• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

kızlar bilen varsa cevaplasın ne olur benim adet gecikmem olmadan şikayetlerim yüzünden kan tahlili yaptırdım yani adetime 3 gün kala ama negatif çıktı şu an adet olmam gerekirken olmadım 31. gündeyim hala olmadım test yanlış cevap verirmi bilen varsa acele cvp lütfen

kızlar bilen varsa cevaplasın ne olur benim adet gecikmem olmadan şikayetlerim yüzünden kan tahlili yaptırdım yani adetime 3 gün kala ama negatif çıktı şu an adet olmam gerekirken olmadım 31. gündeyim hala olmadım test yanlış cevap verirmi bilen varsa acele cvp lütfen

canbım kan testi %99 dogru verir bence b,r doktora başvur derim

cnm oncelıkle merhaba
sımdı testın resmıne baktın aslında ne kadarda belırgın 2. cızgı ama bu mesajını okudum kanda cıkmamıs kafam karıstı yaa cok belırgın cısgı ama?

çok moralim bozuk ya ben çok kafama takyorum ve bunu değiştiremiyorum sırf kafamı başka şeylerle oyalayım diye meslegimi bırakıp mağazacılıga geçtim hani daha yogundur aklıma gelmez falan diye ama unuttugum bir dakika bile yok sanırım bir psikoloğ yardımı almam gerekiyor... gayet belirgin 2 çizgi ama sonrasında 2 idrar bir kan negatif :((( testlerede güvenemiyorum artık... Ve çok üzülülerek umudumu kaybettim :((

the_fts hiç morelini bozma canım ya allah ne zaman isterse o zaman verecektir bence hiç düşünme başka şeylere adapte ol unut belki faydasını görürsün

arkadaslar merhaba..
benimde bi sorum olacak??
normalde adet öncesi cok siddetli belirtilerim olur ama suanda tik yok.normalde yarin olmam lazim ama suan sadece cok hafif kasiklarim agriyor...sizce normalmi??bende bebis sahibi olmak istiyorum.sizce bu normalkinden farkli bir durrummu aranizda varmi benim gibi arkadaslar.simdiden sagolun:)

günaydın herkese ilk ben yazıyorum galiba sabahları. işe gelir gelmez açıyorum akşam ki haberleri takip ediyorum:) valla cidden takmayın kızlar dün eşimle uzun uzun konuştum va artık takmamaya karar verdim biraz bebişlere değil kocişlere yönelerim derim:))) yazık kocişim artık o kadar sıkılmış ki bu regl yumurtlama tarih hesaplamalarından canı hiç bir şey yapmak istemiyormuş kendimi kobay gibi hissediyorum dedi haklı cidden

bende bu ay bekleyenlerdenim adetim 30-01 olması gerkiyo.buğün 22 si ama bende belirti falan yok mide bulantısı yok gögüs ağrısı yok.acaba sizde de belirti olmayıp hamile kalan varmı arkadaşlar.sadece belim ağrıyo.

günaydın herkese ilk ben yazıyorum galiba sabahları. işe gelir gelmez açıyorum akşam ki haberleri takip ediyorum:) valla cidden takmayın kızlar dün eşimle uzun uzun konuştum va artık takmamaya karar verdim biraz bebişlere değil kocişlere yönelerim derim:))) yazık kocişim artık o kadar sıkılmış ki bu regl yumurtlama tarih hesaplamalarından canı hiç bir şey yapmak istemiyormuş kendimi kobay gibi hissediyorum dedi haklı cidden

günaydın canım ben regl oldum bugun azda olsa geldi senağlama artık takmayacam kafaya bakalım diğer ay ne olacak herşeyin hayırlısı

özgülcüm benimde bu ay seninki gibi oldu erken geldi takma ilk günler kötü oluyor insan sonra kendine geliyor. boşver olacak elbet birgün napalım hayırlısı böyle demekki aman allah sağlık sıkıntısı kötü ayrılık vermesin olupta bunları yaşamak daha kötü o yüzden hayırlısı olsun hayırlısıysa olsun.

çido daha ayın 30una çok var şimdiden takma kafana belirti olmayadabilir illa olucak diye bi kural yok bak stres yaparsan varsada tutmuyormuş o yüzden rahat ol

bende bu ay bekleyenlerdenim adetim 30-01 olması gerkiyo.buğün 22 si ama bende belirti falan yok mide bulantısı yok gögüs ağrısı yok.acaba sizde de belirti olmayıp hamile kalan varmı arkadaşlar.sadece belim ağrıyo.

canım daha çok erken belirti için şayet hamile olsan en fazla 10 günlüktür şuanda o yüzden belirti olmaz adete 3-4 gün kala belirti verebilir. sters yapma biliyorum sabırsızlanıyosun bende adet yaklaşınca hemen acabamı falan oluyo ama insanın elinde dğil dimi . İnşallah hamişsindir canım kendine dikkat et folik asit içmeyi unutma..........

teşekkürler kızlar cevaplarınız için 2 yıllık evliyiz.5 aydır korunmuyoruz.kuru üzüm çekirdeği yiyorum 2 kaşık yoğurtla karıştırıp.doktor geçen ay kansız sın dedi folik asit verdi ama ben unutuyorum birde doğal olsun diye küç kullanıyorum bir çok faydasını okudum. kızlar rüyamda güzel şeyler gördüm. adetime var daha ama işte duramadım. burdaki belirtileride okuyunca insan sabırsızlaşıyo işte ...
Allah hepimize nasip etsin.

özgülcüm benimde bu ay seninki gibi oldu erken geldi takma ilk günler kötü oluyor insan sonra kendine geliyor. boşver olacak elbet birgün napalım hayırlısı böyle demekki aman allah sağlık sıkıntısı kötü ayrılık vermesin olupta bunları yaşamak daha kötü o yüzden hayırlısı olsun hayırlısıysa olsun.

canım ya regl olduğumu gördüğümde moralim bozuldu oysa ne ümitlerim vardısenağlama tabikide herşeyin başında sağlık ve kocalarımızı üzmememiz lazımsırnaşık şey

merhaba arkadaslar bende sizin gibi anne olmayi çok istiyorum.ekimin sonunda 2 yili dolacak evliligimin.agustosun 15inde dusuk yaptim malesef 9 haftalik hamileydim.bu ay korunmam gerekiyor ama bir daha ay denemelere baslicam.Allah hepimizin yardimcisi olsun.mujdeli haberi tez zamanda aliriz insallah.

merhaba arkadaslar bende sizin gibi anne olmayi çok istiyorum.ekimin sonunda 2 yili dolacak evliligimin.agustosun 15inde dusuk yaptim malesef 9 haftalik hamileydim.bu ay korunmam gerekiyor ama bir daha ay denemelere baslicam.Allah hepimizin yardimcisi olsun.mujdeli haberi tez zamanda aliriz insallah.

canım ya geçmiş olsun.ya düşük hakkında hiç bi bilgim yok araştırmadımda.bizde ağustos 19 da 2 yılı doldurduk.İnş.en kısa zamanda hayırlısıyla hamiş kalırsın.iyi haberlerini duymak dileğiyle..sana bana isteyen herkese versin Yarabbim.:nazar:

soylemıyorum iste kımse merak etmedı kustum hepınıze
kardfesım bı merak edın sızın için soyluyorum bvu dıyeceğimin faydasını okuyun da gorun amam hamıle olan arkadaslar çok hemde öçok yapmıslar bunu hemen hemıle olmus allahın iznıyle

Back