- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soylemıyorum iste kımse merak etmedı kustum hepınıze
kardfesım bı merak edın sızın için soyluyorum bvu dıyeceğimin faydasını okuyun da gorun amam hamıle olan arkadaslar çok hemde öçok yapmıslar bunu hemen hemıle olmus allahın iznıyle
KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN
MUTLU HABERLEİRMİ VERMEK İSTEDİM :roflol::roflol:
ÇİFT ÇİZGİYİ BU SEFER TUTUTRDUM ..
4.GÜN GEÇMİŞTİ TEST YAPTIM . SONUÇ POZİTİF.
6.AYIM DA BAŞARDIM. :sm_cool::sm_cool:
TEK BELİRTİDE GÖĞÜS UCLARIN ACAYİP SERTLEŞTİ VE ACIDI ;
DOKUNMUYORDU.
gogleyı ac kadınlar kulubu mubıon duası yaz orda herseyı goreceksın tamam gercekten sende yapacaksın emınım hele bı acında okuyun darkfınlenın yazdıklarını daha nıce kardesımız yapmıs faydasını görmus yasın suresı mubın duasını yapın once okuyun
merhaba arkadaslar bende sizin gibi anne olmayi çok istiyorum.ekimin sonunda 2 yili dolacak evliligimin.agustosun 15inde dusuk yaptim malesef 9 haftalik hamileydim.bu ay korunmam gerekiyor ama bir daha ay denemelere baslicam.Allah hepimizin yardimcisi olsun.mujdeli haberi tez zamanda aliriz insallah.
arkadaslar merhaba..
benimde bi sorum olacak??
normalde adet öncesi cok siddetli belirtilerim olur ama suanda tik yok.normalde yarin olmam lazim ama suan sadece cok hafif kasiklarim agriyor...sizce normalmi??bende bebis sahibi olmak istiyorum.sizce bu normalkinden farkli bir durrummu aranizda varmi benim gibi arkadaslar.simdiden sagolun:)
yasmin kullananlar bilgi verin bana lütfeennnn... olumlu yada olumsuz
arkadaşlar merhaba,
birşey danışmak istiyorum size..
bu ovulasyn testlerinden aldım..en yüksek olduğu bugünlerde deniyorum ama çift çizgi yani pozitif çıkmıyor..bugün yarın bitiyor tarih hesaplamasına göre yumurtlama günlerim..testlerde bişi vardır yoksa yumurtlamıyor olabilir miyim.
arkadaşlar 2 gün geçince idrar testi doğru çıkarmı?
arkadaşlar 2 gün geçince idrar testi doğru çıkarmı?