• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

canim mide yanmasi oluyor hamilelikte.sık idarara çikma olayini hiç sorma.her sabah tualete zor yetisiyordum erkenden.sabah uykusu diye birsey kalmamisti.gosulerimde kocaman olmuslardi.ama bu belirtilerin çogu gunum geçtikten snra basladi bende wc hariçkaydirigubbakcemile3olabilir belkide hamissin canim.gunun geçti mi?

kızlar mıde yanması hamılelık belırtısımıdır 1 haftadır felaket mıdem yanıyo gece gunduz
bıde ıdrara cok cıkıyorum çok terlıyorum goguslerımde cok sıstı
ayrıca herseye aglıyasım gelıyo olur olmaz seyler benı cok duygulandırıyo

bu belirtiler bende de var beatrise ama benim adetime en erken 5 gün var henüz.Ya ayrıca bende migren var.Midem hemen hemen hergün bulanır.Allah ım hamilelik belirtisi mi,migren bulantısı mı anlayamıyorum ah ah benimki de başka bir dert işte.Rabbimin bugününe şükür

canim mide yanmasi oluyor hamilelikte.sık idarara çikma olayini hiç sorma.her sabah tualete zor yetisiyordum erkenden.sabah uykusu diye birsey kalmamisti.gosulerimde kocaman olmuslardi.ama bu belirtilerin çogu gunum geçtikten snra basladi bende wc hariçkaydirigubbakcemile3olabilir belkide hamissin canim.gunun geçti mi?

hayır canım gunum gecmedı daha 9 gunum var bende hıç mıde yanması olmazdı olsa bıle 1 gunde gecerdı ama bu cok uzun surdu arada bı mıdemıde bulandırıyo:sm_confused:

canim 9 gun onceden belirti verecegini sanmiyorum.psikolojik olabilir.bu kadar dinleme kendini ve akisina birak.bu arada çalismalara devam et.çunku ben doktorun hesabina gore 2. reglime 8 gun kala hamile kalmisim.sende dene bu gunlerde.hayirli haberini aliriz insallah.

bu arada adet oncesinde kesinlikle idrar testi yapmayin arkadaslar.ben hamile oldugum ay reglime 4 gun kala clear blue almistim.regle 4 gun kala yuzde 50 dogru sonuç veriyormus.ve sonuç negatif çikmisti.sonra 6 gun sonra yaptim yani adetim 2 gun geçtikten sonra pozitif çikti.
acele etmeyin.ah ben su testlere ne çok para harcadim.eczaci arkadasim dalga geçiyordu testlerimizi sen bitirdin diye.gununuz geçsin oyle.ben bu defa gunum geçmeden kesinlikle test yapmam asla ve kat a.:oklava:benden tavsiye azcik sıkın disinizi.

canim bende ovulasyon testi ile hamile kalmistim.yanilma payi olacagini sanmiyorum.belki senin yumurtlama zamanin hesaba uymuyordur adetlerin duzenlemi?

Adetlerim düzenli sayılır Beatrise..yani 26-27 gün.. bende şaşırdımm..bugün yaptığımda testi sanki ikinci çizgi çok hafif silik çıktı.. ama olmayabilir de.. Nasıl iş bu yaa anlamadım..

faraway takmasana yumurtlamaya adetin bittikten 4 gün sonra başlayın çalışmalara adet oluncaya kadar çalışın işte ne zararı var

yumurtlarsın merak etme akıntınıda takip edersin ben ordan anlıyorum mutlaka 14, günüm akıntım oluyor yumurta akı kıvamında ama bakmıyorum artık onlara adetim bittikten 4 gün sanra başlıyoruz ama doktor sakın sadece çocuk düşüncesiyle yapmayın dedi ben öle yaptım hem kocişimi üzdüm hemde hala olmadı:)))

Back