Erken Hamilelik Belirtileri

meraba kızlar sanırım kimse yok şu an hala bekliyorum iki günüm kaldı ve on gündür bütün adet belirtilerini hissediyorum.artık beklemek istemiyorum ama umutsuzda yaşanmıyor.bebeğimi kucağıma alcağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.rabbim herkese nasip etsin yinede şunu söylemeyi unutmayın herşeyin hayırlısını isteyin. BÜTÜN GECELER MECBUR VARIR SABAHA :Saruboceq:

canim benim insallah bir problem yoktur.ama ordaki doktorun eger yumurtaliklarda falan problem olsa yada kist falan kesin görürdü.
ama sen yinede ihmal etme trye gidince
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

CANIMMMM ÇOKKKK SEVİNDİMMMM allah analı babalı mutlu büyütsün inaşşalhhh.... gerçekten çok sevindim hatta aglayabilirimmm...

bu arada bende bişi yokkk

canim ya doktora gittin dimi???insallah hayirlisi neyse o olsun....doktora gittiysen gecikme icin ne dedi..senin sanirim 9.günündü...:teselli::teselli::teselli:
rabbim yar ve yardimcimiz olsun:Saruboceq::Saruboceq:

canim ya doktora gittin dimi???insallah hayirlisi neyse o olsun....doktora gittiysen gecikme icin ne dedi..senin sanirim 9.günündü...:teselli::teselli::teselli:
rabbim yar ve yardimcimiz olsun:Saruboceq::Saruboceq:

canım bu doktora sadece ultrasyon için gittim normalde doktorum var ancak uzak. hormon testlerimde ufak bir problem çıkmıştı adet günümde çıkması gereken degerlerim tam tersi çıkmış ama ne hormonu sölemedi sağolsun doktorum pek açıklama yapmayı sevmez ama bu ay olmadıgım kesin ultrasyonda ve kan testinde çıkmadı bende dün gece ilk söktürücümü içtim senağlamasenağlamasenağlama

canim ya hayirlisi olsun cok yipratma kendini olurmu:teselli::teselli: bende daha olmadim sanirim bende senin gibi söktürücü kullancm.ins gelecek aylarda yine deneriz rabbim öyle büyükki:Saruboceq::Saruboceq:

canim ya hayirlisi olsun cok yipratma kendini olurmu:teselli::teselli: bende daha olmadim sanirim bende senin gibi söktürücü kullancm.ins gelecek aylarda yine deneriz rabbim öyle büyükki:Saruboceq::Saruboceq:

yıpratıcam takmıcam diyorum ama TAKIYORUM ya 15 ay oldu rabbim duysun artık sesimii(ziiiii)...

Bu arada bilgisayarım bozuldu o yüzden çok geç cvp veriyorum pc nereden bulursam hemen giri
yorum :)))

Korunmadığımızdan beri adetim hem bikaç gün gecikiyo hemde çok ağrılı oluyo, geciktiği için pazartesi ve sonraki günler bekliyorum ama bugün olacak gibi karnım çok ağrıdı ama bişey yok. Bundan bikaç gün önce kasıkalrım ağrıyodu çok umutlandım ama şimdi ağrımıyo yine umutsuzluğa kapıldım, aslında hamile değilim biliyorum hissediyorum ama en ufak belirti beni sanki varmış gibi heyecanlandırıyo

yıpratıcam takmıcam diyorum ama TAKIYORUM ya 15 ay oldu rabbim duysun artık sesimii(ziiiii)...

canim benimm nolur öyle deme...elbette bizi yaradan duyuyor sesimizi ama biliyomusun kuranda bi ayet var o bana hep teselli oluyor.diyorki:sizin hayir bildiklerinizde ser,ser bildiklerinizde hayir vardir.süphesiz en iyisini Allah bilir die.ve herseyin bir vakti oldugunu söylüyor.ben elim yüregimde o günü bekliyorum ve heppimiz icin dua ediyorum.yapmamiz gerekende bu degilmi???:teselli::teselli::teselli:

kızlar aklıma bişey geldi hani çoğumuzun regl dönemi çikolata yeme isteği artıyoya
acaba gebelikte nasıl oluyoki
yani gebelikte böyle bi istek olmuyosa buda erken gebelik belirtisi olarak yorumlanabilirmi?
ayyyy gece gece uykum geldi saşmaladım galiba-tatlicadiarzu-

üzülme canım, sakın üzülme. :teselli: söktürücüyü içtiysen yepyeni bir dönem başlıyo demektir. ne güzel. içmediğin sürece o sağlıksız durumu sürdürmüş oluyosun. ama şimdi o süreci kapattın ve yeniden anne olmak için bir şansın var. hadi hayırlısı, inşallah bu ay yüzün gülecek:Saruboceq::Saruboceq:

çok güzel bi ayet rahatladım bi an hayırlısı inşallah bende bir senedir anne olmak istiyorum ama olmuyor hiç bir problem yok diyor doktor ama olmuyor işte

ben burda bir hamişten okumustum .hamile oldugunu öğrenmeden önce kaşık kaşık nutella yiyormus.demekki böyle erken bir belirti yok :1no2:

ya ben sana ne deyim ilk defa biraz rahatladım ve bu ayetle birlikte demekki hayırlısı degil ki rabbim vermiyor çokkk saolll senin sayende kuranı kerim okumaya başladım kendimi ona verdim

EWET canım öle düşünüyorum bu ay kendime çok dikkat edecegim birazcık kilo alcam daha güzelleşcem kendime bakıcam bu ay fazla takmıcam inşAllahhhh

Canım çok doğru bir şeye değinmiş olabilirsin aslında!!Ben böyle tahmin etmiştim hamile olduğumu!!!Çünkü her ay mutlaka en azında 3 gün kala gibi bazen daha önce tatlı isteğim olurdu.İlk defa hamile kaldığım ay olmadı hemde hiç!!Hatta hala yok,kaldığımdan beri tatlı yiyemiyorum çok çok nadir o da sadece sütlü tatlı yada tatlı meyve....Çikolata ise düşüncesi bile fena yapıyor!!!Bu benimde çok dikkatimi çekmişti ve senin gibi düşünmüştüm.Mutlaka her hamilede değişir bu durum ama demekki olabilme ihtimali ve yaşayanlar varmış kendimdende net olarak anladım.Görünce dayanamadım cevap yazdım...Hepinize bol şans ve birbirinden güzel,sağlıklı hamilelikler diliyorum!!!!!a.s.

ya ben sana ne deyim ilk defa biraz rahatladım ve bu ayetle birlikte demekki hayırlısı degil ki rabbim vermiyor çokkk saolll senin sayende kuranı kerim okumaya başladım kendimi ona verdim

canim ya!!!inan tüylerim diken diken oldu.ama inan benim tek tesellim kuran ayetleri...hayatimin her karesinde....insallah dahada rahatliycaksindir ve inaniyorumki bundan sonra hersey cok daha güzel olacakkk:1hug::1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…