
canim ya hayirlisi olsun cok yipratma kendini olurmu:teselli::teselli: bende daha olmadim sanirim bende senin gibi söktürücü kullancm.ins gelecek aylarda yine deneriz rabbim öyle büyükki:Saruboceq::Saruboceq:
yıpratıcam takmıcam diyorum ama TAKIYORUM ya 15 ay oldu rabbim duysun artık sesimii(ziiiii)...
canım bu doktora sadece ultrasyon için gittim normalde doktorum var ancak uzak. hormon testlerimde ufak bir problem çıkmıştı adet günümde çıkması gereken degerlerim tam tersi çıkmış ama ne hormonu sölemedi sağolsun doktorum pek açıklama yapmayı sevmezama bu ay olmadıgım kesin ultrasyonda ve kan testinde çıkmadı bende dün gece ilk söktürücümü içtim senağlamasenağlamasenağlama
kızlar aklıma bişey geldi hani çoğumuzun regl dönemi çikolata yeme isteği artıyoya
acaba gebelikte nasıl oluyoki
yani gebelikte böyle bi istek olmuyosa buda erken gebelik belirtisi olarak yorumlanabilirmi?
ayyyy gece gece uykum geldi saşmaladım galiba-tatlicadiarzu-
canim benimm nolur öyle deme...elbette bizi yaradan duyuyor sesimizi ama biliyomusun kuranda bi ayet var o bana hep teselli oluyor.diyorki:sizin hayir bildiklerinizde ser,ser bildiklerinizde hayir vardir.süphesiz en iyisini Allah bilir die.ve herseyin bir vakti oldugunu söylüyor.ben elim yüregimde o günü bekliyorum ve heppimiz icin dua ediyorum.yapmamiz gerekende bu degilmi???:teselli::teselli::teselli:
üzülme canım, sakın üzülme. :teselli: söktürücüyü içtiysen yepyeni bir dönem başlıyo demektir. ne güzel. içmediğin sürece o sağlıksız durumu sürdürmüş oluyosun. ama şimdi o süreci kapattın ve yeniden anne olmak için bir şansın var. hadi hayırlısı, inşallah bu ay yüzün gülecek:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar aklıma bişey geldi hani çoğumuzun regl dönemi çikolata yeme isteği artıyoya
acaba gebelikte nasıl oluyoki
yani gebelikte böyle bi istek olmuyosa buda erken gebelik belirtisi olarak yorumlanabilirmi?
ayyyy gece gece uykum geldi saşmaladım galiba-tatlicadiarzu-
ya ben sana ne deyim ilk defa biraz rahatladım ve bu ayetle birlikte demekki hayırlısı degil ki rabbim vermiyor çokkk saolll senin sayende kuranı kerim okumaya başladım kendimi ona verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?