• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

merhaba arkadaşlar ben yeniyim bu sitede ama çok dertliyim 3 yıldır evliyim ve çocuğumuz yok bugün test yaptırdım 4,57 çıkt bhcg sgünüme daha 1 hafta var acaba hamilemiyim sizce çok bunaldım

merhaba arkadaşlar ben yeniyim bu sitede ama çok dertliyim 3 yıldır evliyim ve çocuğumuz yok bugün test yaptırdım 4,57 çıkt bhcg sgünüme daha 1 hafta var acaba hamilemiyim sizce çok bunaldım

valla bence bal gibi hamilesin canım ama yine de netleştirmek için 2 gün sonra falan testini tekrarla. aslında 5in altında olunca hamilelik yok diolar ama geçen gün bir arkadaşımız 4,99la hamile kaldığını öğrendi senin de öyle yüksek olduğu için hamilesin die düşünüyorum. mutlaka tekrar test yaptır. hadi hayırlısı inşallah:teytey:

sağlıkçı kendi derdine derman bulamazmış pardon ya heyacandan 4,57 yazmışım 3,57 olacaktı ne olur bana bi destek

Son düzenleme:
valla desteğimiz tam dualarımızı da eksik etmeyiz ama gerisi allaha kalıyor. sen en iyisi tahlili tekrarla da için rahat etsin.
ayrıca zaten sağlıkçı olduğun için daha çok tedirginlik yaşıyorsundur, haklısın. ama sabret kendini çok kaptırma.

üç yıl oldu diosun dr a falan gittin mi

kaçtane dersen hepsi bi ayrı konuşuyor.en son bu ay çatlatma iğnesi oldum doktoru aradım bu sonuç bişey ifade etmez dedi çok moralim bozuk:çok üzgünüm:

yani yumurtlaman olduğundan eminsin.. eşine spermiyogram yapıldı mı?

bir de belli bir hastane ya da laboratuarda çalışıyor musun?

canım ya tedavi ilaçlarla yapılıyo bilmiyorum sen o aşamalardan geçtinmi.canım sıkıldı bugün dolaşırken şöyle bi bu siteye takıldı gözüm moral olur diye düşündüm.çalışıyorum devlette bütün testlerde yapıldı

yok ben hiç tedavi görmedim daha 3 aydır deniyorum ama sitede "aşılama yolunda tecrübeleriniz," "klomenle hamişliğe çalışanlar" falan gibi topikler var istersen oralara bir bak. orda kızlar daha tecrübeli eminim seve seve yardımcı olurlar. ama bence moralini bozma testini de erken yaptırmışsın. bence hala daha bi şansın var:teselli:

ya bugüne kadarki testlerde hep 0 falan çıkıyodu.bugün 3,57 çıkınca hemde günüm gelmemişken biraz ümitlendik fazla kendimi kaptırdım galiba sonu yine hüsranmı?

ya bugüne kadarki testlerde hep 0 falan çıkıyodu.bugün 3,57 çıkınca hemde günüm gelmemişken biraz ümitlendik fazla kendimi kaptırdım galiba sonu yine hüsranmı?

dur bakalım yaw, hayırlısı daha günün bile geçmemiş. döllenmeden 10 gün geçmeden kan tahlili bile sonuç vermeyebiliyomuş. bekle 2-3 gün daha bakalım ne olacak. sen bu sefer de olmamış gibi düşün ama yine de tahlili tekrarla belli mi olur yerimseniben

dur bakalım yaw, hayırlısı daha günün bile geçmemiş. döllenmeden 10 gün geçmeden kan tahlili bile sonuç vermeyebiliyomuş. bekle 2-3 gün daha bakalım ne olacak. sen bu sefer de olmamış gibi düşün ama yine de tahlili tekrarla belli mi olur yerimseniben

çok teşekkür ederim artık bende bu sitedeyim allah herkesin kalbine göre güzel bi bebiş versin:emir_bebek:

Back