• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

faraway takmasana yumurtlamaya adetin bittikten 4 gün sonra başlayın çalışmalara adet oluncaya kadar çalışın işte ne zararı var

gonnocum her gun yapmak siperm kalitesini dusuruyor diye biliyorum ben.ovulasyon testindede silik degil gayet belirgin iki çizgi olmali.en iyisi iki gunde bir denemek.ben ovulasyon testi yaptigimda çok net çikmisti ve biz o hafta denedik.hemen ayagi kalmayacaksin 3 saat falan sonra.birde belimin altina yastik koyup ole bekledim ben ve hemen tuttu hihoyyytben tekrar oyle deniycem ama once regl olmam lazimsenağlama.kafaya takmama konusuna gelince çok haklisin.kesinlikle kafaya takmamak gerekiyor.tabi becerebilirsek.

benim bugün adet olmam gerekiodu ama olmadim hemde hala hic bir belirti yok sadece bol bol tuvalete gidiyorum:(((((
ama sabah test yaptim hemde gün gelmeden belli eden testlerden ama malumunuz tek cizgi:(((((((
bana yardim edin yaa....

ecrin ne kadar zamandir çocuk istiyorsun?bende gunu gelmeden belli eden testten yapmistim ve negatif çikmisti.ama ben 4 gun once yapmistim.meger hamileymisim o zaman.canim eger negatif diyorsa muhtemelen oyledir ama sen bir kaç gun bekle sonra tekrar yaparsin insallah hamissindir.

clearblue yapmistim canim ben.adete 4 gun kala yapildiginda %50 dogru sonuç veriyormus.ama bende negatifti 4 gun kala.
clearbluetest1342newik3.jpg

teşekkür ederim canım,benim göğüslerimde ara ara sızlama yaşanıyor ve şişler ben hiç öyle bir ağrı yaşamamıştım.Bide bel ağrım var tabi.Normal testlerden aldım negatif çıktı henüz 27sinde adet günüm.Hayırlısı olsun bakalım

canim normal testlerle çikmaz zaten bu kadar erken.bence gunun 2 gun geçtikten sonra test yap kesin çikiyor o zaman.biliyorum beklemek zor ama.

arkadaşlar benim adet tarihim 21 agst.ama olmadım adetime 4 gün kala kan testi yaptırmıştım negetif çıktı
sizce test yanlış olabilirmi
bide şunu eklemek istiyorum kasık agrılarım falan vardı geçti ama daha olmadım

canım kan testi adeti birgün geçtiğinde kesin sonuç veriyor diyorlar.İnşallah hamilesindir.Bence sen birakçgün daha bekle ve yeniden test yaptır

canim normal testlerle çikmaz zaten bu kadar erken.bence gunun 2 gun geçtikten sonra test yap kesin çikiyor o zaman.biliyorum beklemek zor ama.

beklemek çok zor canım ya,kocam teste baktı baktı baktı ya bu kadar çabuk sonuç verir mi diyor,bekledi bekledi hep tek çizgi.Bana olmazsa üzülmeyeceksin önemli olan sensin çocuk değil diyor ama bence kendine üzülüyor olmama ihtimalini düşününce.Ama sanırım ben bu test denemelerimden sonra biraz daha iyi hissediyorum kendimi.Sonuçta ilk ayımız bu bizim hayırlısı olsun.Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin

beatrisecim mayis ayindan beri korunmuyoruz ama aaraya benim seyehatlarim falan girince biraz darmadagin olduk..ama bu ay hic korunmadik ve genelde iki güne bir beraber olduk...ben 16 aydir evliyim.benim aldigim testin güvenirliligi %99 yaziyordu bakalim pazartesiye kadar olmassa doktoruma gidip kan testi yaptircam...
hepimiz cok istiyoruz ama allah hayirlisini versin insallah:)

arkadaslar moral bozmak ıstemem ama kan testı adet gunune bıkac gun kala kesın sonuc verıyor,ben 5 gunum varken ogrenmıstım,kan testının sonucları kesınlıkle dogru cıkıyor,ama ıdrarda yanılma payı var.

teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallh
pek belirtim yoktu göğüslerim acımyordu fakat feci damarlanmıştı bide çoook uykum var

aslında ben hamile kaldığım günüde biliyorum 13.günde yumurtladım
geçen ayda denemiştim 14.günde fakat yumurtlama günüm değilmiş yani ikinci denememdi

Back